Nokia N96
- XSider
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N96
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N96
Az N-Gage játékot mikor leszignóztam, megkérdezi, hogy hova szeretném rakni, de aztán file corruptedet ír ki. Most megpróbáltam felrakni ezt, leszignóztam, semmi. A HelloOx meg a RomPatcher certificate errort írnak ki (mintha nem sikerült volna a szignózás).
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
Hali mindenkinek ! Én megoldottam minden n 96-os problémát ,, lecseréltem egy 8910hd-re. csak akkora a különbség mint egy trabi és bmw között. Aki nem hiszi járjon utána !!!

- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
elhisszük, de inkább mint egy ford t modell és egy ferrari fxxpicigyerek68 írta:Hali mindenkinek ! Én megoldottam minden n 96-os problémát ,, lecseréltem egy 8910hd-re. csak akkora a különbség mint egy trabi és bmw között. Aki nem hiszi járjon utána !!!![]()
![]()

- golyos
- 2. szint
- Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
- Nem: Férfi
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 6 times
- Kapcsolat:
Mondjuk ez nézőpont kérdése.picigyerek68 írta:Hali mindenkinek ! Én megoldottam minden n 96-os problémát ,, lecseréltem egy 8910hd-re. csak akkora a különbség mint egy trabi és bmw között. Aki nem hiszi járjon utána !!!![]()
![]()
Full érintős telefonnal nem nagyon birnék mit kezdeni mert koszos melót végzem( szobafestő),szépen nézne ki a teló egy hét után.
Meg egyébként is szar újjal irni sms-t.
Nekem továbra sincs semmi bajom a 96-al.
Moco

- meetas
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
Sziasztok
nokia content copier-rel készített .nbu fájlt meg tudom valahogy nyitni a gépen?
1-2 telefonszám kellene belőle
köszi előre is
nokia content copier-rel készített .nbu fájlt meg tudom valahogy nyitni a gépen?
1-2 telefonszám kellene belőle
köszi előre is
- XSider
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N96
Tudnál adni egy linket ahhoz a hackhez? Különben megéri 30asra frissíteni, ha neked az van? Mert nekem 12-es van, és bár nincs bug, attól még frissítenék. Meg még azt akartam kérdezni,hogy neked mozog-e egy nagyon kicsit oldalra a képernyő? mert én nekem sosem volt még csúszkás telefonom, és nemtudom, hogy ez ,,természetes"-e.golyos írta:Mondjuk ez nézőpont kérdése.picigyerek68 írta:Hali mindenkinek ! Én megoldottam minden n 96-os problémát ,, lecseréltem egy 8910hd-re. csak akkora a különbség mint egy trabi és bmw között. Aki nem hiszi járjon utána !!!![]()
![]()
Full érintős telefonnal nem nagyon birnék mit kezdeni mert koszos melót végzem( szobafestő),szépen nézne ki a teló egy hét után.
Meg egyébként is szar újjal irni sms-t.
Nekem továbra sincs semmi bajom a 96-al.
Mocofeltöltött egy új hacket 30-as szofthoz tegnap(23-án),lehet,hogy ez menni fog?
- Ruff92
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n82 E7 Lumia 1020
- Has thanked: 1 time
én mostmár több mint 1 napja használom és állagra és sebességre szerintem nagyon jo. egyáltalán nem lassu meg semmi. ja igen és 30 as szoft van rajta.
Nagyon sok jo dolgot tapasztaltam benne amit az N82 ömbe nemlehetett.
Nagyon sok jo dolgot tapasztaltam benne amit az N82 ömbe nemlehetett.
Nokia5110,nokia3310,Siemens S55,sagemmyv56,sony e.w300i sony e.K610i, N82 N96 mostNokia N82 black 8gb nokia micro sdhc V 20.0.062 6600
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
- golyos
- 2. szint
- Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 6 times
- Kapcsolat:
Moco
feltöltött egy új hacket 30-as szofthoz tegnap(23-án),lehet,hogy ez menni fog?[/quote]
Tudnál adni egy linket ahhoz a hackhez? Különben megéri 30asra frissíteni, ha neked az van? Mert nekem 12-es van, és bár nincs bug, attól még frissítenék. Meg még azt akartam kérdezni,hogy neked mozog-e egy nagyon kicsit oldalra a képernyő? mert én nekem sosem volt még csúszkás telefonom, és nemtudom, hogy ez ,,természetes"-e.[/quote]
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... =3&irany=1
Hát nézd,a 12-es szofton mentek az n-gage játékok a 30-ason még nem mert nincs rá hack és "Corrupted file " hibaüzenettel visszadobja.
Szerintem a Gps-t is valahogy megmahinálták mert a 12-es szoftal hamar talált jelet,és gyönyörüen futott a Garmin és a Maps is.Az újjal viszont a Maps csak Nettel
indul a Garmin meg nehezen talál jelet ott ahol idáig gond nélkül ment.
A csúszka nekem is mozog oldalra egy kicsit de ez szerintem "természetes".Az N 95 stabilabb ebből a szempontból is,bár én még mindig jobban birom külsőre a 96-ot.

Tudnál adni egy linket ahhoz a hackhez? Különben megéri 30asra frissíteni, ha neked az van? Mert nekem 12-es van, és bár nincs bug, attól még frissítenék. Meg még azt akartam kérdezni,hogy neked mozog-e egy nagyon kicsit oldalra a képernyő? mert én nekem sosem volt még csúszkás telefonom, és nemtudom, hogy ez ,,természetes"-e.[/quote]
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... =3&irany=1
Hát nézd,a 12-es szofton mentek az n-gage játékok a 30-ason még nem mert nincs rá hack és "Corrupted file " hibaüzenettel visszadobja.
Szerintem a Gps-t is valahogy megmahinálták mert a 12-es szoftal hamar talált jelet,és gyönyörüen futott a Garmin és a Maps is.Az újjal viszont a Maps csak Nettel
A csúszka nekem is mozog oldalra egy kicsit de ez szerintem "természetes".Az N 95 stabilabb ebből a szempontból is,bár én még mindig jobban birom külsőre a 96-ot.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Elvileg ezzel lehet hackelni a telefont. link.golyos írta: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... =3&irany=1
A letöltő link amit a programhoz adtál a keresőbe visz így nem tudni mit akartál linkelni, de ha keresőt akartad akkor bocsi. A programot akarsz linkelni használd a bővített nézet-ét az adott programnak.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.