Nokia N96

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
XSider
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N96
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N96

Hozzászólás Szerző: XSider »

Az N-Gage játékot mikor leszignóztam, megkérdezi, hogy hova szeretném rakni, de aztán file corruptedet ír ki. Most megpróbáltam felrakni ezt, leszignóztam, semmi. A HelloOx meg a RomPatcher certificate errort írnak ki (mintha nem sikerült volna a szignózás).
picigyerek68
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95

Hozzászólás Szerző: picigyerek68 »

Hali mindenkinek ! Én megoldottam minden n 96-os problémát ,, lecseréltem egy 8910hd-re. csak akkora a különbség mint egy trabi és bmw között. Aki nem hiszi járjon utána !!! :laugh: :laugh: :laugh:
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

picigyerek68 írta:Hali mindenkinek ! Én megoldottam minden n 96-os problémát ,, lecseréltem egy 8910hd-re. csak akkora a különbség mint egy trabi és bmw között. Aki nem hiszi járjon utána !!! :laugh: :laugh: :laugh:
elhisszük, de inkább mint egy ford t modell és egy ferrari fxx :taps1:
XSider
Újonc
Újonc

Érdekes megközelítése a dolgoknak.
golyos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
Nem: Férfi
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: golyos »

picigyerek68 írta:Hali mindenkinek ! Én megoldottam minden n 96-os problémát ,, lecseréltem egy 8910hd-re. csak akkora a különbség mint egy trabi és bmw között. Aki nem hiszi járjon utána !!! :laugh: :laugh: :laugh:
Mondjuk ez nézőpont kérdése.
Full érintős telefonnal nem nagyon birnék mit kezdeni mert koszos melót végzem( szobafestő),szépen nézne ki a teló egy hét után.
Meg egyébként is szar újjal irni sms-t.
Nekem továbra sincs semmi bajom a 96-al.

Moco :Notworty: feltöltött egy új hacket 30-as szofthoz tegnap(23-án),lehet,hogy ez menni fog?
meetas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB

Hozzászólás Szerző: meetas »

Sziasztok

nokia content copier-rel készített .nbu fájlt meg tudom valahogy nyitni a gépen?
1-2 telefonszám kellene belőle

köszi előre is
XSider
Újonc
Újonc

golyos írta:
Mondjuk ez nézőpont kérdése.
Full érintős telefonnal nem nagyon birnék mit kezdeni mert koszos melót végzem( szobafestő),szépen nézne ki a teló egy hét után.
Meg egyébként is szar újjal irni sms-t.
Nekem továbra sincs semmi bajom a 96-al.

Moco :Notworty: feltöltött egy új hacket 30-as szofthoz tegnap(23-án),lehet,hogy ez menni fog?
Tudnál adni egy linket ahhoz a hackhez? Különben megéri 30asra frissíteni, ha neked az van? Mert nekem 12-es van, és bár nincs bug, attól még frissítenék. Meg még azt akartam kérdezni,hogy neked mozog-e egy nagyon kicsit oldalra a képernyő? mert én nekem sosem volt még csúszkás telefonom, és nemtudom, hogy ez ,,természetes"-e.
Ruff92
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia n82 E7 Lumia 1020
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Ruff92 »

én mostmár több mint 1 napja használom és állagra és sebességre szerintem nagyon jo. egyáltalán nem lassu meg semmi. ja igen és 30 as szoft van rajta.
Nagyon sok jo dolgot tapasztaltam benne amit az N82 ömbe nemlehetett.
Nokia5110,nokia3310,Siemens S55,sagemmyv56,sony e.w300i sony e.K610i, N82 N96 mostNokia N82 black 8gb nokia micro sdhc V 20.0.062 6600
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
golyos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: golyos »

Moco :Notworty: feltöltött egy új hacket 30-as szofthoz tegnap(23-án),lehet,hogy ez menni fog?[/quote]

Tudnál adni egy linket ahhoz a hackhez? Különben megéri 30asra frissíteni, ha neked az van? Mert nekem 12-es van, és bár nincs bug, attól még frissítenék. Meg még azt akartam kérdezni,hogy neked mozog-e egy nagyon kicsit oldalra a képernyő? mert én nekem sosem volt még csúszkás telefonom, és nemtudom, hogy ez ,,természetes"-e.[/quote]

http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... =3&irany=1

Hát nézd,a 12-es szofton mentek az n-gage játékok a 30-ason még nem mert nincs rá hack és "Corrupted file " hibaüzenettel visszadobja.
Szerintem a Gps-t is valahogy megmahinálták mert a 12-es szoftal hamar talált jelet,és gyönyörüen futott a Garmin és a Maps is.Az újjal viszont a Maps csak Nettel
indul a Garmin meg nehezen talál jelet ott ahol idáig gond nélkül ment.
A csúszka nekem is mozog oldalra egy kicsit de ez szerintem "természetes".Az N 95 stabilabb ebből a szempontból is,bár én még mindig jobban birom külsőre a 96-ot.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

golyos írta: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... =3&irany=1

Hát nézd,a 12-es szofton mentek az n-gage játékok a 30-ason még nem mert nincs rá hack és "Corrupted file " hibaüzenettel visszadobja.
Szerintem a Gps-t is valahogy megmahinálták mert a 12-es szoftal hamar talált jelet,és gyönyörüen futott a Garmin és a Maps is.Az újjal viszont a Maps csak Nettel
indul a Garmin meg nehezen talál jelet ott ahol idáig gond nélkül ment.
A csúszka nekem is mozog oldalra egy kicsit de ez szerintem "természetes".Az N 95 stabilabb ebből a szempontból is,bár én még mindig jobban birom külsőre a 96-ot.
Elvileg ezzel lehet hackelni a telefont. link.

A letöltő link amit a programhoz adtál a keresőbe visz így nem tudni mit akartál linkelni, de ha keresőt akartad akkor bocsi. A programot akarsz linkelni használd a bővített nézet-ét az adott programnak.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”