Nokia N95 8GB

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
akarmi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8G
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N95 8GB

Hozzászólás Szerző: akarmi »

Jbaktaskman-t használom én...[/quote]

Megpróbáltam és nem ír semmilyen alkalmazást ami futna, feltettem az x-plore-t de nincs a e meghajtóban semmiféle private mappa.
Valami más ötlet?:S
akarmi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8G

Hozzászólás Szerző: akarmi »

Tárgytalan!
Active Lock Volt a ludas!

Azért köszi a helpet!

By
mrlespaul
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82 Titanium [V31.0.016]

Hozzászólás Szerző: mrlespaul »

Sziasztok!

Mi a helyzet a 20. oldalon közzétett hackelési módszerrel? Működik többeknek is?
baddmann
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: baddmann »

Ha már egyszer megcsináltuk az új szoft hackelését, majd később esetleg leformatálnánk, akkor mi a teendő? Ha nem kell újra átmásolni format előtt az Y meghajtóra az installserver-t, akkor ezt a módszert lehet alkalmazni régebbi szoftver esetén is a hellocarbide kikerülésére?
mrlespaul
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82 Titanium [V31.0.016]

Hozzászólás Szerző: mrlespaul »

baddmann írta:Ha már egyszer megcsináltuk az új szoft hackelését, majd később esetleg leformatálnánk, akkor mi a teendő? Ha nem kell újra átmásolni format előtt az Y meghajtóra az installserver-t, akkor ezt a módszert lehet alkalmazni régebbi szoftver esetén is a hellocarbide kikerülésére?

Szerintem nem kell másolgatni, az Y-on kell h legyen az installserver és a CProfDriver... és ennyi. Utána hard resetnél csak telepíteni kell a capsoffot és ont a sys és a private eléréséhez. Gondolom frissítésnél is ez a helyzet, de azt nem tudom mert nekem N82-m van és még nem mertem frissíteni, de az Y-meghajtós megoldás működik.
Anger19
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Anger19 »

Hali! Nekem is lenne egy kérdésem.
30.0.018 es szoftról még amikor feltettem telómra azt olvastam, hogy az infra nem megy vele.
Az új szoftverben ki lett ez javítva?
Vagy valamit nagyon elolvastam akkor? :D
Előre is köszönöm a választ!
baddmann
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: baddmann »

mrlespaul írta:
baddmann írta:Ha már egyszer megcsináltuk az új szoft hackelését, majd később esetleg leformatálnánk, akkor mi a teendő? Ha nem kell újra átmásolni format előtt az Y meghajtóra az installserver-t, akkor ezt a módszert lehet alkalmazni régebbi szoftver esetén is a hellocarbide kikerülésére?

Szerintem nem kell másolgatni, az Y-on kell h legyen az installserver és a CProfDriver... és ennyi. Utána hard resetnél csak telepíteni kell a capsoffot és ont a sys és a private eléréséhez. Gondolom frissítésnél is ez a helyzet, de azt nem tudom mert nekem N82-m van és még nem mertem frissíteni, de az Y-meghajtós megoldás működik.
Szuper, én is így gondoltam.. És ezt az új installservert kell felmásolni a régi szoftverhez is, vagy a régit?
beryary
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00 - N95 8GB
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: beryary »

HI all.
Tudna vki segíteni abban, hogy a feltelepített témákat, hogy tudom leszedni mert az Alk.kezelő-ben nem látszanak
és a telefon súgója alapján "lépj a témára és "C" na az sem akar működni !!!
Help !

THX :)
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

A következő hackelési mód azoknak szól akik már frissítettek v31-re de nem csinálták meg előtte a 20. oldalon leírt dolgokat, tehát jelenleg hackelhetetlen a telójuk.

Előszöris töltsd le ezt a packot:

Kód: Egész kijelölése

http://darktl.com/hack.zip
1. Szignózd és telepítsd a MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis -t
2. Telepítsd a Jbak TaskMan 1.00-t
3. Másold a MapDrives.txt -t az E:\ gyökerébe
4. Másold az installserver.exe-t ide: E:/Hack/sys/bin/installserver.exe (A packban 2-t találsz, N95 8GB-re és N82-re is a 9.2-est használd, de persze előtte nevezd át installserver.exe-re, tehát a végéről töröld ki hogy 9.2(9.3)
5. Indítsd el a JBak Taskman-t és navigálj ide: (Menü->Eszközök -> Alk. indítás [#] -> MapDrives -> A MapDrivesen menü -> Programszabályok -> pipáld be ezt: "Autóstart"-> OK)
6. Indítsd újra a telefont
7. Töröld le a MapDrives-t, majd telepítsd a MapDrive_JBakTM_EMU_Y-t (N82, N95-8GB)
Egyéb telókon a MapDrive_JBakTM_EMU_H-t telepítsd! ...indítsd el.
8. Telepítsd a Modo-t, majd az InstallserverONLY9.2.zip-ben található (installserver.exe)-t másold ide - Y:/sys/bin/ (ha a H-s progit raktad fel akkor értelemszerűen ide kellene másolni: H:/sys/bin/ )

Tehát aki már frissített és nem hackelhető a telója, csak az próbálja ki, mert annak nincs vesztenivalója :D
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Andy1210 2009-01-27 kedd 16:09:31-kor.
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Muky
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Muky »

mrlespaul írta:Sziasztok!

Mi a helyzet a 20. oldalon közzétett hackelési módszerrel? Működik többeknek is?
Hali!
Megcsináltam énis a szoftver frissitést az emlitett 20. oldal alapján .
Hibátlanul működik. :D :taps1:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”