Nokia N900
-
- Újonc
- Készüléktípus: N900
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N900
Ha valakinek problémája akad a skype video hivással, esetleg nem lát ilyen funkciot. A skype telcsin valo beálitása után rebootoljon a telcsivel és már tudja is használni. Ezenkivül a pc-n a legujjabb skypnak kell lenni (windowsnál 4.2 verzió) .
- Andy1210
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
- Nem: Férfi
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
- Kapcsolat:
nincs véletlen egy másik géped amin xp-van? Vagy esetleg egy haverod, vagy mittudomén...
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Been thanked: 2 times
rydair írta:Renee!! Én is ugyan ezzel próbálkozom, de rögtön az első lépésnél elakadtam. Milyen progival partícionáltad a memóriakártyát? Kösz!renee7 írta:Egy nagyon nagy kérésem lenne hozzátok!
Ez alapján szeretnék androidot felhekkelni, de nem egyértelmű nekem, hogy az SD kártya partícionálása, formázása, és a root fájlok rámásolása után mit is kell csinálni a maemo fleserrel, és hogyan is teszem indíthatóvá az androidot.
Ezenkívül azt szeretném még megtudni, hogy így duál boot-ra miként kell a készüléket beállítani?
Köszönöm, ha el tudtok igazítani.
Ubuntu alól Gparted-el.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Szerintem főleg a 64 bittel lehet a probléma.Andy1210 írta:nincs véletlen egy másik géped amin xp-van? Vagy esetleg egy haverod, vagy mittudomén...
Van egy cimbim, aki még xp-vel nyomul, elmegyek hozzá délután.
Annyit megteszel még, hogy leírod, ha rendben elkezdődik a frissítés (a nem újraindulós fajta -R nélkül), akkor annak milyen látható jelei vannak?
Pl CMD-ben változik valami, amikor elkezdődik, vagy marad a "Suitable USB device not found, waiting" felirat.
Illetve a telefon rendes esetben hogy viselkedik? Van rezgés, mint bekapcsoláskor, usb csatlakozás ad hangot gépen?
Telefonban van olyan, hogy gyári beállítások visszaállítása?
A simkártya nem baj ha benne van a telóban?
Köszi.
- Necc
- 2. szint
- Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
- Kapcsolat:
Otthon a gépemen 64bites Win7 van, de még soha semmi problémám nem volt vele. Ha egy program mégse megy vele, mert sír valamiért, akkor csak fogom és bekapcsolom rajta az "XP mode" -ot és máris fut.gabipaci írta:Szerintem főleg a 64 bittel lehet a probléma.Andy1210 írta:nincs véletlen egy másik géped amin xp-van? Vagy esetleg egy haverod, vagy mittudomén...
...

A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N900
Nekem a PR1.2-ben az új virtuális billentyűzet nem igazán nyerte el a tetszésemet, és ahogy olvasom a talk.maemo-n ezzel nem vagyok egyedül. Egy csomó spec szimbólumot nehezebb vele bevinni.
Valahogy nem lehetne visszahackelni a régi virtuális billentyűzetet?
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Uff, hát az nekem nem megoldás.. esetleg valami progi ami magán az N900-on futtatható? vagy win7 alatt?renee7 írta:rydair írta:Renee!! Én is ugyan ezzel próbálkozom, de rögtön az első lépésnél elakadtam. Milyen progival partícionáltad a memóriakártyát? Kösz!renee7 írta:Egy nagyon nagy kérésem lenne hozzátok!
Ez alapján szeretnék androidot felhekkelni, de nem egyértelmű nekem, hogy az SD kártya partícionálása, formázása, és a root fájlok rámásolása után mit is kell csinálni a maemo fleserrel, és hogyan is teszem indíthatóvá az androidot.
Ezenkívül azt szeretném még megtudni, hogy így duál boot-ra miként kell a készüléket beállítani?
Köszönöm, ha el tudtok igazítani.
Ubuntu alól Gparted-el.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Been thanked: 2 times
Ubuntu alól Gparted-el.
[/quote]
Uff, hát az nekem nem megoldás.. esetleg valami progi ami magán az N900-on futtatható? vagy win7 alatt?[/quote]
Tölts le egy Hiren's Boot cd-t, írd ki, bootolj arról, és a partícionáló eszközöknél indítsd el pl. a partició magic-et.
Az tud ext3-at csinálni, és kezeli a kártyát akkor is, ha usb-s kártyaolvasóba rakod.

Uff, hát az nekem nem megoldás.. esetleg valami progi ami magán az N900-on futtatható? vagy win7 alatt?[/quote]
Tölts le egy Hiren's Boot cd-t, írd ki, bootolj arról, és a partícionáló eszközöknél indítsd el pl. a partició magic-et.
Az tud ext3-at csinálni, és kezeli a kártyát akkor is, ha usb-s kártyaolvasóba rakod.
- Venemo
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N900
- Kapcsolat:
Tudok jobbat:Replicator írta:Nekem a PR1.2-ben az új virtuális billentyűzet nem igazán nyerte el a tetszésemet, és ahogy olvasom a talk.maemo-n ezzel nem vagyok egyedül. Egy csomó spec szimbólumot nehezebb vele bevinni.
Nyitsd szét az N900-at és használd a hardveres billentyűzetet!
- Necc
- 2. szint
- Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
- Kapcsolat:
Venemo írta:Tudok jobbat:Replicator írta:Nekem a PR1.2-ben az új virtuális billentyűzet nem igazán nyerte el a tetszésemet, és ahogy olvasom a talk.maemo-n ezzel nem vagyok egyedül. Egy csomó spec szimbólumot nehezebb vele bevinni.
Nyisd szét az N900-at és használd a hardveres billentyűzetet!

A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!