Nokia N97
- Bisza
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, hogy vettem egy N97-es telót, és megvétel után rögtön frissítettem a 20-as szoftra. A probléma a GPS-el van, egyszerűen nem talál műholdat, mit lehet tenni, hogy kommunikálásra bírjam? Már végig olvastam a fórumot, és tudom, hogy sok probléma van vele (általában szerviz), de eddig olyannal találkoztam akinek sokára talált jelet, nekem viszont egyáltalán nem talál. A másik, hogy van a GPS adatok, és ezen a 20-as szofton nincsenek azok a "pálcikák", amik mutatják a műholdak vételi erejét, ez tényleg nincs az új szoftba? Egyébként minden flottul működik, és tetszik is a telefon. A GPS sem létfontosságú mert használok rendes GPS-t, csak szeretném, ha a telefonon ez is tökéletesen működne.
A segítségeket előre is köszönöm.
Érdeklődni szeretnék, hogy vettem egy N97-es telót, és megvétel után rögtön frissítettem a 20-as szoftra. A probléma a GPS-el van, egyszerűen nem talál műholdat, mit lehet tenni, hogy kommunikálásra bírjam? Már végig olvastam a fórumot, és tudom, hogy sok probléma van vele (általában szerviz), de eddig olyannal találkoztam akinek sokára talált jelet, nekem viszont egyáltalán nem talál. A másik, hogy van a GPS adatok, és ezen a 20-as szofton nincsenek azok a "pálcikák", amik mutatják a műholdak vételi erejét, ez tényleg nincs az új szoftba? Egyébként minden flottul működik, és tetszik is a telefon. A GPS sem létfontosságú mert használok rendes GPS-t, csak szeretném, ha a telefonon ez is tökéletesen működne.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
A-GPS?Bisza írta:Sziasztok.
Nekem - amikor Libanonban voltam és értelemszerűen drága lett volna az GPRS-adatalapú pontosítás - 26 perc is volt, mire bármilyen külső segítség nélkül pozíciót fogott az N86 GPS-e.
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire +]
Ha ez az első bekapcsolása akkor nagyon sokáig fog tartani! Én Garmint használok és nekem sem akart semmilyen jelet találni!Bisza írta:Sziasztok.
Rámentem hogy új pozíció ott megkerestem naggyából hogy hol vagyok! elmentem sétálni a városban 30 perc után megtalálta a jelet és azóta bármikor bárhol belövöm pár perc alatt megtalálja!
Az első mindig lassú és emlékezetes!
Az Iphon témához annyit hozzáfűznék, hogy csak annak ajánlom aki bírja a kötöttségeket! Nagyon szűkítettek a lehetőségek és nem tudod úgy kihasználni a telefont ahogy egy nokiát! Oké hogy van regneteg program hozzá SŐT jobbak is mint a Symbianhoz! DE idegesítően köttööt az az oprendszer PL: Nem lehet a névjegyzékből többet törölni csak egyesével vagy összeset, de ha az összeset akkor minden egyébbel együtt minden törlődni fog! És még rengeteg ilyen és hasonló idegesítő dolog!
Olyanoknak való akik nem akarnak foglalkozni a telóval, tudja amit éppen kell de semmi több, villogni lehet vele meg szép, de ennyi!
... Szerintem... Bocs az OFF-ért!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára snecii 2009-11-20 pén. 11:43:41-kor.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Hogy jön ide az iPhone?
Arra van külön téma, nem is egy még is az N97-nél lett megemlítve.
Hihetetlen!
NE OFFOLJATOK!
Ha kérhetem
Arra van külön téma, nem is egy még is az N97-nél lett megemlítve.
Hihetetlen!
NE OFFOLJATOK!
Ha kérhetem
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Sziasztok fórumtársak.
Pár nappal ezelőtt megérkezett és felrakásra került rég várt invisibleSHIELD márkáju fólia a telefonomra.
Nagyon vártam már hogy a nagyon karcos gyárit leváltsam,pedig cerkával szinte nem is használtam.
Sok videót ,tesztet néztem olvastam erről a fóliáról és nagy reménységgel vágtam bele a rendelésnek majd a felrakásnak.
Gyármány : Made in USA.
Én csak a kijelzőre vettem,ugy gondolom a készülék többi részét megvédem anélkül is.
Szép esztétikus csomagolásban érkezett a cucc,mondom ez aztán a minőség,és büszkén bontottam ki.
Minden gondosan bescomagolva,fólia,kis plasztik kártya,kis műanyag tálkában folyadék,törlő kendő.
