Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
edima10
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: edima10 »

Damir írta:
Próbáld meg újra feltolni rá a ROM-ot, hátha arra reagál valamit. Dead módban próbálkozz, itt a leírás: viewtopic.php?f=64&t=40
Köszi a tippet, többször is próbáltam, de sajnos eddig nem sikerült.

A Phoenix Service Software 2012.04.003.47798 verzióval csináltam, úgy ahogy a belinkelt leirásban volt, de a következő hibával ért véget a mutatvány:

Kép

A firmware update ablak felugrása után egy mp-re megnyomtam a power gombot a telefonon, ahogy a leirásban mondják, erre az error ablakot dobta ki. Ha abban a retry-re kattintok, megint kiad egy olyan 4 pontos ablakot a disconnect USB stb szöveggel. Ha bezárom és utána leokézom a firmware update ablakot, a következő végeredményt kapom:

Kép

Egyszer sem villant fel vagy rezgett a telefon a refurbish próbálkozás alatt, semmi életjelet nem ad azóta sem.

Az általad belinkelt leirásban kudarc esetére még ir valami bb5 driver dolgot, de azt nem igazán értem.

Nem lehet hogy már teljesen lemerült az aksija és a szoftveres hiba miatt nem tudja tölteni és emiatt nem kepes végrehajtani ezt a flash/refurbish dolgot sem?
Esetleg nem szoftveres hanem valami hardveres hiba van a telefonban és hiába szenvedek vele?
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Azért ha mindezt egy 0-ra lemerült döglött aksival próbálod, akkor kicsi az esélyed a sikerre..
edima10
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: edima10 »

Doky586 írta:Azért ha mindezt egy 0-ra lemerült döglött aksival próbálod, akkor kicsi az esélyed a sikerre..
:yes: Jogos!
A baj az hogy nem tudom mennyi van még az akkuban, ha van egyáltalán.

Egyébként, ha szoftveresen halt meg a gép akkor a töltés sem működik? Ha igy van, akkor nem tudom feltölteni az akkut, mert az akkuval kompatibilis készüléket nem tudok szerezni sehonnan.

Ma akarok valami megoldást találni erre a problémára és újra megpróbálni a szoftverezést. A Nokia Care-ben csak új akkut tettek bele kipróbálásra meg a szoftvert próbálták feltenni rá, sikertelenül. Nagy idegességemben akkor el is felejtettem megkérni őket, hogy nézzék meg az aksit, van e még benne szufla. Ha esetleg ők nem teszik meg, akkor remélem találok valami telefonos boltot, ahol lesznek olyan segitőkészek és rendesek (és erre alkalmas telefonuk) , hogy megnézzék, van e még élet az akkumban vagy tudnak bele tölteni egy kis életet.
BLAUZOO
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 47 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: BLAUZOO »

sex18 írta:
BLAUZOO írta:Sziasztok.

A kérdésem az lenne ,hogy tudom beállitani azt hogy ha engem hívnak ,megjelenjen a hívó neve és képe.Felraktam Taylor V9-ét a V8 után és olyan rég nem kellett piszkálnom rajta semmit ,hogy elfelejtettem ,hogy hol lehet beállítani . Egyszerűen sehogy sem jövök rá.Vagy hiányzik valami szolgáltatói adatletöltés ? Egyébként T-és. Ja és ha én hívok ,engem kijelez a másik telefon.

Előre is köszönöm a segítséget.
A hívófél megjelenítés szolgáltatás megrendelésével!
Köszi a választ,de mint írtam ,Taylor féle V8-on működött . A szolgátatás tizen-akárhány éve meg van rendelve ,soha nem lett lemondva.
Valami beállítási probléma lehet. Más tipp ?

Előre is köszönöm.
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

A kérdésem az lenne ,hogy tudom beállitani azt hogy ha engem hívnak ,megjelenjen a hívó neve és képe.
Szia,talán a képi problémára :otlet: :beállítások-témák-hívási kép-témakép (ez legyen kipipálva) ha nem ez van megjelölve,akkor az általad kijelölt kép jelenik meg,vagy a másik verza hogy semmi :blush: de hozzá kell legyen rendelve a fotó is a tel.számhoz hogy megjelenítse.
a hívószámnak meg ki kell hogy legyen írva :hmm2:
BLAUZOO
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 47 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: BLAUZOO »

bobvosgy írta:

A kérdésem az lenne ,hogy tudom beállitani azt hogy ha engem hívnak ,megjelenjen a hívó neve és képe.
Szia,talán a képi problémára :otlet: :beállítások-témák-hívási kép-témakép (ez legyen kipipálva) ha nem ez van megjelölve,akkor az általad kijelölt kép jelenik meg,vagy a másik verza hogy semmi :blush: de hozzá kell legyen rendelve a fotó is a tel.számhoz hogy megjelenítse.
a hívószámnak meg ki kell hogy legyen írva :hmm2:
Köszi megnéztem ,az van kipipálva. Bár ki hív ,csak a telefonszámot teszi ki ,semmi mást . A facebookrol leszedte a képeket ,ott is vannak a névjegyzékben ,még sem jeleníti meg a képet és a nevet ,csak számot ír ki.

Minden segítséget örömmel fogadok ,köszönöm.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Restart volt?
perti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: perti »

Sziasztok!
Nem tud véletlenül valaki valamilyen okosságot arra, hogyan lehet egy N8 Maps alkalmazásából a kedvenc helyeket valahogy valamilyen formátumban kimenteni, hogy más alkalmazásban lehessen őket használni? (Azt tudom, hogy az adatokat a DBS_101FE978_eposlm.ldb file tartalmazza.)
Béla
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7 charcoal black
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 54 times

Hozzászólás Szerző: Béla »

perti írta:Sziasztok!
Nem tud véletlenül valaki valamilyen okosságot arra, hogyan lehet egy N8 Maps alkalmazásából a kedvenc helyeket valahogy valamilyen formátumban kimenteni, hogy más alkalmazásban lehessen őket használni? (Azt tudom, hogy az adatokat a DBS_101FE978_eposlm.ldb file tartalmazza.)
Ebben benne van minden térképadat próbáld meg ezt: http://www.smartnews.hu/2013/12/hogyan- ... ymbian-en/
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
elam65
1. szint
1. szint
Has thanked: 73 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: elam65 »

Nem tudtok egy olyan progit vagy valami alternatív megoldást,-ami jelzi nekem beszélgetés közben,hogy letelt egy perc?
Netán még állítható is lenne az idő mikor sípoljon,jelezzen?!
Létezik ilyen a telónkra?
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”