Nokia N81
-
- Újonc
- Készüléktípus: N81
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N81
Olvasok is persze, csak összefoglaltam egyben a gondot, közben meg járatom az agyam, meg a topikot is, hogy mi merre legyen. Közben máshol is belefutottam a 0550140 Euro3 Silver pcbe.
Köszönöm szépen a válaszokat
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
b00ster írta:Olvasok is persze, csak összefoglaltam egyben a gondot, közben meg járatom az agyam, meg a topikot is, hogy mi merre legyen. Közben máshol is belefutottam a 0550140 Euro3 Silver pcbe.
Van itt egy-két tag (magamat is beleértve ) akik tudják a tutit hidd el.
-
- Újonc
Egyébként azért kérdeztem ezen a fórumon, mert tudom, hogy van egy két szaki, aki odavissza keni az én piti bajaimat, és csipőből tudja rá a megoldást
Átírtam a Pc-t, mostmár csak a frissíteni kéne, de már remeg a kezem, és nem merem megcsinálni
Átírtam a Pc-t, mostmár csak a frissíteni kéne, de már remeg a kezem, és nem merem megcsinálni
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
b00ster írta:Egyébként azért kérdeztem ezen a fórumon, mert tudom, hogy van egy két szaki, aki odavissza keni az én piti bajaimat, és csipőből tudja rá a megoldást
Ha az RM számnak megfelelő a pc code, akkor ne remegjen
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Na, Neked is jókor fogy el a bátorságod...b00ster írta:Egyébként azért kérdeztem ezen a fórumon, mert tudom, hogy van egy két szaki, aki odavissza keni az én piti bajaimat, és csipőből tudja rá a megoldást
Ne aggódj, 3 rugóért bármikor megcsinálom Neked a telódat, ha elszoftverezed!
-
- Újonc
Nos.
Annak ellenére, hogy először nem 223-as PC-vel frissítettem a fw-t, most az új Pc-vel engedte az NSU a reinstallt.
Kérem szépen a készülék friss, üde, magyar(!) lett, és nem kellett nagyon hackelni sem
Mégegyszer köszi mindenkinek a helpet, legközelebb már nem bénázok ennyit
Szép estét!
Annak ellenére, hogy először nem 223-as PC-vel frissítettem a fw-t, most az új Pc-vel engedte az NSU a reinstallt.
Kérem szépen a készülék friss, üde, magyar(!) lett, és nem kellett nagyon hackelni sem
Szép estét!
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
Ne aggódj, szinte művészet elxarni, (áramszünet, egyebek) de menthető még akkor is, akár otthon is, de az előttem szóló...Macika írta:Na, Neked is jókor fogy el a bátorságod...b00ster írta:Egyébként azért kérdeztem ezen a fórumon, mert tudom, hogy van egy két szaki, aki odavissza keni az én piti bajaimat, és csipőből tudja rá a megoldást
Ne aggódj, 3 rugóért bármikor megcsinálom Neked a telódat, ha elszoftverezed!
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
b00ster írta:Nos.
Szép estét!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6630
Sziasztok ma szereztem egy nokia n81 es 8 gigas telot s nagyon tetszik amit tud na meg hogy symbianos mar reg jartam erre a regi telom egy 6630 as volt ez ahoz kepest ezerszer tobbet tud tudnatok par dologban segiteni ? mien progikat hasznaltok amit erdemes telepiteni s mukodik is ? nekem egy yahoo messenger kellene meg valami file kezelo meg barmien progi ami jo...
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Akkor ismered a symbian-t csak itt már kell szignózni, itt és a segítség.djroly írta:Sziasztok ma szereztem egy nokia n81 es 8 gigas telot s nagyon tetszik amit tud na meg hogy symbianos mar reg jartam erre a regi telom egy 6630 as volt ez ahoz kepest ezerszer tobbet tud tudnatok par dologban segiteni ? mien progikat hasznaltok amit erdemes telepiteni s mukodik is ? nekem egy yahoo messenger kellene meg valami file kezelo meg barmien progi ami jo...
Yahoo-nak jó lesz a Fring a fájlkezelőnek pedig az X-plore, neked s60v3-as kell.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.