Nokia N9

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
lac3k
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N9
Nem: Férfi
Has thanked: 55 times
Been thanked: 3 times

Re: Nokia N9

Hozzászólás Szerző: lac3k »

tidohado írta:He-he... !!! Most vettem rá fóliát, és olyan jól sikerült rátennem, hogy egyáltalán nem is látszik... Nem rondítja el.. :D
Helló!
Érdekelne ez a fólia. Hol és milyet szereztél be? Hogyan tetted rá? A szilikon tok alá is az ívelt részre is sikerült oda ragasztani vagy csak az egyenes felületre?
Azért kérdezem mert akárhogy is vigyázok rá karcolódik. Már két csíkot sikerült valahogy ejteni rajta pedig vigyázok rá.
murder81
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: murder81 »

Sziasztok. Találtam a telefonra egy hack megoldást: Az alkalmazás neve: Inception. Ez letölthető, de semmi egyéb. Az angol nyelvtudásom nem épp a legjobb, ezért nem sikerült teljes mértékben a hack. Itt egy link: https://endno.de/~itsnotabigtruck/inception/ . Ez az alkalmazásnak a használati útmutatója. Próbáljátok már ki és írjátok le a véleményt. Nekem odáig sikerült eljutni, hogy a Terminálban beírtam azt a parancsot, amelyikben van egy http-s cím, gondolom innen töltené le, de hibát ír ki , nem tud rákapcsolódni. Egyébként ez lehet a megoldás a NITDroid futtatására. Az a baj, hogy részletes magyar leírást nem találtam ehhez a hackhez. Hajrá, csináljunk mi egyet. Ja, nekem még egyenlőre nincs semmi baj a képernyővel (lila csíkok). Remélem így is marad.
tidohado
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tidohado »

murder81 írta:Sziasztok. Találtam a telefonra egy hack megoldást: Az alkalmazás neve: Inception. Ez letölthető, de semmi egyéb. Az angol nyelvtudásom nem épp a legjobb, ezért nem sikerült teljes mértékben a hack. Itt egy link: https://endno.de/~itsnotabigtruck/inception/ . Ez az alkalmazásnak a használati útmutatója. Próbáljátok már ki és írjátok le a véleményt. Nekem odáig sikerült eljutni, hogy a Terminálban beírtam azt a parancsot, amelyikben van egy http-s cím, gondolom innen töltené le, de hibát ír ki , nem tud rákapcsolódni. Egyébként ez lehet a megoldás a NITDroid futtatására. Az a baj, hogy részletes magyar leírást nem találtam ehhez a hackhez. Hajrá, csináljunk mi egyet. Ja, nekem még egyenlőre nincs semmi baj a képernyővel (lila csíkok). Remélem így is marad.

Nekem az nem tiszta, hogyha feltelepítem, akkor a frissítéseket elfelejthetem??????
levy76
2. szint
2. szint
Has thanked: 2 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: levy76 »

murder81 írta:Sziasztok. Találtam a telefonra egy hack megoldást: Az alkalmazás neve: Inception. Ez letölthető, de semmi egyéb. Az angol nyelvtudásom nem épp a legjobb, ezért nem sikerült teljes mértékben a hack. Itt egy link: https://endno.de/~itsnotabigtruck/inception/ . Ez az alkalmazásnak a használati útmutatója. Próbáljátok már ki és írjátok le a véleményt. Nekem odáig sikerült eljutni, hogy a Terminálban beírtam azt a parancsot, amelyikben van egy http-s cím, gondolom innen töltené le, de hibát ír ki , nem tud rákapcsolódni. Egyébként ez lehet a megoldás a NITDroid futtatására. Az a baj, hogy részletes magyar leírást nem találtam ehhez a hackhez. Hajrá, csináljunk mi egyet. Ja, nekem még egyenlőre nincs semmi baj a képernyővel (lila csíkok). Remélem így is marad.
Ez mire jó igazábol?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Van egy Aegis nevű védelmi cucc, azt kerüli ki, így sokkal mélyebb hozzáférést biztosít a rendszerhez. Még nem próbáltam ki,de tervezem, ha megcsinálom, akkor lesz magyar útmutató. Még nem olvastam el, de ha nem bonyolult, akkor csak simán lefordítom holnap.
levy76
2. szint
2. szint

