Nokia N900
- joceyka
- 1. szint
- Készüléktípus: n900
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia N900
Sziasztok!
Nekem is egyből felment. PC-ről. A billentyűzet is patent. Mindkettő... A videó skype minősége nem a legtutibb, de már az pompás, hogy mint lehetőség végre van.
A térképből, ahogy már valaki írta, a navigáció még hiányzik, de tán nem sokáig.
A böngésző elforgatása is újdonság, habár nekem nem volt létfontosság. Hozzáteszem, ha majd a keyboard is mozog a képernyővel, akkor az már remek lesz.
üdv,
Nekem is egyből felment. PC-ről. A billentyűzet is patent. Mindkettő... A videó skype minősége nem a legtutibb, de már az pompás, hogy mint lehetőség végre van.
A térképből, ahogy már valaki írta, a navigáció még hiányzik, de tán nem sokáig.
A böngésző elforgatása is újdonság, habár nekem nem volt létfontosság. Hozzáteszem, ha majd a keyboard is mozog a képernyővel, akkor az már remek lesz.
üdv,
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Ez komoly? Azt hittem megkapjuk azt a szuper új gui-t amit néhán ilyen meego ízelítő screenshoton lehet látni.. ó. hát így akkor nem is izgat :S akkor marad az 1.2 telepítés a hétvégére.Andy1210 írta:rydair mi a francnak akarod feltelepíteni a meego-t?Ha felmegy te szentségelni fogsz eldobod a telót, utánafutsz majd megtiprod.
Mivel nincs grafikus felülete. Szóval lényegében csak egy konzolt kapsz. De hajrá
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Been thanked: 1 time
Azt hiszem nem állok a helyzet magaslatán...
Póbálom a feshelést, ugye -R nélkül, hogy ne induljon újra.
Amikor oda érek, hogy u betűt lenyomva összedugom, akkor az usb csatlakozás hangot ad a windowsban, aztán a szétkapcsolás hangja jön, majd megint a csatlakozás.
Megnyílik az autómata lejátszás, és utána kiírja, hogy az ezközillesztő telepítése sikertelen volt.
Közben a telefon meg rezzen egyet, mint mikor bekapcsolom, felvillan a képernyő, aztán csak a jelzőfény villog, hogy töltöm a telefont.
Win7 64 bit, de ami a leírásban volt hibakiküszöbölés, megcsináltam.
PLS
Amikor oda érek, hogy u betűt lenyomva összedugom, akkor az usb csatlakozás hangot ad a windowsban, aztán a szétkapcsolás hangja jön, majd megint a csatlakozás.
Megnyílik az autómata lejátszás, és utána kiírja, hogy az ezközillesztő telepítése sikertelen volt.
Közben a telefon meg rezzen egyet, mint mikor bekapcsolom, felvillan a képernyő, aztán csak a jelzőfény villog, hogy töltöm a telefont.
PLS
- Andy1210
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
- Kapcsolat:
akkor sajnos nem vagy szerencsés. Telepítsd fel a windows xp módot! Az konkrétan virtualpc-ben egy virtualis winxp, de letölthető ingyen win7-re a xp mode név alatt. És telepíthető
Abból mennie kell!

Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
- Venemo
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N900
- Has thanked: 0
- Kapcsolat:
64 bites Windows alatt nem működik, hányszor írjuk már le?gabipaci írta:Azt hiszem nem állok a helyzet magaslatán...
PLS
Az opciók:
- NSU (Nokia Software Updater)
- Win XP mód
- Virtuális gép Linuxszal
- ...
Az első megoldással megy! A listából továbbra sem lehet kiválasztani, de ez nem gond. (ukeyboard nincs fent) Köszönöm !Venemo írta:Követsd újra végig a lépéseket!sonaba írta:Az az érzésem, hogy Venemo harveres billkiosztás megoldása már nem megy 1.2 alatt. Legalábbis a leírás szerint csináltam mindent, de nekem nem működik. Létezik, hogy valami változott ?
Ha nem megy, akkor utána:
Első megoldás:
Más:Kód: Egész kijelölése
sudo gainroot setxkbmap hu
Próbáld meg, hogy feltelepíted a legújabb ukeyboard-ot a develből, hátha utána kiválaszthatóvá válik. A menüben "Hungarian"-ként kell keresni.
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Renee!! Én is ugyan ezzel próbálkozom, de rögtön az első lépésnél elakadtam. Milyen progival partícionáltad a memóriakártyát? Kösz!renee7 írta:Egy nagyon nagy kérésem lenne hozzátok!
Ez alapján szeretnék androidot felhekkelni, de nem egyértelmű nekem, hogy az SD kártya partícionálása, formázása, és a root fájlok rámásolása után mit is kell csinálni a maemo fleserrel, és hogyan is teszem indíthatóvá az androidot.
Ezenkívül azt szeretném még megtudni, hogy így duál boot-ra miként kell a készüléket beállítani?
Köszönöm, ha el tudtok igazítani.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Litening Rom v6.1 XXKH3
- Has thanked: 6 times
Oké, lehet, hogy ezzel nem mozdítottam sokkal előrébb az N900-as társadalmat (Bocs!), de néha muszáj nekem is hozzászólni a csupa:Venemo írta: Végre egy kompetens fórumozótárs! Csak így tovább!
"nem tudok kernelt fordítani a telefonomon, pedig nem értek a linuxhoz"
"nem megy a quake"
típusú hozzászólás mellett. Rettentő szórakoztató számomra (és tudok még legalább 2-3 hozzám hasonló emberkét innen a fórumról a postok alapján) hogy nekem érdekes minden megy, úgy, ahogy kell. Vagy legalább tudom, hogy miért nem, ha nem. De mindegy nekem végülis"hogy kell navigálni?"

szerk: az gáz, hogy még egyszer sem reflasheltem? (pedig menne!)
- Andy1210
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
- Kapcsolat:
nem gáz. Én sem reflasheltem egy jó darabig. Hónapokig
Pedig mindent megtettem amit lehetett. Aztán egy szép napon helyreállíthatatlanul hazavágtam szegényt. Ugyanis nem bootolt be odáig, hogy tudjak csatlakozni ssh-ra. Innentől sajna biztos lehettem benne: reflash 

Nokia N900 Tudástár!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Been thanked: 1 time
NSU nem tudja letölteni a szoftvert (xp sp3 modban indítva)Venemo írta:64 bites Windows alatt nem működik, hányszor írjuk már le?gabipaci írta:Azt hiszem nem állok a helyzet magaslatán...
PLS
Az opciók:
- NSU (Nokia Software Updater)
- Win XP mód
- Virtuális gép Linuxszal
- ...
XP modra feltelepítettem amit kell, másoltam, CMD-t indítottam, de mior kiírja "Suitable USB device not found, waiting", u lenyom, rádugom , u felenged (mikor? azonnal? rezgés után? ugye nem kell végig nyomva tartani...?) és semmi. A régi szoft van rajta.
Már a -R okosságot sem hagytam le, hátha az a baj, semmi.
Linuxal? Hajjaj...
Ja, magyar nyelv fent van a telón, de át lett állítva.
A RX-51_2009SE_10.2010.19-1.203.1_PR_COMBINED_203_ARM,bin file-t akartam felerőszakolni.
Hátlapi USB-ben van a csatlakozó, hosszabító nincs rajta, full feltöltve az akksi.
Mi legyen?
Pedig eddig ez a legjobb nokia telefon.
PLS, THX