Nokia N82

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
mrlespaul
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82 Titanium [V31.0.016]
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N82

Hozzászólás Szerző: mrlespaul »

20-as szoftosok győzelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Működik az "Y-meghajtós hack"!!! Hackelve volt (hellocarbide), fel is telepített mindent...aztán kipróbáltam mit csinál egy szignózatlan progival, ha kitörlöm a C:/sys/bin-ből az installservert és a másik fájlt: Tanúsítványhiba telepítésnél (először láttam ilyet az N82-mnél :)). Aztán az Y-ra csináltam sys/bin mappát és oda bemásoltam a 2 fájlt (de a mellékelt installservert, én egy angol nyelvű oldalon találtam, restart és láss csodát egyből feltelepítette a progit. Csak még frissíteni nem merem :D
De van egy olyan érzésem hogy megoldódik a "nagy probléma", de sajnos csak 20-as szofton.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

mrlespaul írta:20-as szoftosok győzelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Működik az "Y-meghajtós hack"!!! Hackelve volt (hellocarbide), fel is telepített mindent...aztán kipróbáltam mit csinál egy szignózatlan progival, ha kitörlöm a C:/sys/bin-ből az installservert és a másik fájlt: Tanúsítványhiba telepítésnél (először láttam ilyet az N82-mnél :)). Aztán az Y-ra csináltam sys/bin mappát és oda bemásoltam a 2 fájlt (de a mellékelt installservert, én egy angol nyelvű oldalon találtam, restart és láss csodát egyből feltelepítette a progit. Csak még frissíteni nem merem :D
De van egy olyan érzésem hogy megoldódik a "nagy probléma", de sajnos csak 20-as szofton.
20-assal ez nem egy nagy was ist das. Próbáld ki 30-assal, vagy 31-essel és ha azokkal sikerül, akkor kapsz egy ilyen szmájlit: :Notworty: :D
Kép Kép
BalaG
2. szint
2. szint
Készüléktípus: HTC ONE V
Has thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: BalaG »

hja 20ast könyü" hackelni...:D
majd ha 30asra lesz hack vagy 31esre! ja Énma felteszem a 31-est minyár és megirom miylen......... :D :taps4: :taps4: :taps4: :taps2: :ehes:
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára BalaG 2009-01-27 kedd 13:35:09-kor.
mrlespaul
Újonc
Újonc

ferret írta:
mrlespaul írta:20-as szoftosok győzelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20-assal ez nem egy nagy was ist das. Próbáld ki 30-assal, vagy 31-essel és ha azokkal sikerül, akkor kapsz egy ilyen szmájlit: :Notworty: :D

Hát igen, ezért írtam hogy csak 20-assal megy, de tudodmit, mondom: gsm bolt, tegyék rá a 20-ast (mondjuk azt nem tudom hogy downgrade után lehet-e ismét hackelni), Erről írhatna aki csinálta már. Azzal megmachinálni és lehet frissíteni (ehhez még nem adom a nevem :), próbálom magam rávenni a frissítésre, de félek hogy lesz valami gikszer, aztán lehet hogy nem, de én még várok vele)
BalaG
2. szint
2. szint

Na feltettem 31 es szoftot.... semii extra :):):):)) xd mit kéne nézzek...????? elsö látásra semi érdekes... amugy 2. nekifutásra feltette az NSU. :roll: :whaaa: :cool1: :?3:
mrlespaul
Újonc
Újonc

BalaG írta:Na feltettem 31 es szoftot.... semii extra :):):):)) xd mit kéne nézzek...????? elsö látásra semi érdekes... amugy 2. nekifutásra feltette az NSU. :roll: :whaaa: :cool1: :?3:
Hát ugye hogy hackelhető-e (de egyre biztosabb, hogy nem), meg hogy gyorsabb lett-e, új funkció, program, ilyesmi...
BalaG
2. szint
2. szint

értem hát egyenlöre semit nem vettem észre... net mintha gyorsabb lenne kicsit de semmi extra..... :ugeek: :bolond2: :D
gyula84
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note10 Plus + Nokia 808
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: gyula84 »

BalaG írta:Na feltettem 31 es szoftot.... semii extra :):):):)) xd mit kéne nézzek...????? elsö látásra semi érdekes... amugy 2. nekifutásra feltette az NSU. :roll: :whaaa: :cool1: :?3:
Tudod *#0000# azt kiírja, hogy 31 aztán sok külömbséget nem fogsz látni :D
BalaG
2. szint
2. szint

jah tudom de kb anyi is különbség csak neve nem 30 hanem 31..:) :whaaa: :whaaa: :taps1:
gyula84
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note10 Plus + Nokia 808
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: gyula84 »

maggi_1886 írta: azt mondod hogy megcsináljak :?2: na holnap megyek haza majd megérdeklődöm ;)
Laci64 azt mondta, hogy meglehet csinálni csak box kell hozzá. Foglalkoznak ilyennel van egy tmobilos ismilye azt hiszem az csinálja kérdezd meg hátha mert akkor viszem én is az n82et :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”