Nokia N82
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N82
Már tuti, hogy a kártya halt meg. akk elmegyek venni holnap egy 2gigásat. De akkor ez ugye orvosolni fogja a fagyásokat? Vagy a legújabb szoftver-hez való all-files hack és a többi miatt is fagyhat?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem igen mert a kártya okozta a fagyásokat nem a telefon. A hack az nem szokta lefagyasztani a telefont.theprob írta:Már tuti, hogy a kártya halt meg. akk elmegyek venni holnap egy 2gigásat. De akkor ez ugye orvosolni fogja a fagyásokat? Vagy a legújabb szoftver-hez való all-files hack és a többi miatt is fagyhat?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
Szerintem meg nézz körül vaterán meg teszveszen. 3000 HUF körül már kapsz 8 gigás Sandisket.theprob írta:Már tuti, hogy a kártya halt meg. akk elmegyek venni holnap egy 2gigásat. De akkor ez ugye orvosolni fogja a fagyásokat? Vagy a legújabb szoftver-hez való all-files hack és a többi miatt is fagyhat?
- tibusz
- 2. szint
- Készüléktípus: N8-00 DG
- Has thanked: 5 times
jó de nem mindegy az sem h hány classos.. 3ebe kételkednék h normális, de tény h ma már nem olyan drágák.. Vetera,ebay,argep, ezeket mindeképp nézdd meg
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Xperia t
Akkor erre senkinek semmi ?saintex írta:Sajnos nem ilyen jellegű a probléma (téma, beállítás). Egy másik fórumon, ahol már téged is láttalak, mások is tapasztaltak ilyet csak a megoldás nincs meg.moco írta:Szia. Mindenkinél ezt csinálja? Mármint amikor bárkit hívsz? Én még nem hallottam ilyenről, hogy bárki is mondta volna ezt a hibát. Lehet, hogy a téma ami fentvan a telódon, az kavar be. próbálj ki másik témát, hátha....saintex írta:Sziasztok!
A handy shell-ből indított hívásnál nem írja ki a számomat a hívott félnél.
Már kipróbáltam a regisztrálós változatot és a nem regisztrálósat is.
Vajh miért van ez?
esetleg nézd meg a telódon, hogy hogy van beállítva amikor hívsz, mutassa-e. lehet, hogy ez van csak elállítva.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N82 Black
Hellóka! Nagy baj van, az n82esemen nem tudok belépni a menübe mert azonnal kilép. Mit csináljak mert már próbáltam memóriakártyáról visszaállítani a dolgot de még így se? Ráadásul nem csináltam vele semmit, szó nélkül állandóan kilép a menüből.
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
arvarez írta:Hellóka! Nagy baj van, az n82esemen nem tudok belépni a menübe mert azonnal kilép. Mit csináljak mert már próbáltam memóriakártyáról visszaállítani a dolgot de még így se? Ráadásul nem csináltam vele semmit, szó nélkül állandóan kilép a menüből.
próbáld meg úgy hogy kiveszed a memóriakártyát. ha az sem jó akkor formáznod kell

Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
-
- Újonc
- Készüléktípus: N82 Black
ha kiveszem a kártyát akkor jó lesz, de ha berakom újra akkor megint kezdi.most formázzam le a rendszert?maggi_1886 írta:arvarez írta:Hellóka! Nagy baj van, az n82esemen nem tudok belépni a menübe mert azonnal kilép. Mit csináljak mert már próbáltam memóriakártyáról visszaállítani a dolgot de még így se? Ráadásul nem csináltam vele semmit, szó nélkül állandóan kilép a menüből.
próbáld meg úgy hogy kiveszed a memóriakártyát. ha az sem jó akkor formáznod kell