Nokia N73

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Z 3
2. szint
2. szint
Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N73

Hozzászólás Szerző: Z 3 »

Ateee írta:Az létezik hogy a hack-től elromlik a teló? Múltkor meghackeltem és utána nem kapcsolt be mert a belső memóriájával lett valami. Bevittem a nokiához és nem tudták megcsinálni ezért adtak egy új telót. Azt rögtön meg is hack-eltem :D
Eleinte minden szép és jó volt de az utóbbi 1 hétben megint nem kapcsol be. De most nem ír ki hibát. Lemegy a nokia szöveg és amikor be kéne kapcsolnia csak fehér képernyőt mutat. Várni kell és egy kis idő múlva bekapcsol. Érdekes :hmm2:
Vagy a másik hogy feltelepítettem a nokia n97es bekapcsoló dallamát és animációját. Lehet hogy inkább ez a baja?
Vagy egyszerűen bekavar egy progi?
Az N97es bekapcsoló animációja nem egy BA :censored: OTTnagy kijelzőre lett írva?
Ateee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N73 + 5230 + 5310

Hozzászólás Szerző: Ateee »

Z 3 írta:
Ateee írta:Az létezik hogy a hack-től elromlik a teló? Múltkor meghackeltem és utána nem kapcsolt be mert a belső memóriájával lett valami. Bevittem a nokiához és nem tudták megcsinálni ezért adtak egy új telót. Azt rögtön meg is hack-eltem :D
Eleinte minden szép és jó volt de az utóbbi 1 hétben megint nem kapcsol be. De most nem ír ki hibát. Lemegy a nokia szöveg és amikor be kéne kapcsolnia csak fehér képernyőt mutat. Várni kell és egy kis idő múlva bekapcsol. Érdekes :hmm2:
Vagy a másik hogy feltelepítettem a nokia n97es bekapcsoló dallamát és animációját. Lehet hogy inkább ez a baja?
Az N97es bekapcsoló animációja nem egy BA :censored: OTTnagy kijelzőre lett írva?
Hát ez az. Bekapcsolásnál nem is jácca le az animációt, az maradt a régi, és csak a dallamot változtatta meg. Lehet hogy az is a baja. De szerintem megoldódott a baj. Felraktam egy msn progit a Slick.v0.50.S60v3.S60v5.SymbianOS9.x.Signed.sisx-et és utána hülyült meg. Letöröltem és azóta nem fagyott le. Remélem ez volt csak a baja. Azért még várok és tesztelem.
N73 + 5230 Navi + 5310 XpressMusic
bjohnny
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Desire HD + SEX1+N73+6131

Hozzászólás Szerző: bjohnny »

Az indítási dallamot meg lehet megváltoztatni, ha jól tudom az animáció megváltoztatása az nem működik N73-on.
HTC Desire HD 8 GB micro SD
SE X1 Xperia 4GB micro SD + IGO8
N73 V 4.0839.42.0.1 2 GB Transcend micro SD
6131 1 GB Nokia micro SD
fillerboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: fillerboy »

Ha jól tudom BP-6M akksi jár eredetileg az N73hoz
Én ugyanazt használom eredetileg egy 6233ban már 2 és fél éve
Most vettem észre hogy az akksi megpúposodott így a hátlap is deformált lett és a kameralencse körüli fém keret is megemelkedett
Valakinek van esetleg hasonló tapasztalata?
bikemano
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 3G
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: bikemano »

fillerboy írta:Ha jól tudom BP-6M akksi jár eredetileg az N73hoz
Én ugyanazt használom eredetileg egy 6233ban már 2 és fél éve
Most vettem észre hogy az akksi megpúposodott így a hátlap is deformált lett és a kameralencse körüli fém keret is megemelkedett
Valakinek van esetleg hasonló tapasztalata?
Nincs benne tapasztalatom , de a felpuposodott aksit eléggé veszélyes használni , én ugy tudom hogy fel is tud robbani ha sokat használod felpuposodva :P
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

fillerboy írta:Most vettem észre hogy az akksi megpúposodott így a hátlap is deformált lett és a kameralencse körüli fém keret is megemelkedett .Valakinek van esetleg hasonló tapasztalata?
Olvastam valahol, hogy a nokia cseréli azokat a típusú akksikat, amik az N73-hoz is vannak, mert tisztában vannak azzal, hogy púposodik az akksi. Megkérdeztem nokia szervizes ismimet, hát persze, hogy ők nem tudnak róla. Tehát nálunk nincs ilyen csere. :(
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
fillerboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: fillerboy »

Jó mert én is mindjárt felnéztem nokia.hu-ra hogy akksicsere program de még az öreg bl-5c program díszeleg ott annak idején részt is vettem benne 6230i-vel, de bp-6m-ről egy szó se :confused2:
Az hogy felrobban most akkor fel vagyok villanyozva :o
Mindenképp írni akartam a nokiának egy mailt csak mondom először itt körbekérdezek és még összefutok 2 ismivel akinek bp-6m ketyeg az N73jukban azok is kb vannak már 2 évesek
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

fillerboy írta:Jó mert én is mindjárt felnéztem nokia.hu-ra hogy akksicsere program de még az öreg bl-5c program díszeleg ott annak idején részt is vettem benne 6230i-vel, de bp-6m-ről egy szó se :confused2:
Az hogy felrobban most akkor fel vagyok villanyozva :o
Mindenképp írni akartam a nokiának egy mailt csak mondom először itt körbekérdezek és még összefutok 2 ismivel akinek bp-6m ketyeg az N73jukban azok is kb vannak már 2 évesek
nem fogják nokiánál kicserélni szerintem.. :hmm2:
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Nekem is feldagadt annó az N73 aksija, annyira, hogy az aksifedél pöcke le is tört és nem lehetett rendesen rögzíteni. Persze nem cserélték az aksit. :evil:
Kép Kép
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

ferret írta:Nekem is feldagadt annó az N73 aksija, annyira, hogy az aksifedél pöcke le is tört és nem lehetett rendesen rögzíteni. Persze nem cserélték az aksit. :evil:
Az akkumulátorra lényegesen kevesebb gari van, mint a készülékre.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”