Nokia N73
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n73
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N73
Sziasztok.
az a problémám,hogy a telefon(nokia n73)
magától,időtől függetlenül rendszerhibát jelez ki.
és olyankor billenytűtás,és semmi nem működik rajta.
Ennek mi az oka?
az a problémám,hogy a telefon(nokia n73)
magától,időtől függetlenül rendszerhibát jelez ki.
és olyankor billenytűtás,és semmi nem működik rajta.
Ennek mi az oka?
- Thomas
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 5 times
Hali!
Remélem hall valaki!!!
Tettem föl a telóra programokat van amit meg tartottam valamelyiket
le töröltem. Ha most csinálok egy mentést a telóról (pc suite) akkor azokat a morzsákat is el menti ami a le törölt programok után maradtak?????????

le töröltem. Ha most csinálok egy mentést a telóról (pc suite) akkor azokat a morzsákat is el menti ami a le törölt programok után maradtak?????????

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Thomas írta:Hali!Remélem hall valaki!!!
le töröltem. Ha most csinálok egy mentést a telóról (pc suite) akkor azokat a morzsákat is el menti ami a le törölt programok után maradtak?????????![]()
Ne csinálj teljes mentést, csak a névjegyek, üzenetek, jegyzetek és naptár legyenek mentve.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
De ezzel hamar vissza lehet tenni a most már tesztelt programokat.Damir írta:Szia!Thomas írta:Hali!Remélem hall valaki!!!
le töröltem. Ha most csinálok egy mentést a telóról (pc suite) akkor azokat a morzsákat is el menti ami a le törölt programok után maradtak?????????![]()
Ne csinálj teljes mentést, csak a névjegyek, üzenetek, jegyzetek és naptár legyenek mentve.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- Thomas
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 5 times
Köszönöm a kimerítő vélaszt!!!potter55 írta:De ezzel hamar vissza lehet tenni a most már tesztelt programokat.Damir írta:Szia!Thomas írta:Hali!Remélem hall valaki!!!

Kívánok nektek és minden segítőnek eredményben gazdag boldog újévet!!!!!!!!!

-
- Újonc
Sziasztok!
2007-ben vásárolt T-Mobile-os N73 telefonomat szeretném függetleníteni valamilyen programmal vagy feloldó kóddal. Tudnátokm segíteni ha nem tilos ilyet kérni? Előre is köszi. Üdv
2007-ben vásárolt T-Mobile-os N73 telefonomat szeretném függetleníteni valamilyen programmal vagy feloldó kóddal. Tudnátokm segíteni ha nem tilos ilyet kérni? Előre is köszi. Üdv
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!M412305 írta:Sziasztok!
Fórumban nem függetlenítünk!
-
- Újonc
Sziasztok! Az eredetileg T-Mobilos N73-as telefonom függetlenítettem és Vitamaxos sim kártyával használom. Megpróbáltam a rajta lévő V 4.0747.31.01 (2007-11-23) szoftververziót a nokia oldalán a legfrisebb (V 4.0839.42.01) verzióra, de nem frissítette, mert azt írta ki , hogy ez a legújabb verzió a telóhoz. Hogy lehetne megoldani, hogy sikerüljön a szoftver frissítése? Előre is köszi. Üdv
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Tessék. NSS-sel product kód átírás és utána NSU-val frissítés.M412305 írta:Sziasztok! Az eredetileg T-Mobilos N73-as telefonom függetlenítettem és Vitamaxos sim kártyával használom. Megpróbáltam a rajta lévő V 4.0747.31.01 (2007-11-23) szoftververziót a nokia oldalán a legfrisebb (V 4.0839.42.01) verzióra, de nem frissítette, mert azt írta ki , hogy ez a legújabb verzió a telóhoz. Hogy lehetne megoldani, hogy sikerüljön a szoftver frissítése? Előre is köszi. Üdv
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
Szia! Köszi szépen a válasazt. A telóm T-Mobile-os product code-ja: 0551757. Melyik product code-ra írjam át: 0529799 (Met Red) vagy 0529780 (Deep Plum). Esetleg egy vodás N73 product Code-t be tudnál írni. Ugyanis a legújabb vodás szoftververziót szeretném a telóra telepíteni, mivel vodás kártyával használom, és a mobilnet miatt kellene. Üdv