Nokia N97
-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Re: Nokia N97
aTOMLonldon
Nekem a bill zár teljesen jól működik, hálózattal sincs probléma, viszont a fagyogatás, újraindulgatás nálam is jelen van.
Nekem a bill zár teljesen jól működik, hálózattal sincs probléma, viszont a fagyogatás, újraindulgatás nálam is jelen van.
Cyanogenmod N85 lite
-
- Újonc
- Készüléktípus: n85 volt most n97
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Szal akkor írjam át a product kódot és utánna haggyam h lejöjjön a 11 es szoft??Product kód valaki??potter55 írta:Miért nem tud? Ha JAF-fal vagy NSS-sel (ha jól tudom a legújabb kezeli az N97-et) átírod a product kódot akkor rá tudja rakni a magyar szoftvert.bólyi írta:Szerintem a product codot ne zaklasd magyar nyelvet ugysem tudsz kikaparni belöle,de a szoftot azt frissitsd mindenképphabcsula írta:Sziasztok! Boldog tulaja vagyok eme készüléknek.Független és 10 es szoft van rajta, csak annyi lenne a kérdésem, hogy mit csináljak vele még mielőtt megtömném a 32Gb-ot, itt arra gondolok hogy érdemes szoftvert frissíteni és rárakni a magyar product code-ot mert Angliában vettem, és akkor mindjárt rárakni a legújabb szoftvert?Valaki tipp?
ez jó?:sw :RM-505 (Global version) - FW 10.0.012
0576377: RM-505_EMEA_HUNGARY_QW Black
0576480: RM-505_EMEA_HUNGARY_QW White
-
- Újonc
- Készüléktípus: N900
No megvettem a kicsikét!
Végül a nagy dilemmából igen könnyen döntés született élőben. Képeken sokkal jobban tetszett a fehér, de élőben... Nagyon gagyi hatása volt
A fekete meg képeken néz ki kifejezetten rosszul, viszont élőben egyáltalán nem olyan grafitos. Perfect! Örülök, hogy ilyen könnyű volt dönteni.
Viszont ma vissza is viszem szerintem, mert van rajta egy jó pár esztétikai hiba ami lehet mást nem zavarna de engem igen egy ilyen drága készüléknél. Kicseréltetem egy másikra, majd megnézek párat...
Ilyen hibák pl. hogy a menü gomb ferdén áll egy picit és elég gagyi hatása van mikor sötétben "lélegzik" és a gomb egyik oldala világít csak.
A navi gomb mikor nyitva van a telefon, szintén csálén áll és sorjás a közepe.
Szintén nyitva a kijelző egyik oldala masszív nem kotyog a másik viszont rendesen kotyog. Erre kifejezetten emlékszem, hogy a másik fehér amit néztem még ennél is jobban kotyogott.
Ha három napon belül viszem vissza akkor cserélniük kell ugye instant akkor is ha igazából nincs is rá okom nem? Ilyenkor be kell vinnem mindent ami a dobozban volt ugye és adnak egy új dobozost bontatlanul?
Csak mert tegnap reggel vettem aztán egész nap használtam és kibontottam mindent zacsit headset törlő mindent. Sajnos később vettem ezeket észre
Egyébként nagyon tetszik, amennyit láttam belőle. Már alig várjam, hogy írjak saját widgetet hozzá
Viszont a franc ki van az opda-val meg az imoblie-al... Igényeltem cer meg key fájlokat és két napot írtak ki Nem tudom, hogy bírom még két napig programok nélkül Tegnap segítettem egy fórumos srácnak igényelni és az imobile-on instant ahogy beírtam a imei-t már tölthettem is le, meg is lepődtem
Ti milyen fülest és tartót ajánlotok hozzá?
Valaki írta, hogy vesz olyan shieldet rá, megjött már ? Nem dobnék ki 8 ezret egy fóliára ha úgy is felesleges
SzerK.: Nincs az az isten amiért elcserélném ezt OmniaHD-ra vagy iPhone-ra. Nem is tudom, hogy merülhet fel valakinek egy ilyen kérdés
Végül a nagy dilemmából igen könnyen döntés született élőben. Képeken sokkal jobban tetszett a fehér, de élőben... Nagyon gagyi hatása volt
A fekete meg képeken néz ki kifejezetten rosszul, viszont élőben egyáltalán nem olyan grafitos. Perfect! Örülök, hogy ilyen könnyű volt dönteni.
Viszont ma vissza is viszem szerintem, mert van rajta egy jó pár esztétikai hiba ami lehet mást nem zavarna de engem igen egy ilyen drága készüléknél. Kicseréltetem egy másikra, majd megnézek párat...
Ilyen hibák pl. hogy a menü gomb ferdén áll egy picit és elég gagyi hatása van mikor sötétben "lélegzik" és a gomb egyik oldala világít csak.
Szintén nyitva a kijelző egyik oldala masszív nem kotyog a másik viszont rendesen kotyog. Erre kifejezetten emlékszem, hogy a másik fehér amit néztem még ennél is jobban kotyogott.
