Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Goldfish
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: Goldfish »

Nahát az imént sikerült egy hívás után ismét tapasztalni, hogy a telefon újraindult a hívás után. A hívás befejeztével 2x is megnyomtam a pirosat, így ez gyanús lett. Elkezdtem hívogatni az ügyfélszolgálatot, csak a hogy legyen hívás, letettem. Eljátszottam 2-3x, majd bizonyos alkalmakkor nyomkodtam vadul a pirosat. És ezekben az esetekben gyönyörűen újraindult.
Mielőtt nekiesnék az összes meghajtó formázásának, 90 fokos mosásnak, és ismét hard resetnek, megkérhetnék valaki(ke)t, hogy próbálják ki, nekik is csinál-e ilyet? Hívás indítása, hívás befejezés, és utána gyorsan nyomogatni a pirosat, míg vissza nem jön a homescreen.

Úgy van beállítva nálam, hogy kijelzi a hívásidőt. Azért nyomom meg néha 2x a pirosat, hogy minél hamarabb megkapjam a homescreent. Valszeg pont a nem megfelelő pillanatban nyomhatom a második pirosat. Szóval lehet jelentősége, hogy a hívás utáni hívásidő kijelzés be legyen kapcsolva.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

gorkij írta:sziasztok!mitől van az hogy nem kapcsol be a teló sokadik próbálkozásra sem!?csak a nokia feliratig jut el!
Lehet valami program bezavar neki. Próbáld meg memóriakártya nélkül bekapcsolni, ha nem sikerül akkor a hard reset segít.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
gorkij
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung N7105 Galaxy Tab2
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gorkij »

Köszi a választ,egyébként bekapcsolt a több mint 20-ik próbálkozás után!
balahu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 Mini

Hozzászólás Szerző: balahu »

pll írta:
balahu írta:Most nézem a speedshopban van valami (iga 10 rugó... :( ). Csak kép nincs róla, így nem tudom milyen lehet.
Én még aktív fajtát nem láttam, ezek vannak.
Az aktívat az USB töltés miatt nehezebb megvalósítani, pontosabb illesztés kell.
Jaja ezeket én is láttam. Mondjuk az az "aktív" is olyan (ha jól láttam máshol -igaz a kép kicsi volt), hogy a tartó aljába belemegy az usb, és egy kicsi rövid kábel meg az oldalához, és ott is ugyaúgy kell bedugni. Vagyis szvsz , kb ugyanaz mint a töltő + tartó :) . No majd megnézem a speedshopban talán.
Viszont ezeket a gyárikat tapadókorong nélkül is fel lehet rakni? Középkonzolon ui van egy mobiltartó konzolom. Kézzel kényelmesen elérem, nem kell az ablaknál matatni. :)
rkn90
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: rkn90 »

[quote="Basslovers"]Fantasztikusan megy minden az egyesével való szignózással!ó barangolás közben szép áttűnések legyenek?
...
Windows Live Messenger: Innét az oldalról két féle s60v5-ös verziót is leszedtem és se szignózatlanul se szignózva nem települtek fel (hibaüzenet: tanúsítvány lejárt). Mindenképpen ragaszkodnék ehhez a programhoz, mert a többi messenger kliens nem nyerte el a tetszésemet... Másnál működik? Vagy másnál is volt vele probléma?
...

Szia!
Ajánlom figyelmedbe a Nimbuzz nevű programot. A használata szerintem egyszerű és többek között msnezni is lehet vele.
szabokareszka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: szabokareszka »

Goldfish írta:Nahát az imént sikerült egy hívás után ismét tapasztalni, hogy a telefon újraindult a hívás után. A hívás befejeztével 2x is megnyomtam a pirosat, így ez gyanús lett. Elkezdtem hívogatni az ügyfélszolgálatot, csak a hogy legyen hívás, letettem. Eljátszottam 2-3x, majd bizonyos alkalmakkor nyomkodtam vadul a pirosat. És ezekben az esetekben gyönyörűen újraindult.
Szia! Nekem is szokta néha csinálni ezt,hogy újraindul csak úgy de nem kéri a pin kódot.Nem tudom mi okozza a legváratlanabb pillanatokban képes rá aztán 3 hétig nyugton van.A múlt héten szerdán le volt rakva az asztalra látom újraindul. Majd egy órán belül 3X megcsinálta magától. Ugyanez a csengőhang. Hiába van a C-n a csengőhangom 10-ből egyszer a Nokiatunes szólal meg.Megbocsájtom neki ezeket a hülyeségeket mert szuper kis készülék! A következőre azonban elgondolkodnék,hogy Nokia N8 vagy Samsung Wave vagy androidos ,talán Htc desire legyen-e.
Basslovers
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
Has thanked: 22 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Basslovers »

rkn90 írta:Szia!
Ajánlom figyelmedbe a Nimbuzz nevű programot. A használata szerintem egyszerű és többek között msnezni is lehet vele.
Köszi a tippet!
Más messenger kliens-t nem akarok használni, nekem a Windows Live-os kéne. Nem értem mi lehet a baja...

Másoknak esetleg a többi problémámhoz nincsen tippjük??
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Basslovers írta:Köszi a tippet!
Más messenger kliens-t nem akarok használni, nekem a Windows Live-os kéne. Nem értem mi lehet a baja...
Tedd fel ezt :arrow: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=29109
Nem kell szignózni és magyar. Viszont baromi lassan települ(kb 15 percig). Tutira működik. Nekem fent volt minin és 5800-án is.
Kép Kép
Basslovers
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
Has thanked: 22 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Basslovers »

ferret írta:Tedd fel ezt :arrow: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=29109
Nem kell szignózni és magyar. Viszont baromi lassan települ(kb 15 percig). Tutira működik. Nekem fent volt minin és 5800-án is.
Köszi szépen! Én két frissebb verziót próbáltam, azok nem mentek, de ez tökéletes és nem is volt 15 perc (kb.1)! :)

A többi problémámra esetleg nincs ötleted? Azok is szoftverekkel kapcsolatos gondok, kérdések.

Szerk.: Plusz egy kérdés. Ha létrehozok egy új mappát a menüben, akkor nem változik át annak a mappának az ikonja a témában levőre, pedig egy régebben létrehozottnál átvált... Hogy tudnám megoldani? Mert így az igényes témák, undorítóvá válnak...
gorkij
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung N7105 Galaxy Tab2

Hozzászólás Szerző: gorkij »

Ujjabb probléma,minden hivás megszakad valami miatt!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”