Nokia N85

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
klaussn95
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8 16GB + 8GB microSD
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N85

Hozzászólás Szerző: klaussn95 »

fmart01fmart írta:
klaussn95 írta: fmart..., ha a memóriakártyára tetted és úgy nem jó akkor próbáld a telefonmemóriát (alkalmazáskezelőből kitudod törölni) és ha telefonmemóriára rátette akkor tedd fel újra a memóriakártyára... és sztem így már jó lesz! :) :hmm2:
Rájöttem: valami miatt a Nokia PC Suit-on keresztül nem ment, átmásolva a telefonra, és onnan indítva már OK.

Akkor okés! :yeah:
Nokia N8 16GB + 8GB Kingston Mermory Card
H*cked Belle
NokiaProgramok Mindörökké!! :D :yes:
Nyugodj békében [-KILLER-]!!!
taky
Újonc
Újonc
Készüléktípus: iPhone 3GS 16GB - 4.3.3 JB
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: taky »

Sziasztok!
A napokban szeretnék egy ilyen mobilt venni! Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e Nokia N85 Black -ből 2év magyar nokia garis?
Vagy ilyenről ne is álmodjak, mert egy csomó helyen néztem már de nem találtam sajnos. üdv: Bálint
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

taky írta:Sziasztok!
A napokban szeretnék egy ilyen mobilt venni! Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e Nokia N85 Black -ből 2év magyar nokia garis?
Vagy ilyenről ne is álmodjak, mert egy csomó helyen néztem már de nem találtam sajnos. üdv: Bálint
24 hónapos garisból még csak Copper színűt láttam.
Ill. feketét eddig IRL csak külön házban láttam, készülékként nem is.
taky
Újonc
Újonc

Macika írta:
Szia! Köszönöm szépen a gyors választ! Olyan kérdésem lenne még, hogy esetleg tudnátok ajánlani egy olyan gsm-boltot ahol megbízhatóak az eladók?
Értem ezen, ha gsm garis fekete n85t vennék esetleges későbbi garanciális szervizelésnél mennyire lesznek majd korrektek?! Vagy felejtős az ilyen gsm-garis készülékek? Előre is köszönöm szépen a segítséget! üdv: Bálint :Notworty:
klaussn95
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8 16GB + 8GB microSD
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: klaussn95 »

taky írta:
Macika írta:
Szia! Köszönöm szépen a gyors választ! Olyan kérdésem lenne még, hogy esetleg tudnátok ajánlani egy olyan gsm-boltot ahol megbízhatóak az eladók?
Értem ezen, ha gsm garis fekete n85t vennék esetleges későbbi garanciális szervizelésnél mennyire lesznek majd korrektek?! Vagy felejtős az ilyen gsm-garis készülékek? Előre is köszönöm szépen a segítséget! üdv: Bálint :Notworty:
XXL GSM nagyon megbízható :yes: ! amit mondtam GSM bolt szerintem nagyon korrekt! Én már nem 1 telómat vettem ott, és tökéletes álapotúak! :) Én csak ajánlani tom! És a garanciális szerviznél is szeritnem korrektek... :yes:
Nokia N8 16GB + 8GB Kingston Mermory Card
H*cked Belle
NokiaProgramok Mindörökké!! :D :yes:
Nyugodj békében [-KILLER-]!!!
tibike81
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n85

Hozzászólás Szerző: tibike81 »

landor írta:
Macika írta:Kint van az új FW: 20.175.53.1
heheheee szia macika! 1000 éve 8-)

Na egyébként úgy néz ki az új fw, hogy nem lehet patchelni.. :|
Helló

Honnan lehet a FW:20.175.53.1 et felrakni a telefonra?Mert nekem csak a 11 est engedi a nokia program,és azt írja,nincs új frissítés!
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

tibike81 írta:
landor írta:
Macika írta:Kint van az új FW: 20.175.53.1
heheheee szia macika! 1000 éve 8-)

Na egyébként úgy néz ki az új fw, hogy nem lehet patchelni.. :|
Helló

Honnan lehet a FW:20.175.53.1 et felrakni a telefonra?Mert nekem csak a 11 est engedi a nokia program,és azt írja,nincs új frissítés!
Lehet hogy erre a product kódra még nem adtak ki újabb szoftvert. ITT és ITT olvashatsz arról hogyan kell végrehajtani. De vigyázz mert garanciavesztéssel jár (kivéve ha Phoenixel csinálod)
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
tibike81
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n85

Hozzászólás Szerző: tibike81 »

Feltelepítettem a Phoenix-et,mindent úgy csináltam ahogy le van írva,és egyszerüen nem találja a telefonomat!Azt írta ki hogy az usb kapcsolattal van valami!A létező összes usb portba átszúrkálta és nem sikerült!