Gondosan nekikészültem asztalt letakartam papirtölővel ,telefont kikapcsoltam,akkut kivettem,hátlapot viszatettem,
és kezdődhetett a meló.
Lehúztam a gyári fóliát és a kapott kis kendővel áttörölgettem a kijelzőt ami persze teljesen makulátlan volt.
Benedvesítettem a kezemet a kis tálkában lévő folyadékkal és lehúztam a fóliát a kis papírról majd annak is minkét oldalát
bekentem a folyadékkal ,Egyébbként a kis tálkában erre a célra van egy kis szivacs is.
Miután jól benedvesítettem mindenhol óvatosan ráhelyeztem a kijelzőre.szinte azonnal tökéletes lett.
Kicsit kelett mozgatnom,csúsztatnom de szépen lehetett kezelni.
Egy darab buborék sem volt alatta!!!!
Na nagyon örültem .A kapott kis kendővel szépen áttörölgettem mindenhol különösen a széleit igyekeztem odasimitani ,na nem mintha nem ragadt volna oda
csak mondom had feszüljön szélen is tökéletesen hisz ott válhat fel esetleg hamarabb.
Na minden kafa volt ,mondom a kapott kártyát is bevetem ha már van és azzal is lesimogattam ,gondolván jöjjön ki alóla a nedvesség.
Lényeg hogy felrakás után vettem észre hogy kissé KARCOS a karcmentes fólia!!
Olyan hosszanti karcok vannak rajta és szerintem nem én okoztam,remélem.
Bosszantó a dolog mert amúgy minden szinten jó az fólia de nem tudom hogy gyárilag hibás vagy esetleg a kapott plasztik kártya tette vele.
Nagyon kis karcokat képzeljetek el de engem zavar.Hzzáteszem ennek több napja és azóta használom a cerkát is de azzal valóban nem lehet
rajta karcot ejteni.
Még annyit hogy felrakás után vártam kb. egy órát ha esetleg valahová nedvesség került volna ,kiszáradjon ,sőt még hajszárítóval is kicsit melegitettem
de csak hátul.Majd aksi vissza és a javasolt 12-24 órás száradás alatt nem használtam de bakapcsoltam.
Végezetül azt mondom hogy nem bántam meg a felrakás egyszerübb mint hittem és a végeredmény is nagyon szép.
Kellemes szép fényes felület bár kissé tapadós de megszokható.
Ajánlom nektek is .Nekem postaköltséggel 6490ft volt a kijelzőre.
A hazai forgalmazó oldalán az van írva hogy ha nics megelégedve stb.küldje vissza és visszafizetik az árát.
Szerintem azok a karcok gyárilag lehettek rajta nem hiszem hogy a plasztik kártya okozhatta.
Teljesen tiszta körülmények között végeztem a felrakást nem kerülhetett semmi kosz ,meg egyébbként is KARCÁLLÓ a termék.
Szerintem nem variálok hagyom rajta majd később írok hogy viselkedik.
De ha igazán szép igényes fóliát akartok ne habozzatok egy ilyen értékű teló ennyit még megér.
Bocs ha hosszú voltam de ugy goldoltam leírok részletesen minden hátha vkinek ezzel segítek.
Ha kérdésetek lenne nyugodtam tegyétek fel.
Teszek később fotót is róla .
Sziasztok.
http://kep.tar.hu/csabics/50659607/39216589#2
Pár nappal ezelőtt megérkezett és felrakásra került rég várt invisibleSHIELD márkáju fólia a telefonomra.
Nagyon vártam már hogy a nagyon karcos gyárit leváltsam,pedig cerkával szinte nem is használtam.
Sok videót ,tesztet néztem olvastam erről a fóliáról és nagy reménységgel vágtam bele a rendelésnek majd a felrakásnak.
Gyármány : Made in USA.
Én csak a kijelzőre vettem,ugy gondolom a készülék többi részét megvédem anélkül is.
Szép esztétikus csomagolásban érkezett a cucc,mondom ez aztán a minőség,és büszkén bontottam ki.
Minden gondosan bescomagolva,fólia,kis plasztik kártya,kis műanyag tálkában folyadék,törlő kendő.
Gondosan nekikészültem asztalt letakartam papirtölővel ,telefont kikapcsoltam,akkut kivettem,hátlapot viszatettem,
és kezdődhetett a meló.
Lehúztam a gyári fóliát és a kapott kis kendővel áttörölgettem a kijelzőt ami persze teljesen makulátlan volt.
