Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Damir »

TommyX írta:
Solfrutta írta: Hm, régebben úgy volt a hard reset az N8-nál, hogy utána nem ismerte fel az E: meghajtót, meg elszállt a Maps és a Store, és ez utóbbit úgy kellett visszaküzdeni rá. Ez Belle Refreshnél nincs már így?
Egyébként lehet kicsit félreérthető voltam, a telefon működik, csak egy csomó funkció hiányzik a menüből, nagyon lassú, gyakran fagy és ilyen finomságok gyűltek össze az elmúlt 2 évben... :|
FW-t innét tudsz leszedni, utána a fájlokat a Phoenixxel tudod fel flashelni, de lehet először downgradelni kell, majd utána mehet fel a Belle Refresh.
Euro3-as verzió gondolom jó lesz Neked is.
Nem kell downgrade, csak simán flash ;)

Még annyi, hogy az E meghajtó private, resource, sys és system mappáját töröld flash előtt, gépre rádugva Tárolóhely módban tudod megtenni ezt. Ezzel törlöd azok az alkalmazások fájljait, amiket az E meghajtóra telepítettél.
hjocco
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 930
Nem: Férfi
Has thanked: 57 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: hjocco »

Nem hinném, mert , ez most hülyén fog hangzani, de olyan mintha a telefonon alul kitágult volna a lyuk és lötyögne benne a töltő :) másnál nem volt hasonló probléma?[/quote]
enyém is ilyen. usb-n kell tölteni és probléma megoldva.[/quote]

Igen azzal szoktam, akkor ezek szerint ez nem egyedi eset. Orvosolni nem lehet valahogy?[/

Csere..
zolika00
Újonc
Újonc
Has thanked: 13 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zolika00 »

Sziasztok!
Szeretném lementeni az sms-eket a telefonomról olyan formátumban amit később tudok használni is, a suite csv kiterjesztésben tudja csak exportálni amit az excel kezel de az a baj hogy egy kalap alá hozza az összes sms-t és átláthatatlan az egész!Létezik valami program amivel letudom menteni gépre a telefonomon lévő smseket doc-ba vagy xls-be partnerenként külön? Tudtok ilyenről? Vagy kivitelezhető ez egyáltalán valahogy?
agyhalottak
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 + 2gb
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: agyhalottak »

Sziasztok!
Nekem sajna nem megy a frissítés, a Phoenix mindíg ezt dobja, hiába teszem ezt meg nem változik semmi!!
Kép
http://kepfeltoltes.hu/view/140114/n8_p ... es.hu_.jpg
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

agyhalottak írta:Sziasztok!
Nekem sajna nem megy a frissítés, a Phoenix mindíg ezt dobja, hiába teszem ezt meg nem változik semmi!!
Kép
http://kepfeltoltes.hu/view/140114/n8_p ... es.hu_.jpg
Szia!

Próbáld meg úgy, hogy ha kiválasztod az USB kábelt, akkor a File alatt nyomsz egy SCAN-t. Előtte legyen rádugva persze a telefon Nokia Suite módban.
Ha nem menne, akkor ne 8mp-ig tartsd a bekapcs gombot, hanem úgy csináld, hogy amikor kiírja, hogy csatalkoztasd a telefont, akkor rádugod és azonnal egy fél pillanatra megnyomod a bekapcsoló gombot.
mayobi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mayobi »

Sziasztok!

Régen volt N8-as nokiám de lecseréltem. Most 1-2év után újra szeretnék venni egyet, azt szeretném megtudakolni, hogy mennyire lehet "felgyorsítani" a telót?
Úgy értem, hogy nekem elég lenne 5-6 funkció (telkönyv, sms, ébrsztő, számológép, kamera, viber) ezeken kívül szinte semmit sem használnék nem is bánnám ha nem lennének a telón. Viszont szeretném hogy stabil és elég gyors legyen. Szerintek van rá mód?
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

mayobi írta:Sziasztok!

Régen volt N8-as nokiám de lecseréltem. Most 1-2év ...............Viszont szeretném hogy stabil és elég gyors legyen. Szerintek van rá mód?
Elég érdekes kérdés :hmm2: :sly: mihez képest?Mit akarsz egy 680 MHz ketyegő 1 magos procitól? :blush:
Taylor mester V9-es romja a legmegfelelőbb szerintem,ki van gyomlálva és maximális teljesítményt nyújt :ehes: :up:
bobvosgy
2. szint
2. szint

Sziasztok.Tud valaki jól működő időjárás programot.A gyári jó volt amíg ment. :( :weep: Párat már kipróbáltam de ahol lakom azt nem tudja egyik sem. :down:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

bobvosgy írta:Sziasztok.Tud valaki jól működő időjárás programot.A gyári jó volt amíg ment. :( :weep: Párat már kipróbáltam de ahol lakom azt nem tudja egyik sem. :down:
Szia!

Ha widgetet is akarsz, akkor qooWeather vagy WeatherClock.
These users thanked the author Damir for the post:
bobvosgy (2014-01-26 vas. 13:42:24)
Rating: 2.63%
bobvosgy
2. szint
2. szint

Damir írta:Ha widgetet is akarsz, akkor qooWeather vagy WeatherClock.
Hát szép meg biztos jó is,de tőlem kb 40 km-re lévő várost mutat.Így nem az igazi.De azért köszi :Notworty:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”