Szia!Thomas írta:Heló mindeninek! Remélem jó helyre írok. Szerintem sikerült meg heckelni a telót. Az a kérdésem hogyan lehet a bekapcs dallamot,és képet meg változtatni? Írták hogy lehet de nem találom a le írást? 4.0839.42. Verza tejesen más mint a 3.0638.0. új ikonok is jelentek meg pl.: mobilTV ; nokia maps utóbbihoz van gps modulom ld-3w. tudok valamit kezdeni ezekkel?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lehetdilajoska írta:én úgy tudom hogy a mobil tv-hez ez kell:
ez egy dvb-h vevő amit bluetoothon kell csatlakoztatni a telefonhoz és akkor tusz vele pár csatornát fogni.
Köszönöm! A bekacs kép változtatást is az első oldalon találom? Előre is köszönöm.Damir88 írta:Szia!Thomas írta:Heló mindeninek! Remélem jó helyre írok. Szerintem sikerült meg heckelni a telót. Az a kérdésem hogyan lehet a bekapcs dallamot,és képet meg változtatni? Írták hogy lehet de nem találom a le írást? 4.0839.42. Verza tejesen más mint a 3.0638.0. új ikonok is jelentek meg pl.: mobilTV ; nokia maps utóbbihoz van gps modulom ld-3w. tudok valamit kezdeni ezekkel?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Nokia maps nem részletes N73-on, inkább a Garmint, Ndrive-ot, Navigont vagy a Sygic-et ajánlom. Garmin leírása az aláírásomban van, a többinek van külön topicja, az első oldalon le van írva hogyan kell feltenni őket.
A MobilTV-vel neten nézhetsz TV-t.
Nem úgy értette.Thomas írta:Köszönöm! A bekacs kép változtatást is az első oldalon találom? Előre is köszönöm.Damir88 írta: Szia!
A Nokia maps nem részletes N73-on, inkább a Garmint, Ndrive-ot, Navigont vagy a Sygic-et ajánlom. Garmin leírása az aláírásomban van, a többinek van külön topicja, az első oldalon le van írva hogyan kell feltenni őket.
KOSZI! A kimerítő választ. Meg próbálom meg oldani. A navival már besültem egyszer. Az a baj nem tudom hova és mit kell másolni meg ez az egyben kicsomagolás. Én már itt el akadok. Állítólag kell hozzá valamilyen program. Pedig kellene a gps de nincs meg a tudásom hogy le töltsem és feltelepítsem . Már vagy ötöt letöltöttem de egyik sem működik. Mindegyiknek vol valami baja. Analfabétáknak nincs le írva valahol, valami jó szájba rágós.(úgy emlékszem valameiknél kellet volna failt létre hozni, én ott is el akadtam.) Szerintem reménytelen vagyok. Pedig ti rendik vagytok.potter55 írta:Nem úgy értette.Thomas írta:Köszönöm! A bekacs kép változtatást is az első oldalon találom? Előre is köszönöm.Damir88 írta: Szia!
Hanem úgy, hogy a navigációs programnak az első oldalán le vannak írva a dolgok, hogy hogyan kell telepíteni.
Indítóképhez megváltoztatásához ez van de ez nem működik, és más módszerről nem tudok.
Indítási dallam megváltoztatásához pedig ez van, ez elvileg működik.
Itt olvasgattál már?Thomas írta: KOSZI! A kimerítő választ. Meg próbálom meg oldani. A navival már besültem egyszer. Az a baj nem tudom hova és mit kell másolni meg ez az egyben kicsomagolás. Én már itt el akadok. Állítólag kell hozzá valamilyen program. Pedig kellene a gps de nincs meg a tudásom hogy le töltsem és feltelepítsem . Már vagy ötöt letöltöttem de egyik sem működik. Mindegyiknek vol valami baja. Analfabétáknak nincs le írva valahol, valami jó szájba rágós.(úgy emlékszem valameiknél kellet volna failt létre hozni, én ott is el akadtam.) Szerintem reménytelen vagyok. Pedig ti rendik vagytok.![]()
![]()
Rem egyszer csak sikerül!!
Nem az opdán szignózod a telefont, hanem az opdáról két cer és key fájlokkal szignózod a programokat amiket telepítesz. És utána már nem fog zaklatni a telefon a tanúsítvánnyal.Defibri írta:Sziasztok!
ha a telefont szingózom az opdan akkor nemk fog lejárt,nem létező ,stb tanúsítványokkal cseszegetni?
köszi a választ!