Nokia N95 8GB

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
quailstorm
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N95-2+N900+6822+SE W810
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 18 times

Re: Nokia N95 8GB

Hozzászólás Szerző: quailstorm »

Megcsináltam a hacket, ki is lehet kapcsolni az installserver patchet, mert akkor folytatja a vinnyogást. De az n-gage2 megint csak rebootoltatja a telót :duhos2:
Ilyenkor mi van?

Navis ötletet meg köcce. Nokia sute felrakta a térképeket és nagy nehezen megy a wifi is már. Youtube nem megy most ami idegesít, 2.2.4-es kliens, wifihez kapcsolódik, és netre panaszol...

Meg kellene i-nigma is, mert ahogy nézem a gyártó törölte a honlapjáról.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

quailstorm írta:Megcsináltam a hacket, ki is lehet kapcsolni az installserver patchet, mert akkor folytatja a vinnyogást. De az n-gage2 megint csak rebootoltatja a telót :duhos2:
Ilyenkor mi van?

Navis ötletet meg köcce. Nokia sute felrakta a térképeket és nagy nehezen megy a wifi is már. Youtube nem megy most ami idegesít, 2.2.4-es kliens, wifihez kapcsolódik, és netre panaszol...

Meg kellene i-nigma is, mert ahogy nézem a gyártó törölte a honlapjáról.
Hát, ha jól emlékszem akkor ki kell kapcsolni minden patch-et, csak akkor megy az Ngage. Régen volt már ilyen telóval dolgom, úgyhogy nem nagyon tudok mit mondani a többire :roll:
A programra keress rá a letöltések között, illetve a google biztos ad rá valamit.
quailstorm
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N95-2+N900+6822+SE W810
Has thanked: 10 times
Been thanked: 18 times

Hozzászólás Szerző: quailstorm »

i-nigma már megvan
N95 folyton összeomlik, ma már majdnem kész volt, de reflash után is azonnal KO lett... bootloop meg fagyás.

Hiába kapcsolom ki a patcheket. Ugyan telepíteni nem tudok szignózatlan appot, és rendszermappához nem férek hozzá, de a reboot fogad semmi más.
danideee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8GB
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nokia N95 8GB skype telepítési probléma

Hozzászólás Szerző: danideee »

sziasztok,

a Skype-ot szerettem volna feltenni a telóra (SW verzió: 35.0.001) de azt írta ki, hogy lejárt tanusítvány.

Van valakinek 5lete hogy mi lehet a gond?

Előre is köszi a válaszotokat!
Übung macht den Meister:)

Nokia N95 8GB
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia N95 8GB skype telepítési probléma

Hozzászólás Szerző: Damir »

danideee írta:sziasztok,

a Skype-ot szerettem volna feltenni a telóra (SW verzió: 35.0.001) de azt írta ki, hogy lejárt tanusítvány.

Van valakinek 5lete hogy mi lehet a gond?

Előre is köszi a válaszotokat!
Szia,

Felesleges próbálkozni,nem fog működni rajta, ugyanis a Skype megszüntette a symbian támogatást.
danideee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8GB
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: danideee »

hali,

köszi szépen!
Amit még észrevettem, hogy Vibert is szerettem volna a telóra tenni, de ugyanezt a hibaüzenetet dobta, illetve lejárt tanusítvány hibával a maps3.0 sem megy már fel. Először azt vettem észre, hogy nincs GPS jel, csak hozzávetőlegesen, de abszolút nem tudtam használni.
Erre van valami megoldás?
Übung macht den Meister:)

Nokia N95 8GB
szaber
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95 8gb
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: szaber »

Hali! Ha még van itt néha valaki..
Én még mindig ezt nyűvöm, lassan 8 éve. Tanács kéne:

Kijelző gond. A kérdés hogy a hiba szalagkábel vagy szoftveres az alábbi jelenség esetén:
A kijelző sötéten világít, vagy a megjelenő kép 45°szögben ferdén jelenik meg, de ekkor is bármely gomb megnyomásával sötétre vált, jobb esetben 2-3 m.percig. Néha működik normálisan, de akkor is a slip nyitásra vagy zárásra elsötétül.

Volt ilyen tapasztalat?

Esetleg ha van valakinek szalagkábele akár használt, de jó vagy alkatrészei, az érdekelne.

Köszi
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

szaber írta:Hali! Ha még van itt néha valaki..

Kijelző gond. A kérdés hogy a hiba szalagkábel vagy szoftveres az alábbi jelenség esetén:
A kijelző sötéten világít, vagy a megjelenő kép 45°szögben ferdén jelenik meg, de ekkor is bármely gomb megnyomásával sötétre vált, jobb esetben 2-3 m.percig. Néha működik normálisan, de akkor is a slip nyitásra vagy zárásra elsötétül.

Volt ilyen tapasztalat?

Esetleg ha van valakinek szalagkábele akár használt, de jó vagy alkatrészei, az érdekelne.

Köszi
Ha leformázod, akkor kiderül, hogy szoftveres-e. De szinte biztos, hogy szalagkábel.
These users thanked the author ferret for the post:
szaber (2015-09-06 vas. 20:16:28)
Rating: 2.63%
Kép Kép
szaber
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95 8gb
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: szaber »

ferret írta:
szaber írta:Hali! Ha még van itt néha valaki..

Volt ilyen tapasztalat?

Köszi
Ha leformázod, akkor kiderül, hogy szoftveres-e. De szinte biztos, hogy szalagkábel.
Pont azt nem akarom, olyan faszán beállítottam 4 éve. De az 4 éve volt, teljesen elfelejtettem ezeket az eljárásokat.
Már azt sem tudom a leformázás alatt mit értessz, az a gyári beállítások visszaállítása, vagy az a szoftver újratelepítése? Aztán utána meg kéne hekkelni hogy a külső alkalmazások menjenek rajta, és ezt végigcsinálni.. egy hétig bújnom kéne megint a fórumot hogy neki merjek állni.

Inkább kipróbálnék egy jó szalagkábelt, ha esetleg maradt vkinek egy agyhalott telóból és már nem kell, elküldhetné egy levélben a 9029. Győr, gát utca 15-be. Hálám üldözné :Notworty:
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

szaber írta:Pont azt nem akarom, olyan faszán beállítottam 4 éve. De az 4 éve volt, teljesen elfelejtettem ezeket az eljárásokat.
Már azt sem tudom a leformázás alatt mit értessz, az a gyári beállítások visszaállítása, vagy az a szoftver újratelepítése? Aztán utána meg kéne hekkelni hogy a külső alkalmazások menjenek rajta, és ezt végigcsinálni.. egy hétig bújnom kéne megint a fórumot hogy neki merjek állni.

Inkább kipróbálnék egy jó szalagkábelt, ha esetleg maradt vkinek egy agyhalott telóból és már nem kell, elküldhetné egy levélben a 9029. Győr, gát utca 15-be. Hálám üldözné :Notworty:
Vaterán 3-4000-ért van szalagkábel, de azt meg kell kérdezni az eladótól, hogy gyári-e.
Nekem is kellene, mert tegnap vettem 2000-ért egy szépet, de szalagkábeles.

Kép
Kép
Kép Kép
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”