Nokia N96

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
davids1987n96
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800xpressmusic blue+8gb SDHC
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N96

Hozzászólás Szerző: davids1987n96 »

usb:no storage for pc <-----------ezt írja a telefon ha rádugom a gépre ez mi? ?????
full hülye vok ehhez és a 16 gigát sem akarja látni sem a telefon sem a gép :x
redstar
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900

Hozzászólás Szerző: redstar »

Találtam véletlen egy marha érdekes videót.
A fickó megmutatja, hogy hogyan kell kiszedni a GPS modult a telefonból.
Hozzáteszem barbár módszerekkel dolgozik, nem hogy steril környezet de még kesztyűt sem húz és cibálja a gps fedelét. Azt hittem agylobot kapok.
Aztán mikor a videó végén megláttam azt a kb 50 db N96-ost amivel szintén ez fog történni...

Szerintetek miért csinálja ezt? T3rr0r1sta howto? GPS-el lekövethető vagy? Nem értem...

Azért ennyire nem rossz ez a telefon, hogy így bánjanak vele :)

Ja itt tudod megnézni, ha még nem szedték le: http://www.youtube.com/watch?v=In4wYyECjU0
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

redstar írta:Találtam véletlen egy marha érdekes videót.
A fickó megmutatja, hogy hogyan kell kiszedni a GPS modult a telefonból.
Hozzáteszem barbár módszerekkel dolgozik, nem hogy steril környezet de még kesztyűt sem húz és cibálja a gps fedelét. Azt hittem agylobot kapok.
Aztán mikor a videó végén megláttam azt a kb 50 db N96-ost amivel szintén ez fog történni...

Szerintetek miért csinálja ezt? T3rr0r1sta howto? GPS-el lekövethető vagy? Nem értem...

Azért ennyire nem rossz ez a telefon, hogy így bánjanak vele :)

Ja itt tudod megnézni, ha még nem szedték le: http://www.youtube.com/watch?v=In4wYyECjU0
Ez egy idióta. Teljesen sérülésmentesen is le lehet szedni az árnyékolólemezt, úgy vissza lehet tenni, hogy észre sem vehető.
Végigolvastam a hozzászólásokat, de nem tudtam meg, mi a bánatnak jó kiszedni a GPS-chipet...

Érti valaki???
XSider
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N96

Hozzászólás Szerző: XSider »

Utálom ezeket a keleti népeket. Nemtom milyen nyelven beszél, de már az is felbaszott. Meg, hogy így megerőszakolja a telefont. Szerintem, olcsón beszerezik (leesik a kamionról, stb...), és ezeket a chipeket rakják bele hamisított telefonokba, vagy GPS-ekbe.. jobb ötletem nincs. De biztosan semmi legális nincs benne. És tényleg, nem olyan rossz a telefon, egy bajom van vele, hogy holtjátéka van az elejének.
gta4sa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8

Hozzászólás Szerző: gta4sa »

Hello!

Mától Nokia N96 tulaj lettem! Ma kaptam meg a telefont a T-mobile-tól.
Előtte egy N95 8GB-om volt, nem is lett volna csere, ha a telefonomat nem lopják el múlt héten görögországban... :sad:
Mindenféleképpen a tmobile kinálatából szerettem volna telefont, mert igy lett nekem a legolcsóbb, sajna n95 8gb már kifutó termékük igy sajnos nem lehetett már kapni, maradt az N97 és az N96, mivel nem tetszik annyira az n97 igy maradt az N96!

