Köszi a tippet, többször is próbáltam, de sajnos eddig nem sikerült.Damir írta:
Próbáld meg újra feltolni rá a ROM-ot, hátha arra reagál valamit. Dead módban próbálkozz, itt a leírás: viewtopic.php?f=64&t=40
A Phoenix Service Software 2012.04.003.47798 verzióval csináltam, úgy ahogy a belinkelt leirásban volt, de a következő hibával ért véget a mutatvány:

A firmware update ablak felugrása után egy mp-re megnyomtam a power gombot a telefonon, ahogy a leirásban mondják, erre az error ablakot dobta ki. Ha abban a retry-re kattintok, megint kiad egy olyan 4 pontos ablakot a disconnect USB stb szöveggel. Ha bezárom és utána leokézom a firmware update ablakot, a következő végeredményt kapom:

Egyszer sem villant fel vagy rezgett a telefon a refurbish próbálkozás alatt, semmi életjelet nem ad azóta sem.
Az általad belinkelt leirásban kudarc esetére még ir valami bb5 driver dolgot, de azt nem igazán értem.
Nem lehet hogy már teljesen lemerült az aksija és a szoftveres hiba miatt nem tudja tölteni és emiatt nem kepes végrehajtani ezt a flash/refurbish dolgot sem?
Esetleg nem szoftveres hanem valami hardveres hiba van a telefonban és hiába szenvedek vele?