Nokia N97 mini
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97 mini
Nekem 200MB-os van és ha túllépem akkor nincs további forgalmi díj, csupán lelassítják.
Egyébként ez eddig egyszer fordult elő, általában nekem is 100MB alatt lenne a forgalmam, de az utolsó napokban mindig belehúzok.
El sem tudom képzelni, hogy az 500MB-ot hogy lehet elnetezni a telón.
Egyébként ez eddig egyszer fordult elő, általában nekem is 100MB alatt lenne a forgalmam, de az utolsó napokban mindig belehúzok.
- Renzo
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E 51
- Has thanked: 0
- Kapcsolat:
én se kb 100Mb nekem is, csak néha túlszalad, és asszem vodánál nincs 200 as csak 100 meg 500rkn90 írta:Nekem 200MB-os van és ha túllépem akkor nincs további forgalmi díj, csupán lelassítják.
Nokia N97mini
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Internetrádió, gyári böngésző használata, nagyobb csatolmányok fel-le töltéserkn90 írta:Nekem 200MB-os van és ha túllépem akkor nincs további forgalmi díj, csupán lelassítják.

Így el lehet érni könnyen, viszont ez elég extrém használat.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini
Akkor azt mondjátok az Opera mini kevés adatforgalmat használ? Én eddig Opera mobilt használtam az jobban bejött. Na akkor szerintem a 100megásat kipróbálom ,köszi a segítséget nektek.
- Renzo
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E 51
- Kapcsolat:
sziasztok, nézegettem sms tiltó progikat, tud valaki tippet adni melyik az amelyik tényleg jó, és működik?
Nokia N97mini
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Egy oldal méretének a 10-edét használja el, tehát egy 1megás oldal 100kb adatforgalom. Lehet Opera Mobilnál is használni egy ilyen funkciót (turbo), nekem azonban jobban bejött a Mini. Gyorsabb és sokkal kevesebb memóriát igényel.athalas írta:Akkor azt mondjátok az Opera mini kevés adatforgalmat használ? Én eddig Opera mobilt használtam az jobban bejött. Na akkor szerintem a 100megásat kipróbálom ,köszi a segítséget nektek.
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Sensation
Komoly dilemmában voltam x6 vs mini témában, ma volt szerencsém kipróbálni a t-nél egy x6-ot és egy minit is, hát az x6 tényleg gyorsabb volt, sokkal jobban reagált, a mini többször kellet püfölni, h történjen vmi
az x6 anyaghasználata nyilván enm jön be annyira, de sajnos ugy láttam a mini a qwertynél és a widgetes főképernyőnél sokkal többet nem mutat fel, sőt 3,2es kijelzőn nekem néha gondot okozott a rezisztív kijelző :S
Szoval a widgeteken( ami láttam valamelyest orvosolható), a fizikai billentyűzeten, és az officeon (bár csak van erre progi ami leszedhető), illetve a nem bővíthetőségen kívül nicns jelentős különbség a minihez képest? tudom h a kijelző és az akksi szól még az x6 mellett. még mindig tanácstalan vagyok, illetve vmiért a mini csak N szériás míg az X6 ugye Xszériás zenemobil...

Szoval a widgeteken( ami láttam valamelyest orvosolható), a fizikai billentyűzeten, és az officeon (bár csak van erre progi ami leszedhető), illetve a nem bővíthetőségen kívül nicns jelentős különbség a minihez képest? tudom h a kijelző és az akksi szól még az x6 mellett. még mindig tanácstalan vagyok, illetve vmiért a mini csak N szériás míg az X6 ugye Xszériás zenemobil...
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Szerintem várd meg az N8-at. Pár hónap múlva nem lesz sokkal több mint a mini vagy x6, viszont jóval többet fog tudni.dadu7 írta:Komoly dilemmában voltam x6 vs mini témában, ma volt szerencsém kipróbálni a t-nél egy x6-ot és egy minit is, hát az x6 tényleg gyorsabb volt, sokkal jobban reagált, a mini többször kellet püfölni, h történjen vmiaz x6 anyaghasználata nyilván enm jön be annyira, de sajnos ugy láttam a mini a qwertynél és a widgetes főképernyőnél sokkal többet nem mutat fel, sőt 3,2es kijelzőn nekem néha gondot okozott a rezisztív kijelző :S

-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Sensation
Mindenképp érdekel az N8 és majd szeretnék is egyet, csak a jelenlegi készülékem szervízben van, érintőpanel csere, de utána adom is el mert nagyon sok gondom volt vele, megbántam h nokiáról LG Arenára váltottam, a kezdeti örömködéseket leszámítva. Az N8 aug végén jön ki, mire beáll az ára az lesz vagy október, így addig szeretnék vmi normális, megbízható, érintőkijelzős készüléket, ami azért tudásban sem marad el, és mivel nokia, így az árát is jobban tartja az N8 megjelenéséig, nem úgy mint mondjuk egy LG ami 140es indulóárról nem egész egy év alatt bezuhant 50-55re..
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Ez már túlnőtt ezen a topicon, van egy ilyen topic: viewtopic.php?f=70&t=736dadu7 írta:Mindenképp érdekel az N8 és majd szeretnék is egyet, csak a jelenlegi készülékem szervízben van, érintőpanel csere, de utána adom is el mert nagyon sok gondom volt vele, megbántam h nokiáról LG Arenára váltottam, a kezdeti örömködéseket leszámítva. Az N8 aug végén jön ki, mire beáll az ára az lesz vagy október, így addig szeretnék vmi normális, megbízható, érintőkijelzős készüléket, ami azért tudásban sem marad el, és mivel nokia, így az árát is jobban tartja az N8 megjelenéséig, nem úgy mint mondjuk egy LG ami 140es indulóárról nem egész egy év alatt bezuhant 50-55re..
Ott lehet ezt folytatni, oda írtam a választ is.