Nokia N95 8GB
- quailstorm
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95-2+N900+6822+SE W810
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 18 times
Re: Nokia N95 8GB
Megcsináltam a hacket, ki is lehet kapcsolni az installserver patchet, mert akkor folytatja a vinnyogást. De az n-gage2 megint csak rebootoltatja a telót
Ilyenkor mi van?
Navis ötletet meg köcce. Nokia sute felrakta a térképeket és nagy nehezen megy a wifi is már. Youtube nem megy most ami idegesít, 2.2.4-es kliens, wifihez kapcsolódik, és netre panaszol...
Meg kellene i-nigma is, mert ahogy nézem a gyártó törölte a honlapjáról.
Ilyenkor mi van?
Navis ötletet meg köcce. Nokia sute felrakta a térképeket és nagy nehezen megy a wifi is már. Youtube nem megy most ami idegesít, 2.2.4-es kliens, wifihez kapcsolódik, és netre panaszol...
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Hát, ha jól emlékszem akkor ki kell kapcsolni minden patch-et, csak akkor megy az Ngage. Régen volt már ilyen telóval dolgom, úgyhogy nem nagyon tudok mit mondani a többirequailstorm írta:Megcsináltam a hacket, ki is lehet kapcsolni az installserver patchet, mert akkor folytatja a vinnyogást. De az n-gage2 megint csak rebootoltatja a telót
Ilyenkor mi van?
A programra keress rá a letöltések között, illetve a google biztos ad rá valamit.
- quailstorm
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95-2+N900+6822+SE W810
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 18 times
i-nigma már megvan
N95 folyton összeomlik, ma már majdnem kész volt, de reflash után is azonnal KO lett... bootloop meg fagyás.
Hiába kapcsolom ki a patcheket. Ugyan telepíteni nem tudok szignózatlan appot, és rendszermappához nem férek hozzá, de a reboot fogad semmi más.
N95 folyton összeomlik, ma már majdnem kész volt, de reflash után is azonnal KO lett... bootloop meg fagyás.
Hiába kapcsolom ki a patcheket. Ugyan telepíteni nem tudok szignózatlan appot, és rendszermappához nem férek hozzá, de a reboot fogad semmi más.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nokia N95 8GB skype telepítési probléma
sziasztok,
a Skype-ot szerettem volna feltenni a telóra (SW verzió: 35.0.001) de azt írta ki, hogy lejárt tanusítvány.
Van valakinek 5lete hogy mi lehet a gond?
Előre is köszi a válaszotokat!
a Skype-ot szerettem volna feltenni a telóra (SW verzió: 35.0.001) de azt írta ki, hogy lejárt tanusítvány.
Übung macht den Meister:)
Nokia N95 8GB
Nokia N95 8GB
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Nokia N95 8GB skype telepítési probléma
Szia,danideee írta:sziasztok,
Felesleges próbálkozni,nem fog működni rajta, ugyanis a Skype megszüntette a symbian támogatást.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 0
hali,
köszi szépen!
Amit még észrevettem, hogy Vibert is szerettem volna a telóra tenni, de ugyanezt a hibaüzenetet dobta, illetve lejárt tanusítvány hibával a maps3.0 sem megy már fel. Először azt vettem észre, hogy nincs GPS jel, csak hozzávetőlegesen, de abszolút nem tudtam használni.
Erre van valami megoldás?
köszi szépen!
Amit még észrevettem, hogy Vibert is szerettem volna a telóra tenni, de ugyanezt a hibaüzenetet dobta, illetve lejárt tanusítvány hibával a maps3.0 sem megy már fel. Először azt vettem észre, hogy nincs GPS jel, csak hozzávetőlegesen, de abszolút nem tudtam használni.
Erre van valami megoldás?
Übung macht den Meister:)
Nokia N95 8GB
Nokia N95 8GB
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95 8gb
- Has thanked: 2 times
Hali! Ha még van itt néha valaki..
Én még mindig ezt nyűvöm, lassan 8 éve. Tanács kéne:
Kijelző gond. A kérdés hogy a hiba szalagkábel vagy szoftveres az alábbi jelenség esetén:
A kijelző sötéten világít, vagy a megjelenő kép 45°szögben ferdén jelenik meg, de ekkor is bármely gomb megnyomásával sötétre vált, jobb esetben 2-3 m.percig. Néha működik normálisan, de akkor is a slip nyitásra vagy zárásra elsötétül.
Volt ilyen tapasztalat?
Esetleg ha van valakinek szalagkábele akár használt, de jó vagy alkatrészei, az érdekelne.
Köszi
Kijelző gond. A kérdés hogy a hiba szalagkábel vagy szoftveres az alábbi jelenség esetén:
A kijelző sötéten világít, vagy a megjelenő kép 45°szögben ferdén jelenik meg, de ekkor is bármely gomb megnyomásával sötétre vált, jobb esetben 2-3 m.percig. Néha működik normálisan, de akkor is a slip nyitásra vagy zárásra elsötétül.
Volt ilyen tapasztalat?
Esetleg ha van valakinek szalagkábele akár használt, de jó vagy alkatrészei, az érdekelne.
Köszi
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Ha leformázod, akkor kiderül, hogy szoftveres-e. De szinte biztos, hogy szalagkábel.szaber írta:Hali! Ha még van itt néha valaki..
Volt ilyen tapasztalat?
Köszi
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95 8gb
- Has thanked: 2 times
Pont azt nem akarom, olyan faszán beállítottam 4 éve. De az 4 éve volt, teljesen elfelejtettem ezeket az eljárásokat.ferret írta:Ha leformázod, akkor kiderül, hogy szoftveres-e. De szinte biztos, hogy szalagkábel.szaber írta:Hali! Ha még van itt néha valaki..
Volt ilyen tapasztalat?
Köszi
Már azt sem tudom a leformázás alatt mit értessz, az a gyári beállítások visszaállítása, vagy az a szoftver újratelepítése? Aztán utána meg kéne hekkelni hogy a külső alkalmazások menjenek rajta, és ezt végigcsinálni.. egy hétig bújnom kéne megint a fórumot hogy neki merjek állni.
Inkább kipróbálnék egy jó szalagkábelt, ha esetleg maradt vkinek egy agyhalott telóból és már nem kell, elküldhetné egy levélben a 9029. Győr, gát utca 15-be. Hálám üldözné
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Vaterán 3-4000-ért van szalagkábel, de azt meg kell kérdezni az eladótól, hogy gyári-e.szaber írta:Pont azt nem akarom, olyan faszán beállítottam 4 éve. De az 4 éve volt, teljesen elfelejtettem ezeket az eljárásokat.
Már azt sem tudom a leformázás alatt mit értessz, az a gyári beállítások visszaállítása, vagy az a szoftver újratelepítése? Aztán utána meg kéne hekkelni hogy a külső alkalmazások menjenek rajta, és ezt végigcsinálni.. egy hétig bújnom kéne megint a fórumot hogy neki merjek állni.
Inkább kipróbálnék egy jó szalagkábelt, ha esetleg maradt vkinek egy agyhalott telóból és már nem kell, elküldhetné egy levélben a 9029. Győr, gát utca 15-be. Hálám üldözné
Nekem is kellene, mert tegnap vettem 2000-ért egy szépet, de szalagkábeles.