Nokia N9

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Blooke
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N9
Has thanked: 3 times
Been thanked: 6 times

Re: Nokia N9

Hozzászólás Szerző: Blooke »

fefe86 írta:
Blooke írta:Talán az Ovi store-os appokra igaz. Hard resetnél minden adatot töröl. Ha újra belépsz a store-ba a telefonról, (ott elvileg követik, hogy melyik programok vannak fönt a mobilon) akkor föl kell ismernie melyik app hiányzik. Élesben még nem próbáltam,de hülyén nézne ki, hogy ha pl. megvettél a storeban egy progit, akkor egy reset után újra meg kéne vegyed. Persze, hogy amutomatikusan újra vissza is rakja az ettól még nem 100%.
Úgy tudom, progi megvétele esetén 10x tölthető le, mielőtt újra meg kellene venned...
Ilyen üzenetváltások után mindig rájövök, hogy jó lenne elolvasni a használati utasítást. ;)
http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... _UG_hu.pdf
109.oldal:
Ha a "Visszaállítás > Készüléktartalom törlése" opciót válasszuk (hard reset) akkor elötte: "A megőrizni kívánt tartalmakról készítsünk biztonsági mentést egy kompatibilis
számítógépen
" Majd: "Ellenőrizzük gondosan, hogy minden személyes
tartalom törlődött-e, például a névjegyek, a fényképek, a zeneszámok, a videók,a jegyzetek, az üzenetek, az e-mailek, a bemutatók, a játékok és az egyéb
telepített alkalmazások."

104.oldal:
Alkalmazáscsomag visszaállítása:A telefonról biztonságimentés-fájlt készíthetünk, és szükség esetén abból
visszaállítjuk a kívánt alkalmazáscsomagokat.

Szóval szó sincs automatikus visszaállításról, de ha valakinek van kedve kipróbálhatja. Az biztos,hogy az Update-k is automatikusan lejönnek, tehát technikailag minden adott az automatikus újratelepítéshez is.
6230->5310->N9
levy76
2. szint
2. szint
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: levy76 »

Az új frissítést május végére junius elejére igérték.
Valaki tud esetleg többet?
levy76
2. szint
2. szint
Has thanked: 2 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: levy76 »

Az új frissítést május végére junius elejére igérték.
fefe86
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
Has thanked: 23 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: fefe86 »

Blooke írta:
fefe86 írta:
Blooke írta:Talán az Ovi store-os appokra igaz. Hard resetnél minden adatot töröl. Ha újra belépsz a store-ba a telefonról, (ott elvileg követik, hogy melyik programok vannak fönt a mobilon) akkor föl kell ismernie melyik app hiányzik. Élesben még nem próbáltam,de hülyén nézne ki, hogy ha pl. megvettél a storeban egy progit, akkor egy reset után újra meg kéne vegyed. Persze, hogy amutomatikusan újra vissza is rakja az ettól még nem 100%.
Úgy tudom, progi megvétele esetén 10x tölthető le, mielőtt újra meg kellene venned...
Ilyen üzenetváltások után mindig rájövök, hogy jó lenne elolvasni a használati utasítást. ;)
http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... _UG_hu.pdf
109.oldal:
Ha a "Visszaállítás > Készüléktartalom törlése" opciót válasszuk (hard reset) akkor elötte: "A megőrizni kívánt tartalmakról készítsünk biztonsági mentést egy kompatibilis
számítógépen
" Majd: "Ellenőrizzük gondosan, hogy minden személyes
tartalom törlődött-e, például a névjegyek, a fényképek, a zeneszámok, a videók,a jegyzetek, az üzenetek, az e-mailek, a bemutatók, a játékok és az egyéb
telepített alkalmazások."

104.oldal:
Alkalmazáscsomag visszaállítása:A telefonról biztonságimentés-fájlt készíthetünk, és szükség esetén abból
visszaállítjuk a kívánt alkalmazáscsomagokat.

Szóval szó sincs automatikus visszaállításról, de ha valakinek van kedve kipróbálhatja. Az biztos,hogy az Update-k is automatikusan lejönnek, tehát technikailag minden adott az automatikus újratelepítéshez is.
nem tudom, én biztonsági okból mindig újratelepítettem a progikat s60v3-on, mert volt már belőle keveredés... ha mentést csinálok, csak névjegyzék+üzenetek+könyvjelzők+jegyzetek+naptár.... esetleg még böngésző adatok.... és szerintem ez az N9-esemen sem lesz másképp majd....:D
Soltee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N9
Has thanked: 12 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: Soltee »

Többször csináltam már teljes hard resetet és minden előtte telepített program rajta volt utána!
Semilyen mentés, helyreállítás nem kellett!
Semilyen más OS nem csinál ilyet!
Soltee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N9
Has thanked: 12 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: Soltee »

fefe86 írta: nem tudom, én biztonsági okból mindig újratelepítettem a progikat s60v3-on, mert volt már belőle keveredés... ha mentést csinálok, csak névjegyzék+üzenetek+könyvjelzők+jegyzetek+naptár.... esetleg még böngésző adatok.... és szerintem ez az N9-esemen sem lesz másképp majd....:D
Az N9 teljesen másképp működik.
Blooke
Újonc
Újonc

levy76 írta:Az új frissítést május végére junius elejére igérték.
Én sok helyen utánanéztem, de nincs több infó. Szóval várunk,majd lesz valami.

Ha nagyon nem bírod ki, tweetelhetsz neki: http://twitter.com/#!/melsop74

Töle van az eredeti 1.3-as update bejelentés is. Nokia MeeGo alkalmazás csoportjának valami vezetője.
6230->5310->N9
fefe86
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
Has thanked: 23 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: fefe86 »

Soltee írta:Többször csináltam már teljes hard resetet és minden előtte telepített program rajta volt utána!
érdekes... akkor minek a hard reset, ha nem gyalulja a telót? :hmm2:
Soltee írta:
fefe86 írta: nem tudom, én biztonsági okból mindig újratelepítettem a progikat s60v3-on, mert volt már belőle keveredés... ha mentést csinálok, csak névjegyzék+üzenetek+könyvjelzők+jegyzetek+naptár.... esetleg még böngésző adatok.... és szerintem ez az N9-esemen sem lesz másképp majd....:D
Az N9 teljesen másképp működik.
remélem jövő 7en megtudom már én is...:):)
néztem videót, éjszakait, eléggé zajos... ezt frissítéssel lehet majd orvosolni (fogják?!) vagy teljesen HW miatt van?
Blooke
Újonc
Újonc

Soltee írta:Többször csináltam már teljes hard resetet és minden előtte telepített program rajta volt utána!
Ez érdekes, mert elvileg a hard reset pont arra van hogy minden nem gyári program és adat eltűnjön. Az N9-en van restore factory settings típusú reset is. Nem azt csináltad? Elvileg az tényleg meghagyja a progikat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Blooke 2012-06-02 szomb. 18:41:33-kor.
6230->5310->N9
Blooke
Újonc
Újonc

fefe86 írta: remélem jövő 7en megtudom már én is...:):)
néztem videót, éjszakait, eléggé zajos... ezt frissítéssel lehet majd orvosolni (fogják?!) vagy teljesen HW miatt van?
A videóját nem annyira dicsérik a fotók nem rosszak szerintem de az N8-asnak jobbak a képei is. Van más fényképező app is rá, de még nem próbáltam. Engem egyébként nem zavar a gyengébb videó. Célnak megfelel, komolyabb dolgot nem telefonnal fotózok.
6230->5310->N9
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”