Nokia N95 8GB
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8G
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N95 8GB
Jbaktaskman-t használom én...[/quote]
Megpróbáltam és nem ír semmilyen alkalmazást ami futna, feltettem az x-plore-t de nincs a e meghajtóban semmiféle private mappa.
Valami más ötlet?:S
Megpróbáltam és nem ír semmilyen alkalmazást ami futna, feltettem az x-plore-t de nincs a e meghajtóban semmiféle private mappa.
Valami más ötlet?:S
- mrlespaul
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82 Titanium [V31.0.016]
Sziasztok!
Mi a helyzet a 20. oldalon közzétett hackelési módszerrel? Működik többeknek is?
Mi a helyzet a 20. oldalon közzétett hackelési módszerrel? Működik többeknek is?
- baddmann
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 4 times
Ha már egyszer megcsináltuk az új szoft hackelését, majd később esetleg leformatálnánk, akkor mi a teendő? Ha nem kell újra átmásolni format előtt az Y meghajtóra az installserver-t, akkor ezt a módszert lehet alkalmazni régebbi szoftver esetén is a hellocarbide kikerülésére?
- mrlespaul
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82 Titanium [V31.0.016]
baddmann írta:Ha már egyszer megcsináltuk az új szoft hackelését, majd később esetleg leformatálnánk, akkor mi a teendő? Ha nem kell újra átmásolni format előtt az Y meghajtóra az installserver-t, akkor ezt a módszert lehet alkalmazni régebbi szoftver esetén is a hellocarbide kikerülésére?
Szerintem nem kell másolgatni, az Y-on kell h legyen az installserver és a CProfDriver... és ennyi. Utána hard resetnél csak telepíteni kell a capsoffot és ont a sys és a private eléréséhez. Gondolom frissítésnél is ez a helyzet, de azt nem tudom mert nekem N82-m van és még nem mertem frissíteni, de az Y-meghajtós megoldás működik.
-
- Újonc
Hali! Nekem is lenne egy kérdésem.
30.0.018 es szoftról még amikor feltettem telómra azt olvastam, hogy az infra nem megy vele.
Az új szoftverben ki lett ez javítva?
Vagy valamit nagyon elolvastam akkor?
Előre is köszönöm a választ!
30.0.018 es szoftról még amikor feltettem telómra azt olvastam, hogy az infra nem megy vele.
Az új szoftverben ki lett ez javítva?
Vagy valamit nagyon elolvastam akkor?

Előre is köszönöm a választ!
- baddmann
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 4 times
Szuper, én is így gondoltam.. És ezt az új installservert kell felmásolni a régi szoftverhez is, vagy a régit?mrlespaul írta:baddmann írta:Ha már egyszer megcsináltuk az új szoft hackelését, majd később esetleg leformatálnánk, akkor mi a teendő? Ha nem kell újra átmásolni format előtt az Y meghajtóra az installserver-t, akkor ezt a módszert lehet alkalmazni régebbi szoftver esetén is a hellocarbide kikerülésére?
Szerintem nem kell másolgatni, az Y-on kell h legyen az installserver és a CProfDriver... és ennyi. Utána hard resetnél csak telepíteni kell a capsoffot és ont a sys és a private eléréséhez. Gondolom frissítésnél is ez a helyzet, de azt nem tudom mert nekem N82-m van és még nem mertem frissíteni, de az Y-meghajtós megoldás működik.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00 - N95 8GB
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 1 time
HI all.
Tudna vki segíteni abban, hogy a feltelepített témákat, hogy tudom leszedni mert az Alk.kezelő-ben nem látszanak
és a telefon súgója alapján "lépj a témára és "C" na az sem akar működni !!!
Help !
THX
Tudna vki segíteni abban, hogy a feltelepített témákat, hogy tudom leszedni mert az Alk.kezelő-ben nem látszanak
és a telefon súgója alapján "lépj a témára és "C" na az sem akar működni !!!
Help !
THX

- Andy1210
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
- Nem: Férfi
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
- Kapcsolat:
A következő hackelési mód azoknak szól akik már frissítettek v31-re de nem csinálták meg előtte a 20. oldalon leírt dolgokat, tehát jelenleg hackelhetetlen a telójuk.
Előszöris töltsd le ezt a packot:
1. Szignózd és telepítsd a MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis -t
2. Telepítsd a Jbak TaskMan 1.00-t
3. Másold a MapDrives.txt -t az E:\ gyökerébe
4. Másold az installserver.exe-t ide: E:/Hack/sys/bin/installserver.exe (A packban 2-t találsz, N95 8GB-re és N82-re is a 9.2-est használd, de persze előtte nevezd át installserver.exe-re, tehát a végéről töröld ki hogy 9.2(9.3)
5. Indítsd el a JBak Taskman-t és navigálj ide: (Menü->Eszközök -> Alk. indítás [#] -> MapDrives -> A MapDrivesen menü -> Programszabályok -> pipáld be ezt: "Autóstart"-> OK)
6. Indítsd újra a telefont
7. Töröld le a MapDrives-t, majd telepítsd a MapDrive_JBakTM_EMU_Y-t (N82, N95-8GB)
Egyéb telókon a MapDrive_JBakTM_EMU_H-t telepítsd! ...indítsd el.
8. Telepítsd a Modo-t, majd az InstallserverONLY9.2.zip-ben található (installserver.exe)-t másold ide - Y:/sys/bin/ (ha a H-s progit raktad fel akkor értelemszerűen ide kellene másolni: H:/sys/bin/ )
Tehát aki már frissített és nem hackelhető a telója, csak az próbálja ki, mert annak nincs vesztenivalója
Előszöris töltsd le ezt a packot:
Kód: Egész kijelölése
http://darktl.com/hack.zip
2. Telepítsd a Jbak TaskMan 1.00-t
3. Másold a MapDrives.txt -t az E:\ gyökerébe
4. Másold az installserver.exe-t ide: E:/Hack/sys/bin/installserver.exe (A packban 2-t találsz, N95 8GB-re és N82-re is a 9.2-est használd, de persze előtte nevezd át installserver.exe-re, tehát a végéről töröld ki hogy 9.2(9.3)
5. Indítsd el a JBak Taskman-t és navigálj ide: (Menü->Eszközök -> Alk. indítás [#] -> MapDrives -> A MapDrivesen menü -> Programszabályok -> pipáld be ezt: "Autóstart"-> OK)
6. Indítsd újra a telefont
7. Töröld le a MapDrives-t, majd telepítsd a MapDrive_JBakTM_EMU_Y-t (N82, N95-8GB)
Egyéb telókon a MapDrive_JBakTM_EMU_H-t telepítsd! ...indítsd el.
8. Telepítsd a Modo-t, majd az InstallserverONLY9.2.zip-ben található (installserver.exe)-t másold ide - Y:/sys/bin/ (ha a H-s progit raktad fel akkor értelemszerűen ide kellene másolni: H:/sys/bin/ )
Tehát aki már frissített és nem hackelhető a telója, csak az próbálja ki, mert annak nincs vesztenivalója

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Andy1210 2009-01-27 kedd 16:09:31-kor.
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Hali!mrlespaul írta:Sziasztok!
Megcsináltam énis a szoftver frissitést az emlitett 20. oldal alapján .
Hibátlanul működik.