Boldogan kezeli.Csokii1 írta:Hali,még kezdő vagyok
és azt szeretném tudni hogy ha 8gigás kártyát teszek bele ahoz mit szól?
Szia!boba42 írta:Sziasztok!
A kérdésem a köv: letöltöttem az íméljeimet az üzenetkezelővel, de törölni nem tudom őket az istenért se.A fejlécek mindig benn maradnak. A memókártyáról tudom h lehetne kitörölni (private mappa, mail2, ilyesmik
) de az üziket a telóba mentem. H lehet mégis eltüntetni a fejléceket is?
Köszi előre is!
nekem is így van beállítva, de nem használ (am freemailen vok)Damir88 írta:Szia!boba42 írta:Sziasztok!
A kérdésem a köv: letöltöttem az íméljeimet az üzenetkezelővel, de törölni nem tudom őket az istenért se.A fejlécek mindig benn maradnak. A memókártyáról tudom h lehetne kitörölni (private mappa, mail2, ilyesmik
Köszi előre is!
Hát erre én is kíváncsi vagyok
Nekem eddig úgy sikerült megoldani a gmailt,hogy pop3-as átvitelt használok és a törlés telefonról és szerverrőlt választom. Így megmaradnak az emailjeim a postafiókban, a telefonról viszont törlödnek.
Hát akkor passzboba42 írta:nekem is így van beállítva, de nem használ (am freemailen vok)Damir88 írta:Szia!boba42 írta:Sziasztok!
Köszi előre is!
Hát erre én is kíváncsi vagyok
Nekem eddig úgy sikerült megoldani a gmailt,hogy pop3-as átvitelt használok és a törlés telefonról és szerverrőlt választom. Így megmaradnak az emailjeim a postafiókban, a telefonról viszont törlödnek.![]()
Megpróbáltam, de sajna ez sem jött be. Vagy csak próbálkozik csatlakozni és semmi mást nem csinál, vagy kiírja, hogy "Az EAP-SIM hitelesítés érvénytelen", vagy próbálkozik a csatlakozással és egyszer csak kiírja, hogy nem sikerült csatlakozni, mert nincsen elérhető Wlan hálózat, pedig van...MrAngelo írta:A menüben nyisd meg a WLAN-varázslót>webböngészés>kód beírása (figyelj a kis és nagybetűkre)pepezino írta:Sziasztok!
Olyan kérdésem, problémám lenne, hogy:
Szeretném a céges WLAN hálózatot használni, de valamiért az istenért sem akar csatlakozni a telóm. Kód megvan, 10 számjegyű. Iphone-nal megy simán (ezt csak azért írom, hátha valaki tudja, hogy azon milyenek a beállítások), de N95-öm nem akaródzik.
Remélem érthető a kérésem és várom gyors válaszaitokat!![]()
Előre is köszönöm!
Dehogy...akárki hív, ha benne van a telefonkönyvben, ha nincs...akkor sem ír ki semmit és ha utána megakarom nézni, h kivolt az...akkor annyit ír hogy --> (nincs szám) .... pont így, kezdetektől fogva ilyen, már szoftverfrissítésen is átesett, de nem írja ki így semSalmi írta:Ezt automatikus ki kell jelezze. Nincs az adott név kétszer a telefonkönyvben?