Benedvesítettem a kezemet a kis tálkában lévő folyadékkal és lehúztam a fóliát a kis papírról majd annak is minkét oldalát
bekentem a folyadékkal ,Egyébbként a kis tálkában erre a célra van egy kis szivacs is.
Miután jól benedvesítettem mindenhol óvatosan ráhelyeztem a kijelzőre.szinte azonnal tökéletes lett.
Kicsit kelett mozgatnom,csúsztatnom de szépen lehetett kezelni.
Egy darab buborék sem volt alatta!!!!
Na nagyon örültem .A kapott kis kendővel szépen áttörölgettem mindenhol különösen a széleit igyekeztem odasimitani ,na nem mintha nem ragadt volna oda
csak mondom had feszüljön szélen is tökéletesen hisz ott válhat fel esetleg hamarabb.
Na minden kafa volt ,mondom a kapott kártyát is bevetem ha már van és azzal is lesimogattam ,gondolván jöjjön ki alóla a nedvesség.
Lényeg hogy felrakás után vettem észre hogy kissé KARCOS a karcmentes fólia!!
Olyan hosszanti karcok vannak rajta és szerintem nem én okoztam,remélem.
Bosszantó a dolog mert amúgy minden szinten jó az fólia de nem tudom hogy gyárilag hibás vagy esetleg a kapott plasztik kártya tette vele.
Nagyon kis karcokat képzeljetek el de engem zavar.Hzzáteszem ennek több napja és azóta használom a cerkát is de azzal valóban nem lehet
rajta karcot ejteni.
Még annyit hogy felrakás után vártam kb. egy órát ha esetleg valahová nedvesség került volna ,kiszáradjon ,sőt még hajszárítóval is kicsit melegitettem
de csak hátul.Majd aksi vissza és a javasolt 12-24 órás száradás alatt nem használtam de bakapcsoltam.
Végezetül azt mondom hogy nem bántam meg a felrakás egyszerübb mint hittem és a végeredmény is nagyon szép.
Kellemes szép fényes felület bár kissé tapadós de megszokható.
Ajánlom nektek is .Nekem postaköltséggel 6490ft volt a kijelzőre.
A hazai forgalmazó oldalán az van írva hogy ha nics megelégedve stb.küldje vissza és visszafizetik az árát.
Szerintem azok a karcok gyárilag lehettek rajta nem hiszem hogy a plasztik kártya okozhatta.
Teljesen tiszta körülmények között végeztem a felrakást nem kerülhetett semmi kosz ,meg egyébbként is KARCÁLLÓ a termék.
Szerintem nem variálok hagyom rajta majd később írok hogy viselkedik.
De ha igazán szép igényes fóliát akartok ne habozzatok egy ilyen értékű teló ennyit még megér.
Bocs ha hosszú voltam de ugy goldoltam leírok részletesen minden hátha vkinek ezzel segítek.
Ha kérdésetek lenne nyugodtam tegyétek fel.
Sziasztok.
SGS5 The Best
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Szia! Gratulálok a fóliához, szerintem a legjobb választás.csabics írta:Sziasztok fórumtársak.
Nagyon vártam már hogy a nagyon ...
...Ha kérdésetek lenne nyugodtam tegyétek fel.
Sziasztok.
Nekem is ilyen volt (csak a teljes változatból) az előző N97-esemen, erre még nem tettem fel.
A fólia gyakorlatilag csak szándékosan karcolható meg.
Amik a tiéden vannak, szerintem gyári hiba, és ha zavar, akkor küld vissza, ha nem, akkor ennyi.
Az enyémen semmiféle karc nem volt gyárilag. Viszont a full verziót nem túl egyszerű feltenni.
Idegesebb típusú emberkéknek nem ajánlom
-
- Újonc
- Készüléktípus: n97 black v12
- Bisza
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E7
Köszönöm a segítségeket.Macika írta:A-GPS?Bisza írta:Sziasztok.
Nekem - amikor Libanonban voltam és értelemszerűen drága lett volna az GPRS-adatalapú pontosítás - 26 perc is volt, mire bármilyen külső segítség nélkül pozíciót fogott az N86 GPS-e.
Akkor türelmes leszek.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97
Valahol azt olvastam, hogy kijött a 2.0-ás firmware a függős telefonokra is.
Tényleg így van, valaki már próbálta letölteni szolgáltatós telefonra a 2-es szoftvert?
Tényleg így van, valaki már próbálta letölteni szolgáltatós telefonra a 2-es szoftvert?