Navifirm-en még nem elérhető sajna.... De max 1-2 napPokos írta:Na a Tűűűűrelem Pr1.2es frissítést terem Telenoroséknál! Végre!
![]()
![]()
Azt nem a telefon szoftvere fogja meghozni, hanem a Skype-nak kell elkészítenie.Streyker írta:Nekem is felment a telenorosra az 1.2 ma, szal nagy az öröm!már csak a skype-ra kellene videohívás...
De a Flashplayer fel van telepítve?tidohado írta:Help!!! Mióta feltettem a firefoxot és alapértelmezett böngészőként üzemel, nem tudom a youtubeon megnyitni a videókat... Segítsenbvalaki!!!
Milyen fóliát vettél és hol? esetleg ujjlenyomat mentes? hiába vigyázok rá, csak vannak rajta hajszál karcok, de normális fóliáról nem hallottam eddig!tidohado írta:He-he... !!! Most vettem rá fóliát, és olyan jól sikerült rátennem, hogy egyáltalán nem is látszik... Nem rondítja el..
Elvileg nem, de senki se tudja biztosra...LaLi_87 írta:Már csak egy frissités várhato N9-re? es vége?
Max reménykedünk,hogy lesz még frissítés.Damir írta:Elvileg nem, de senki se tudja biztosra...LaLi_87 írta:Már csak egy frissités várhato N9-re? es vége?