Ha három napon belül viszem vissza akkor cserélniük kell ugye instant akkor is ha igazából nincs is rá okom nem? Ilyenkor be kell vinnem mindent ami a dobozban volt ugye és adnak egy új dobozost bontatlanul?
Csak mert tegnap reggel vettem aztán egész nap használtam és kibontottam mindent zacsit headset törlő mindent. Sajnos később vettem ezeket észre
Egyébként nagyon tetszik, amennyit láttam belőle. Már alig várjam, hogy írjak saját widgetet hozzá
Viszont a franc ki van az opda-val meg az imoblie-al... Igényeltem cer meg key fájlokat és két napot írtak ki Nem tudom, hogy bírom még két napig programok nélkül Tegnap segítettem egy fórumos srácnak igényelni és az imobile-on instant ahogy beírtam a imei-t már tölthettem is le, meg is lepődtem
Ti milyen fülest és tartót ajánlotok hozzá?
Valaki írta, hogy vesz olyan shieldet rá, megjött már ? Nem dobnék ki 8 ezret egy fóliára ha úgy is felesleges
SzerK.: Nincs az az isten amiért elcserélném ezt OmniaHD-ra vagy iPhone-ra. Nem is tudom, hogy merülhet fel valakinek egy ilyen kérdés
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
Szia!redstar írta:No megvettem a kicsikét!
A navi gombnál az amit elállásnak hívsz az nem az, annak így kell lennie, legalábbis szerintem, máskülönben hogy látnád, hogy lélegzik pl. Legalábbis én így gondolom, nekem is ilyen és én ezt nem veszem hibának.
Légyszives, írd már le majd, hogy cserélték-e vagy sem, könnyen ment-e vagy sem, igazán érdekelne! Köszönöm!
-
- Újonc
Azt tudom, hogy bukom hisz IMEI alapján megy Ez a legkevesebb.alapesetbe ki kell hogy cseréljék de mivel bontogattad lehet hogy szervíz. A szignófájlokat viszont egyből bukod ha kicserélik és igényelhetsz újat.
Nem tudom neked hogy áll de nekem olyan, hogy ugye van egy rés amiben a gomb van. A rés kb. 1mm-el szélesebb mint a gomb, hogy a fehér fény ami a "lélegzés" a gomb körül szépen kiszűrődjön minden oldalról.Szia!
A navi gombnál az amit elállásnak hívsz az nem az, annak így kell lennie, legalábbis szerintem, máskülönben hogy látnád, hogy lélegzik pl. Legalábbis én így gondolom, nekem is ilyen és én ezt nem veszem hibának.
Légyszives, írd már le majd, hogy cserélték-e vagy sem, könnyen ment-e vagy sem, igazán érdekelne! Köszönöm!
Nekem a gomb el van tolódva az egyik oldalra és a fény nem a gomb körül jelenik meg, hanem ilyen nyomottan csak az egyik oldalán. Mintha félre lenne benne a gomb. Szerintem ennek nem így kellene lennie.
Azt még le kell írnom, hogy anno mikor az N95-öt vettem, akkor is eljátszottam ezt a procedúrát.
Céges előfizetés van, azt fater vette és ő hozta el, tehát nem tudtam megvizsgálni.
Aztán itthon mikor hozta megnéztem és meglehetősen kotyogott a flipje mikor becsukva volt a telefon. Nagyon zavaró volt.
Mondtam faternak, hogy ez így nem jó és visszavittem, és kicserélték egy új original dobozosra. Pedig abban is fel volt már bontva minden hisz megnézegettem még otthon - ez természetes.
Persze aztán azt is megvizsgáltam és kb. a harmadik doboz N95 volt olyan, hogy nem fityegett és azt vittem el - az eladó meg is jegyezte, hogy milyen silány ez a telefon. Akkor még nagyon új volt a telefon nem tudom, hogy az első széria volt-e ilyen vagy csak én szívtam ezzel. Azóta tudjuk, hogy mekkora eposz lett az N95-ből
Majd írok, ha visszavittem, hogy mi a helyzet.
Ez kb. két és fél éve volt és az N78-ammal nem voltak ilyen gondok szóval most nem tudom, hogy változott-e valami azzal kapcsolatban, hogy ilyenkor mi az eljárás.
-
- Újonc
No, jelentem most jöttem haza és zokszó nélkül kicserélték - igaz, hogy ráírtuk azt is a papírra, hogy fagyott a szoftver, mert a kotyogás az kb. a legtöbb készüléknél jelen volt. Egyik jobban a másik kevésbé. Kinyitva a bal oldala nem kotyog egyiknek sem mert ott dupla merevítés van a mechanikában a jobb oldalon csak egy ezért ott kotyog.
Sikerült egy olyat kiválasztanom ami a legkevésbé kotyogott és a gomb sem állt el oldalra olyan csálén.
Vasszer újat kaptam kompletten dobozostul tartozékostul.
Hozzáteszem, hogy mindent kibontottam a régiben és feltéptem minden zacsit - hisz ki kell próbálni mindent.
Csekkolta a kolléga, hogy benne van-e minden aztán kiválasztottuk a cserét.