Hello

Valaki kipróbálta már az nfc-t?
Próbáltam 2 n9 között de nem reagált semmit.Angry Birds pályákat akartam"feloldani"de ne csinált semmit.Csak rezgett egyet kiírta:NFC és semmi.
Tudja valaki,hogyan kell csinálni ezt?
borizoli
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00+N9
Has thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: borizoli »

Mindkettőn el kell indítani a játékot. Egy teló csak egy sor pályát old fel, tehát nekem három nfc-s telót kellett keresnem, hogy mindet megnyissa.(media markt-ban találsz ilyen telókat).
C7-tel próbáltam, hogy mit csinál, ha csak natúr egymáshoz érintem úgy, hogy nincs semmi megnyitva és akkor csinálta amit leírtál.
E51>5140i>E65>5800XM>C7-00>N8-00+N9
borizoli
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00+N9
Has thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: borizoli »

LaLi_87 írta:Azt en se tudom csak a tesztek alapjan sokat beszélnek rola hogy nincs olyan jo mint pl a SII-esnel. De hogy mi az :D
Ez ilyen droidos b**omság, amit főként a mobilarénás droid istenítők nyomatnak. Az lenne a lényege, hogy amikor egy adott honlapon dupla kattintással nagyítani akarsz akkor azt a bekezdést/cikket nagyítja és tördeli. Nem csak vaktában nagyít egyet és utána neked kell oldalra is mászkálni, hogy a mondatot végig tudd olvasni. Ha megnézed a fent említett mobilarénás tesztet az N9-ről akkor az egyik csávó duplát kattint és amikor az N9 ránagyít ahogy kell, a másik rögtön továbblép és azt mondja, hogy az N9 ezt nem tudja, pedig látszik, hogy igen :D
Nekem a céges telóm egy Defy+, de iszonyat, hogy még az e-mailokat sem képes tördelni és oldalra kell mászkálni, hogy végig tudjam olvasni... Ugyanez a böngészőben is.
These users thanked the author borizoli for the post:
LaLi_87 (2012-03-20 kedd 19:22:30)
Rating: 2.63%
E51>5140i>E65>5800XM>C7-00>N8-00+N9
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

borizoli írta:
LaLi_87 írta:Azt en se tudom csak a tesztek alapjan sokat beszélnek rola hogy nincs olyan jo mint pl a SII-esnel. De hogy mi az :D
Ez ilyen droidos b**omság, amit főként a mobilarénás droid istenítők nyomatnak. Az lenne a lényege, hogy amikor egy adott honlapon dupla kattintással nagyítani akarsz akkor azt a bekezdést/cikket nagyítja és tördeli. Nem csak vaktában nagyít egyet és utána neked kell oldalra is mászkálni, hogy a mondatot végig tudd olvasni. Ha megnézed a fent említett mobilarénás tesztet az N9-ről akkor az egyik csávó duplát kattint és amikor az N9 ránagyít ahogy kell, a másik rögtön továbblép és azt mondja, hogy az N9 ezt nem tudja, pedig látszik, hogy igen :D
Nekem a céges telóm egy Defy+, de iszonyat, hogy még az e-mailokat sem képes tördelni és oldalra kell mászkálni, hogy végig tudjam olvasni... Ugyanez a böngészőben is.
Én mondjuk jobban örülnék a folyamatos szövegtördelésnek, mint ahogy az Operában van :roll:
levy76
2. szint
2. szint

borizoli írta:Mindkettőn el kell indítani a játékot. Egy teló csak egy sor pályát old fel, tehát nekem három nfc-s telót kellett keresnem, hogy mindet megnyissa.(media markt-ban találsz ilyen telókat).
C7-tel próbáltam, hogy mit csinál, ha csak natúr egymáshoz érintem úgy, hogy nincs semmi megnyitva és akkor csinálta amit leírtál.
Mindakettőn el volt inditva a játék....és mégsem történt semmi csak amit leírtam:(
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”