Ma pedig végre a kezemben foghattam, még barátkoznom kell vele, nekem formában/kinézetben N95 8gb jobban tetszett, de ez sem csúnya! Olvastam, hogy lassú a kissebb proci miatt... én is észrevettem pl. a képek lassan töltődnek be, eddig csak ezt tapasztaltam!
Erre van valami szoftverfrissités?
Tmobile-os telót is lehet frissiteni? Esetleg signózni is úgy kell mint az N95-öst?
Ha szoftverfrissitek akkor letörlödik a magyar nyelv róla?(nekem a n95-ösnél igy volt)

Köszönöm szépen a válaszokat előre is! ;) :)
Eddigi telefonjaim: Nokia 3310 - Nokia 8210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3650 - Nokia 6230 - Samsung D600 - Nokia N70 - Nokia N95 8GB - Nokia N96 - Nokia N8
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

gta4sa írta:Hello!

Előtte egy N95 8GB-om volt, nem is lett volna csere, ha a telefonomat nem lopják el múlt héten görögországban... :sad:
Mindenféleképpen a tmobile kinálatából szerettem volna telefont, mert igy lett nekem a legolcsóbb, sajna n95 8gb már kifutó termékük igy sajnos nem lehetett már kapni, maradt az N97 és az N96, mivel nem tetszik annyira az n97 igy maradt az N96!

Ma pedig végre a kezemben foghattam, még barátkoznom kell vele, nekem formában/kinézetben N95 8gb jobban tetszett, de ez sem csúnya! Olvastam, hogy lassú a kissebb proci miatt... én is észrevettem pl. a képek lassan töltődnek be, eddig csak ezt tapasztaltam!
Tmobile-os telót is lehet frissiteni? Esetleg signózni is úgy kell mint az N95-öst?
Ha szoftverfrissitek akkor letörlödik a magyar nyelv róla?(nekem a n95-ösnél igy volt)

Azt nem tudom hogy kiadták-e az új szoftvert t-sre is majd az NSU megmondja neked.
HelloOX-szel lehet hackelni a telefont.
Szerintem ha t-nél vetted akkor rajta marad a magyar nyel szoftverfrissítés után.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

gta4sa írta:Hello!

attól függ most melyik szoftver van a telefonodon. N95 ösöd akkor biztos nem T-től volt. A T-s magyar fog maradni ha frissíted legalábbis addíg biztosan amíg nem írod át a product kódját mert akkor viszont tutira lesz frissebb független szoftver is rá / a teló függő marad/ viszont garivesztéssel jár. Azt javaslom olvasd át az egyszerű szoftverfrissítés téma legelső hozzászólását és sokkal okosabb leszel ezügybe aztán dönts. Szignózni is ugyanúgy "kell" kérsz cer és key fájlokat a telefonhoz mert a régiek nem lesznek jók ehez de akár ki is kerülhető a dolog de annak is van témája. Ajánlom a GY.I.K. témánkat is a fórum fölött kiemelve a főoldalon.
golyos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: golyos »

Hello!

Felraktam a telora a best crypto-t, hogy titkositsak egy videot.
Sikerült is de azóta nem tudom megnézni a videót semmivel,a pc-n sem.
Hiába nyomtam az uncrypted vagy mi a szöszre kérte a kódot is de nem történt semmi.
Végül is titkos lett mert semmi nem játsza le de én azért megnézném a videot.
Ötlet?
Vagy buktam a videot teljesen?
enn70
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n958gb

Hozzászólás Szerző: enn70 »

helosztok van egy n96om de annyira rossz a slideja hogy mostmár hasznalhatatlan olyan idegesito .tud valaki valami okosságot mint az n95nél voltak okosságok és jok is voltak utana de ehhez semmi ien videot vagy leirást nem találok.nagyon megkoszonném ha segitenétek nekem mert amugy meg imádom a telefont de én igy nem hasznalom.
T-Zizi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: T-Zizi »

Sziasztok!

Egy bátortalan kérdésem,kérésem lenne. Nem tudom, hogy megoldható-e.Nincs valakinek egy szignózott Slide Helper alkalmazása erre a telóra?Mivel nem akarok alkalmazásokat telepítgetni,nem akarom hekkelni a telót, de nagyon jó lenne egy hívás lebontó progi, igazából csak erre lenne szükségem.

Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget.

Üdv, mindenkinek :bye1:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”