Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Rei
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: Rei »

pll írta:
Rei írta: Szoftververzió v 11.0.045
Előbb frissítettem amúgy.
GPS majd kiderül ha kimegyek a szabad ég alá, de olvastam h valakinek 20 mp alatt megtalálja, hát... Csoda lenne. Egyáltalán az is csoda ha megtalál, nem hogy az, hogy 20 mp alatt. :D
Van már 11.0.102-es fw is, de azzal ami neked van az sem rossz. Elsőre sok idő, de aztán mennie kell.

Hát figy, nincs egy órája hogy frissítettem, OVI kereste nekem a frissítést, nem tudom miért nem a legújabbat mutatta.
Egyszer autópályán talált meg a műhold, aztán még aznap kicsit később is, meg egyszer Budapest környékén. Szóval eddig csak autóban, bár lehet hogy eddig csak utazás közben volt elég türelmem 20mpnként simogatni a mobilt, hogy ne hagyja abba a keresést... Utcán amikor rossz buszra szálltam egy ideig szórakoztam vele, de nem talált meg csakazértsem. Szóval nekem ez az "első után már gyors lesz" nem jött be.

Jah és van az elforgatásvezérlés, azon belül hívások némítása. Valaki tudja hogy működik? Hiába forgatom, rázom, akármi, ugyanúgy szól tovább.
ejiaksuc
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Htc sensation
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: ejiaksuc »

http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=29351
ezt a programot csak hackelt telónm lehet használni vagy simán is?
mert feltelepítettem az animation menu-t nem volt vele baj.
de amikor raböktem nem csinált semmit.
valami ötlet?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

ejiaksuc írta:http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=29351
ezt a programot csak hackelt telónm lehet használni vagy simán is?
mert feltelepítettem az animation menu-t nem volt vele baj.
de amikor raböktem nem csinált semmit.
valami ötlet?
Igen hackelt telefon kell hozzá.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

Rei írta:
pll írta:
Rei írta: Szoftververzió v 11.0.045
Előbb frissítettem amúgy.
GPS majd kiderül ha kimegyek a szabad ég alá, de olvastam h valakinek 20 mp alatt megtalálja, hát... Csoda lenne. Egyáltalán az is csoda ha megtalál, nem hogy az, hogy 20 mp alatt. :D
Van már 11.0.102-es fw is, de azzal ami neked van az sem rossz. Elsőre sok idő, de aztán mennie kell.

Hát figy, nincs egy órája hogy frissítettem, OVI kereste nekem a frissítést, nem tudom miért nem a legújabbat mutatta.
Egyszer autópályán talált meg a műhold, aztán még aznap kicsit később is, meg egyszer Budapest környékén. Szóval eddig csak autóban, bár lehet hogy eddig csak utazás közben volt elég türelmem 20mpnként simogatni a mobilt, hogy ne hagyja abba a keresést... Utcán amikor rossz buszra szálltam egy ideig szórakoztam vele, de nem talált meg csakazértsem. Szóval nekem ez az "első után már gyors lesz" nem jött be.

Jah és van az elforgatásvezérlés, azon belül hívások némítása. Valaki tudja hogy működik? Hiába forgatom, rázom, akármi, ugyanúgy szól tovább.
Szia!
Én a helyedben csinálnék egy Hr-t (minden adat elveszik), de ha ezek után sem lesz jobb akkor szervíz a gps ja és amíg be nem lővi a pozicíódat jobb egy helyben állni, hisz ne felejtsük elsősorban telefonról beszélünk, de HR után hamar meg kell, hogy találjon...Az elforgatásvezérlést pedig engedélyezni kell, ha lefordítod a telót annak némulnia kell! :bye1:
Rei
Újonc
Újonc

Aham és mi az a hr? :D LEhet hülyeség, de erre gondoltam: hardver reset? De hardvert nem lehet resetelni, ha jól tudom.
GPS már megtalált párszor, 140km/h sebességnél, aztán Budapesten álldigálva meg lassan sétálgatva se talált.
A bizonyos hr-t majd megcsinálom ha kiderül, hogy mit jelent, gondolom biztonsági mentéssel vissza tudom majd állítani a dolgaimat úgyis.
Na igen, elforgatásvezérlés be volt kapcsolva, de el nem tudtam képzelni mit kell csinálni ahhoz hogy érzékelje :D De mostmár megvan, köszönöm, arra nem gondoltam h le kéne fektetni. *énhülye*
Köszönöm a segítséget! Nagyon örülnék, ha végre normálisan funkcionálna a telefonom. :)