Légyszi segítsetek!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

taky írta:Szia! Köszönöm szépen a gyors választ! Olyan kérdésem lenne még, hogy esetleg tudnátok ajánlani egy olyan gsm-boltot ahol megbízhatóak az eladók?
Nézzük csak.

Hogyan tudnak a GSM-boltok olcsóbbak lenni a hivatalos márkahelyeknél?

1. Kisebb haszonnal dolgoznak.
Igen, ez lehetséges, az 5-6e Ft haszon helyett csk 3-4ezret tesznek rá.
A végeredmény az, hogy 2-3e Ft-tal olcsóbb, mint a hivatalos helyen, ám a gari ugyanaz rá, tehát 2 pizza árát nyerted az ügyleten DE ugyanazt kaptad.

2. Nem Magyarországon beszerzett, itthon nem garanciális készüléket adnak SAJÁT felelősségvállalásukkal JÓVAL olcsóbban (–10-15e Ft is akár).
Ez is lehetséges, bevett szokás, ám rögtön 2 problémával szembesül a tulajdonos.
a. Otthoni szoftverfrissítésnél visszaáll a lokalizáció szerinti nyelvi csomagra a készülék.
b. Bármiféle garanciális(-nak gondolt) meghibásodás esetén a Nokia szerviz garijegy (és számla) híján elhajt a telóval. Marad a GSM-bolt jóindulatába vetett bizalom.

3. Itthon, garival, de szolgáltatónál (a hűségért cserébe jóval olcsóbban) megvett, kifüggetlenített készüléket adnak el Neked újként, függetlenként.
Gondolom, nem kell ecsetelni, hogy mind közül ez a legkevésbé jó.

4. Legvégére hagytam, ami nem igazán mobilos téma, a különbözeti adózás.
Valamiért az APEH (még) nem jár a mobilboltok nyakára a sorozatosan elkövetett szabálysértéseik miatt, de hát ami késik, az nem múlik.
Tucatszám adják el 0 ÁFÁ-val a készülékeket, holott arra csak (kéz alól, magánokirattal, adásvételi szerződéssel vásárolt) használt készülékeknél ad lehetőséget a jog.
Tehát az APEH felé használtnak (kéz alól vettnek) hazudják, a vevő felé újnak, valójában pedig külföldről (gyakran nem is az EU-ból) behozott/becsempészett készülékekről van szó.

Tehát nagyon meg kell nézni, hol/mennyiért veszed.

Általános szabály, hogy minél olcsóbb, annál gyanúsabb eredetű a készülék.
Na de aki olcsón akar vásárolni, annak kompromisszumokat kell elfogadnia, nem is keveset.
taky
Újonc
Újonc

Macika írta:
taky írta:
Tehát nagyon meg kell nézni, hol/mennyiért veszed.

Általános szabály, hogy minél olcsóbb, annál gyanúsabb eredetű a készülék.
Na de aki olcsón akar vásárolni, annak kompromisszumokat kell elfogadnia, nem is keveset.

Köszönöm szépen ezt a részletes leírást!

Nézegettem a vodafone-nál az N85-öst, kérdésem hogy mennyire nyújlt bele a sw-be a voda? live menü +esetleg rögzített live-gomb? Ugye kiszedhető úgy mint anno az N95 8GB-nál? Mert ugye most van ilyen akció hogy a használt mobilt 10e ft-ba beszálmolják így még olcsobb... és azért csak 2év gyári nokia garival adják. Utolsó kérdésem a vodánál kapható N85 full feketébe? :Notworty: :Notworty:

üdv: Bálint
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”