Tanulság: Három napon belül visszaviheted a telefont és cserélik akkor is ha minden zacsit kibontottál, csak legalább egy durvább szoftverhibára hivatkozz. Pl.: kép zizis lesz szétesik ha kinyitod, illetve lefagy sokszor random időközönként. Ezzel nem tudnak mit kezdeni.
Azt mondta a srác, hogy olyanért pl. hogy nem tetszik a színe nem fogják cserélni (más kérdés, hogy ha mondod, hogy ha úgy is hibás a szoftver és újat adnak akkor már adjanak más színt - szerintem emberfüggő).
Még annyit érdemes tudni, hogy megkérdeztem és ilyenkor a három nap ismét újraindul, lehet tesztelgetni az újat is.
Neki is esek!
Sikerült egy olyat kiválasztanom ami a legkevésbé kotyogott és a gomb sem állt el oldalra olyan csálén.
Vasszer újat kaptam kompletten dobozostul tartozékostul.
Hozzáteszem, hogy mindent kibontottam a régiben és feltéptem minden zacsit - hisz ki kell próbálni mindent.
Csekkolta a kolléga, hogy benne van-e minden aztán kiválasztottuk a cserét.
Tanulság: Három napon belül visszaviheted a telefont és cserélik akkor is ha minden zacsit kibontottál, csak legalább egy durvább szoftverhibára hivatkozz. Pl.: kép zizis lesz szétesik ha kinyitod, illetve lefagy sokszor random időközönként. Ezzel nem tudnak mit kezdeni.
Azt mondta a srác, hogy olyanért pl. hogy nem tetszik a színe nem fogják cserélni (más kérdés, hogy ha mondod, hogy ha úgy is hibás a szoftver és újat adnak akkor már adjanak más színt - szerintem emberfüggő).
Még annyit érdemes tudni, hogy megkérdeztem és ilyenkor a három nap ismét újraindul, lehet tesztelgetni az újat is.
Neki is esek!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Ma szórakoztam kicsit a GPS-el, és a telefon kijelzője átment szivárványba. Majd elsőtétedett. Próbáltam bekapcsolni, semmi. Akku ki, majd be, minden rendben. Már nem az első alkalom, hogy újra indul, kikapcsol. Vigyem Nokia szervízbe?
Szoftvert újratelepítettem, gondoltam megoldja a problémát, de semmi nem változott... Ami érdekes volt még, hogy mikor megvolt a szoft újrahúzás, akkor mikor bekapcsoltam, minden úgy nézett ki mint előtte. Megtartott minden adatot, témát, beállításokat, mindent... Kicsit fura... Nem?
HELP PLEASE
Szoftvert újratelepítettem, gondoltam megoldja a problémát, de semmi nem változott... Ami érdekes volt még, hogy mikor megvolt a szoft újrahúzás, akkor mikor bekapcsoltam, minden úgy nézett ki mint előtte. Megtartott minden adatot, témát, beállításokat, mindent... Kicsit fura... Nem?
HELP PLEASE
Cyanogenmod N85 lite
-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG 3D Samsung s2
- Has thanked: 4 times
A telefon tetszik de a kamerával nem vagyok kibékülve és nem használom a qwerty billentyüt. Amugy jó kis telefon.mgorilla írta:Szerintem is jó gondolat , de mi nem tetszik az N97-ben?Segal írta:jó döntésasprey írta:Azt hiszem lehet, hogy elcserélem az N97 egy Samsung i8910hd ra. Ma megnézegettem az MM be és nagyon tetszett.
-
- Újonc
Kotyogás:amugy meg szerintem ezt is vidd vissza ha már most kotyog afelső rész már igy az elején érdekes nekem már több mint 1 hete megvan és nem kotyog feszes mint a fene!!!
Arra kérnélek titeket, akik vennék a fáradtságot, hogy írjátok már a tapasztalataitokat kotyogás ügyben.
1. Nyisd ki a telefont
2. Vedd a jobb kezedbe úgy, hogy a Nokia felirat a telefon bal oldalán legyen
3. Bal kézzel fogd meg a telefon kijelző részét ALUL és mozgasd óvatosan balra-jobbra (nekem ez a rész masszív).
4. Ugyanezt csak a kijelző fenti részénél (nekem itt van egy kis kottyanása).
Fontos lenne, mert a boltban mindegyiknek amit kihoztak kotyogott a felső része, és ha itt tényleg van olyan közületek akinek nem kotyog akkor érdemes lenne visszavinni és újat kerestetni.
Lehet, hogy csak peches voltam.
Még annyit leírhatnátok, hogy milyen színű és, hogy hol gyártották.
Az enyém fekete, és Made in Finland.
Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét előre is!
-
- Újonc
Na frankó. Ha már egy ember van akinek nem kotyog akkor érdemes vissza vinni.
Vissza fogom vinni.
Hogy lehetek ilyen peches, hogy az összes kotyogott...
Ettől függetlenül kíváncsian várnám, hogy hány embernek kotyoghat még.
Vissza fogom vinni.
Hogy lehetek ilyen peches, hogy az összes kotyogott...
Ettől függetlenül kíváncsian várnám, hogy hány embernek kotyoghat még.