Nokia N85

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
naes
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95 8gb
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N85

Hozzászólás Szerző: naes »

Végülis igaz!Köszi:)
Darren
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85

Hozzászólás Szerző: Darren »

naes írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem , hogy megérné-e lecserélnem az n95 8gb-omat egy n85-re vagy pedig fölösleges pénzkidobás, illetve befektetés lenne. Szimpatikus a tfon, az n95 ben pedig sok mindent szeretek de sok mindent nem. Szóval bizonytalan vagyok. Választ előre is köszi
Én nemrég vettem a telefonomat. Az én fejemben is megfordult ez a kérdés, és én az N85 mellett döntöttem... Amennyit én mondhatok: lassabb proci (nem érezni igazán) és nincs 3d chip (ahogy írták itt, ezt egyelőre nem érezni...), viszont sokkal szebb kijelző, kisebb, tovább bírja az aksija (és személyes vélemény, sokkal szebben is néz ki...). Ahogy én látom, nincs olyan, hogy 'ez jobb' vagy 'az jobb', más az előnyük és a hátrányuk...
Viva la Siemens SX1...
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

laci64 írta:
naes írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem , hogy megérné-e lecserélnem az n95 8gb-omat egy n85-re vagy pedig fölösleges pénzkidobás, illetve befektetés lenne. Szimpatikus a tfon, az n95 ben pedig sok mindent szeretek de sok mindent nem. Szóval bizonytalan vagyok. Választ előre is köszi
Ezt neked kel eldönteni, néz körbe a netten, hogy mit írnak róla. Bocs, de helyetted nem tud senki dönteni. :D :D
nekem sima N95 ösöm van és tesztelésnél volt nálam az N85 is tehát egymás mellett is játszhattam a 2 telefonnal. Kijelzőbe tényleg alázza a 85 ös a 95 ösöket és kisebb de ezért szerintem nem éri meg ekkora felárat fizeni
naes
Újonc
Újonc

Nokia N85

Szerintem igaza van Darrennek!Nekem is ezek az előnyök tetszettek meg, nem vagyok tele pénzzel, de 15 ezret kéne rádobnom az n85-re-, 85 ért kínálják amúgy.(mondjuk ez nem kis összeg :? ) Ehhez meg kapnék közel két év garit, egy jobb aksit, jobb kijelzőt valamint egy "kompaktabb" készüléket. Szóval ezért lehet hogy lecserélém, sajnos ilyen függő vagyok:( Bár amikor először fogtam, nagyon zavart, hogy a csúszkája igen mozgékony. Amikor fogtam a tfont és kinyitva nyomogattam a menügombot, néha-néha a csúszkája elmozdult. TI hogy vagytok ezzel, mi a tapasztalat nagyon zavaró egyébként?
naes
Újonc
Újonc

Szerintetek milyen progik működnek az n85-ön? Vagy ez nagyon idióta kérdés??...vagy az új op rendszer miatt csak kevés??ÜDv
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

naes írta:Szerintetek milyen progik működnek az n85-ön? Vagy ez nagyon idióta kérdés??...vagy az új op rendszer miatt csak kevés??ÜDv
S60v3-as progik. Tehát rengeteg. FP2 miatt nem voltak kompatibilitási gondok. Amelyik programnál meg voltak azokat már kijavították
naes
Újonc
Újonc

Értem nagyon köszönöm!
mope73
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia tube

Hozzászólás Szerző: mope73 »

Üdv!

Lehet félig off, de lehet, hogy N85 specifikus a problémám. 11-es szoft van a telón, forecaweather frissítésnél Data not found hiba. Vodás net, minden egyéb helyen műxik a kapcsolat. Ez a progi nem megy az N85-ön, v. valami más gubanc van? THX
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

mope73 írta:Üdv!

Lehet félig off, de lehet, hogy N85 specifikus a problémám. 11-es szoft van a telón, forecaweather frissítésnél Data not found hiba. Vodás net, minden egyéb helyen műxik a kapcsolat. Ez a progi nem megy az N85-ön, v. valami más gubanc van? THX
A letöltéseknél ez a legújabb verzió Foreca Weather v1.4.0.. Próbáld meg ezt feltelepíteni és talán megy rajta mert elvileg mennie kéne mert az N85-ös is s60v3-s telefon.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
mope73
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia tube

Hozzászólás Szerző: mope73 »

potter55 írta:
mope73 írta:Üdv!

A letöltéseknél ez a legújabb verzió Foreca Weather v1.4.0.. Próbáld meg ezt feltelepíteni és talán megy rajta mert elvileg mennie kéne mert az N85-ös is s60v3-s telefon.
Hali!
Az 1.4 van fenn. Közben az itthoni wlan-on is kipróbáltam, hátha a net beállítással van valami, de így sem műxik :hmm2:
Más:
Próbáltam a kocsiban az FM-adóról tolni a múzikát a rádiónak, de enyhén szólva xar eredménnyel. Olyan gyenge vételt produkált a rádióm (egy JVC középkategóriás CD-s cucc), hogy csak a nagy sistergést hallottam, néha át-át szűrődött valami zeneféle is, de ez így használhatatlan. Nektek hogy szuperál az FM-adó a kocsiban? Gondolom sima otthoni rádió mellett nincs ilyen gond, de így még nem próbáltam. Pont ez vonzott ebben a telóban annyira, hogy van benne adó és tudom hallgatni a rajta lévő zenéket a kocsiban...
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”