Nokia N97 mini
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97 mini
Sziasztok!
Segítsetek nekem, ki milyen programot tett fel a ninire ami biztos, hogy működik? Mi az amit szabad és megéri feltenni? Még nem volt symbian-os telefonom.
Nekem az is nagy segítség lenne, ha csak felsorolnátok, hogy mik vannak a telefonjaitokon.
Előre is köszönöm!
Segítsetek nekem, ki milyen programot tett fel a ninire ami biztos, hogy működik? Mi az amit szabad és megéri feltenni? Még nem volt symbian-os telefonom.
Nekem az is nagy segítség lenne, ha csak felsorolnátok, hogy mik vannak a telefonjaitokon.
Előre is köszönöm!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Neked s60v5-ös programok kellenek de az s60v3-as programok 80%-a működik rajta.True79 írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Mindenkinek saját ízlése van a programok terén, így a letöltéseknél nézzél körül.
Vagy írd hogy mire akarod használni a telefont és tudunk ajánlani hozzá programokat.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
Köszönöm! A letöltéseket már nézegettem, de túl sok program van. :-)
A telefont csak "normál" dolgokra szeretném használni:
- net
- dumumentumok olvasása/szerkesztése
- e-book
- és egy kis játék, de e nélkül megvagyok.
(cer és key file-om már van, köszönet moco-nak)
- net
- e-book
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
E-mail-re szerintem jó a gyári. A netezésre az opera mini-t ajánlom.True79 írta:Köszönöm! A letöltéseket már nézegettem, de túl sok program van. :-)
- net
- e-book
Dokumentumok olvasás szerkesztésére a Quickoffice-t ajánlom. E-book olvasásra van több is pl.: eReader, Mobireader.
Hát a játékok az már tényleg egyéni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Na jó! Bedurrant az agyam.
Tehát az N97 mini hibáit sorolnám. Lehet hozzátenni....
1. Nem tudom miért, de bizonyos időnként bekapcsoláskor lefagy. Ha nincs betéve memóriakártya, akkor
hatja az ember, jöhet a formázás, méghozzá mélyen. NEM a programok függvénye, hogy mikor kapcsol be rendesen és mikor nem.
2. A képeknél egy csomót hibásként jelenít meg, viszont ha belemegyek a fájlkezelőben és ott nézem meg a képeket, akkor lehet látni.
3. A hívókép icipici minyurka, bármit csinálok, bárhogy.
4. Ovi suite...kijavítottam az összes (kb.270 db) telefonszámot, +36-ra, képeket tettem hozzá, izébizé, szép lett. Frissítés---lehagy egy pár nevet, akár mit jelölök ki, hogy mi legyen az alap. (telefon vagy ovisutty) most speckó téptem a hajam mert jóanyám eltűnt a ködben...
5. folyt.köv.
6. idegroham
7. terrorcselekmény Nokia ellen, hogy hazudnak mint a gép, hogy ez már az istenbizonytuti szoftveres N97 teló. na persze..én meg vagyok a kínai nagykövet.
Tehát az N97 mini hibáit sorolnám. Lehet hozzátenni....
1. Nem tudom miért, de bizonyos időnként bekapcsoláskor lefagy. Ha nincs betéve memóriakártya, akkor

2. A képeknél egy csomót hibásként jelenít meg, viszont ha belemegyek a fájlkezelőben és ott nézem meg a képeket, akkor lehet látni.
3. A hívókép icipici minyurka, bármit csinálok, bárhogy.
4. Ovi suite...kijavítottam az összes (kb.270 db) telefonszámot, +36-ra, képeket tettem hozzá, izébizé, szép lett. Frissítés---lehagy egy pár nevet, akár mit jelölök ki, hogy mi legyen az alap. (telefon vagy ovisutty) most speckó téptem a hajam mert jóanyám eltűnt a ködben...
5. folyt.köv.
6. idegroham
7. terrorcselekmény Nokia ellen, hogy hazudnak mint a gép, hogy ez már az istenbizonytuti szoftveres N97 teló. na persze..én meg vagyok a kínai nagykövet.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
Sziasztok!
Kérdezném, nektek jelentkezik-e N97 mini-nél a következő jelenség: képernyőzár aktív (mint rendesen), bejövő hívás. A zöld felvevő gomb nem működik!!! (már ettől hülyét kapok, mert akkor mire való???) A képernyőn a következő rejtélyes felirat: válasz lapozással, feloldás lapozással. A feloldás lapozással általában működik (mi a fene a lapozás?? És az ujjam oldalírányban végighúzom), de azért dühítő, hogy a piros gombbal nem tudom elutasítani a hívást (mert akkor mia francra van?) Viszont a válasz lapozással vagy működik, vagy nem. Ha nem, akkor pár kísérlet után visszaáll a billentyűzás, tehetetlen vagyok, nem tudom fogadni a hívást. Ennek így kell működni???? Ja, a user guide pdf-ben elfelejtették leírni a hívásfogadást (mondjuk olyan telóm nem volt még, amihez ezt meg kellett volna nézni, de most ide jutottam...) HELP!
Kérdezném, nektek jelentkezik-e N97 mini-nél a következő jelenség: képernyőzár aktív (mint rendesen), bejövő hívás. A zöld felvevő gomb nem működik!!! (már ettől hülyét kapok, mert akkor mire való???) A képernyőn a következő rejtélyes felirat: válasz lapozással, feloldás lapozással. A feloldás lapozással általában működik (mi a fene a lapozás?? És az ujjam oldalírányban végighúzom), de azért dühítő, hogy a piros gombbal nem tudom elutasítani a hívást (mert akkor mia francra van?) Viszont a válasz lapozással vagy működik, vagy nem. Ha nem, akkor pár kísérlet után visszaáll a billentyűzás, tehetetlen vagyok, nem tudom fogadni a hívást. Ennek így kell működni???? Ja, a user guide pdf-ben elfelejtették leírni a hívásfogadást (mondjuk olyan telóm nem volt még, amihez ezt meg kellett volna nézni, de most ide jutottam...) HELP!
- moco
- Fő moderátor
igen, ez szerintem alap dolog. engen nem zavar. nem mélyedtem bele, de szerintem ha a billentyűzárat nem automatára rakod akkor nem kell nyitogatni.
ájfónnál van ilyen....
ájfónnál van ilyen....

S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
Ja van egy pár hibája.............de az, hogy a kamerája egy nagy kalap szar ( a videóról nem is beszélve ) elég szégyen !!!
Az N95 8GB volt elötte és fényévekkel szebb, jobb videót és képet készít !!!!!
Az N95 8GB volt elötte és fényévekkel szebb, jobb videót és képet készít !!!!!
- moco
- Fő moderátor
legközelebbre: http://www.smartnews.hu/2008/07/hasznos ... -transfer/csabe4 írta:Na ez az, hogy az már nincs meg. Lementettem mindent, eladtam, és megvettem a minit. :S
Úgyhogy más ötlet kellene.
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4