ps.: egyrészt közben megfejtettem, hr = hard reset, másrészt kínomban felraktam az ovi map akármit, elindult és műhold lát, hiába vagyok egy masszív téglahalom alatt. Nem tudom közrejátszott-e, hogy átállítottam a gps izét, hogy integrált meg kiegészített van csak kipipálva. De most látom, hogy lett egy új opció is, wifi/hálózat alapú meghatározás. Lehet azért talált meg egy szemvillanás alatt. Halleluja, bár a wifi fontosabb lett volna. Arra is gondoltam, hogy levideózom a jelenséget, mármint a wifim vacakságát, hogy érthető legyen miről van szó és látsszon hogy nem én rontok el valamit, megelőzvén a hasonló kérdéseket "have you tried turning it off and on again?" :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rei 2010-05-22 szomb. 01:14:09-kor.
ejiaksuc
1. szint
1. szint

Aloha!!
Azt szeretném kérdezni hogy lehet e olyat a főképernyőre,hogy névjegyzékből
így vízszintesen ilyen kinetikusan lehet húzogatni!jobbra balra
remélem érthető voltam:):):):):)
zool1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy S

Hozzászólás Szerző: zool1 »

pll írta:
zool1 írta: ezek szerint, mindenkinek műkszik rendesen a csengőhangja, legalább egy igen vagy egy nem is jól jönne... thx előre is!!
Kicsit türelmetlennek tartom, hogy 48 perc után megismétled a kérdést, ezért kidobtam a hsz-t.
Ha olvasgattál tudod, hogy a probléma adott, de sajnos nincs még megoldás. (pedig én is utálom ezt a gondot)
Tapasztaltam viszont egy dolgot, kipróbálhatjátok többen, és kérek visszajelzést:
A tippem az, hogy ha normál álló módban van a tel, akkor jól csörög, ha elfekszik -elforgatás- a kijelző, akkor hajlamos a nokiatune hibára. ... ja és lezárt képernyő/bill.
Üdv!

A fent említett dolog működik vagyis amit csengőhangnak beállítottam függetlenül profiltól, vs személyhez az szólal meg. Csak ennek egy kis ára van, az automatikus képernyőforgatást ki kapcsoltam!!! Nálam műkszik, remélem másnak is tudtam segíteni....
denttech
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n900
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: denttech »

ejiaksuc írta:Aloha!!
Azt szeretném kérdezni hogy lehet e olyat a főképernyőre,hogy névjegyzékből
így vízszintesen ilyen kinetikusan lehet húzogatni!jobbra balra
remélem érthető voltam:):):):):)
Ugy emlékszem az a funkció nem érhető el ezen a telon, asszem!
ejiaksuc
1. szint
1. szint

bakker,pedig teccik.
jaj még annyit szeretnék kérdezni hogy melyik a legjobb fólia a kijelzőre?
aminek nem jön fel a széle és nem karcolódik.
az n95ömön naon f@sza volt 1 évig volt nálam és egy karc nem volt rajta.
Rei
Újonc
Újonc

ejiaksuc írta:bakker,pedig teccik.
jaj még annyit szeretnék kérdezni hogy melyik a legjobb fólia a kijelzőre?
aminek nem jön fel a széle és nem karcolódik.
az n95ömön naon f@sza volt 1 évig volt nálam és egy karc nem volt rajta.

Én a Westendben vettem egyet ami tök jó. Aluljáró szinten van az az elválasztó középen ahol üzletsorok vannak, na annak a bal oldalán kell elindulni és ott lesz egy kis GSM bolt, ott vettem, 2500 Ft. Nagy szopás volt felrakni, de mivel először csináltam ilyet ez érthető. A gyári fóliához tudom hasonlítani csak: azt pár hétig használtam, hüvelykujjam körmével szoktam írni sokszor és a fólia csupa pici horpadás lett ahol a körmömmem értem, ami fura mert nem erősen csináltam. Aztán a mostanin az égvilágon semmi nem látszódik, pedig hónapok óta fennvan.
Az eladó nekem elmondta hogyan kéne felrakni. Az a lényeg, hogy olyan szobában legyél ahol nincs szösz. 1 icipici szöszöcske rámegy akár a mobil felületére, akár a fóliára a kezedben, máris buborékos lesz. És nagyon nehéz leszedni a fóliáról. Én le is mostam, vízzel szappannal, muszáj volt, de ugyanúgy tapadt utána, csak szösztelen lett végre. Vagy 1 órát szenvedtem vele :D Leginkább azért mert sose passzolt a mobilra, mindig le kellett szedni. Nagyon pontos a fólia, fél miliméterrel arrébb volt vmi máris nem volt jó rá. Áhh hagyjuk, rossz emlékek. :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”