ha kicserélték a komplett telefont, miért is adnának újat?? szűz, újraflashelt, gyári telón is ugyan ez a jelenség??Streyker írta: 5x volt szervizben! És basznak újat adni! Uh gőzöm sincs
Nokia N9
- fefe86
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 47 times
Re: Nokia N9
-
- Újonc
- Készüléktípus: N9
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 3 times
Valamiért mégis produkálja a hibajelenséget! és nem azért mert analfabéta vagyok, eddig tökéletesen ment, aztán jött a csokápikfefe86 írta:ha kicserélték a komplett telefont, miért is adnának újat?? szűz, újraflashelt, gyári telón is ugyan ez a jelenség??Streyker írta: 5x volt szervizben! És basznak újat adni! Uh gőzöm sincs
- fefe86
- 3. szint
tehát alap telón is?Streyker írta:
Valamiért mégis produkálja a hibajelenséget! és nem azért mert analfabéta vagyok, eddig tökéletesen ment, aztán jött a csokápik
-
- Újonc
aha, a frissen szervizből visszakapott telón is! ez a bosszantófefe86 írta:tehát alap telón is?Streyker írta:
Valamiért mégis produkálja a hibajelenséget! és nem azért mert analfabéta vagyok, eddig tökéletesen ment, aztán jött a csokápik
- fefe86
- 3. szint
szolgáltató kizárható??Streyker írta: aha, a frissen szervizből visszakapott telón is! ez a bosszantó
-
- Újonc
abszolút, mivel kaptam új sim kártyát is, meg a wifi-vel is rosszalkodik, ahhoz meg ugye semmi köze a szolgáltatónak, vagy mivel telenor függő azért lehet szar?!fefe86 írta:szolgáltató kizárható??Streyker írta: aha, a frissen szervizből visszakapott telón is! ez a bosszantó
- fefe86
- 3. szint
nem hiszem, az enyém is az... (ill. Djuice-nál vettem). Viszont most belegondolva hasonló nálam is előfordult ( 3410-es módban nem akad le a mobilnetről, vagy kikapcsolt energiatakarékosnál nem lép fel) de egy restart mindig helyre tette a masinát.... ostromozd a szervízt, úgy tűnik más nem maradt... meddig garis?Streyker írta:abszolút, mivel kaptam új sim kártyát is, meg a wifi-vel is rosszalkodik, ahhoz meg ugye semmi köze a szolgáltatónak, vagy mivel telenor függő azért lehet szar?!fefe86 írta:szolgáltató kizárható??Streyker írta: aha, a frissen szervizből visszakapott telón is! ez a bosszantó
-
- Újonc
abszolút, mivel kaptam új sim kártyát is, meg a wifi-vel is rosszalkodik, ahhoz meg ugye semmi köze a szolgáltatónak, vagy mivel telenor függő azért lehet szar?![/quote]
nem hiszem, az enyém is az... (ill. Djuice-nál vettem). Viszont most belegondolva hasonló nálam is előfordult ( 3410-es módban nem akad le a mobilnetről, vagy kikapcsolt energiatakarékosnál nem lép fel) de egy restart mindig helyre tette a masinát.... ostromozd a szervízt, úgy tűnik más nem maradt... meddig garis?[/quote]
az enyém is djuice-os, és eléggé tanácstalan, főleg h a telenoros szoftver az a legmagasabb verziószámú és pl oroszt nem is lehet feltenni, mert downgrade-nek veszi, mert gondoltam az majd fasza lesz, de nem, gari meg még van bőven, csak már 5x volt fent, sőt 1x visszaküldték h nincs is semmi baja, szóval érdekes
nem hiszem, az enyém is az... (ill. Djuice-nál vettem). Viszont most belegondolva hasonló nálam is előfordult ( 3410-es módban nem akad le a mobilnetről, vagy kikapcsolt energiatakarékosnál nem lép fel) de egy restart mindig helyre tette a masinát.... ostromozd a szervízt, úgy tűnik más nem maradt... meddig garis?[/quote]
az enyém is djuice-os, és eléggé tanácstalan, főleg h a telenoros szoftver az a legmagasabb verziószámú és pl oroszt nem is lehet feltenni, mert downgrade-nek veszi, mert gondoltam az majd fasza lesz, de nem, gari meg még van bőven, csak már 5x volt fent, sőt 1x visszaküldték h nincs is semmi baja, szóval érdekes
- fefe86
- 3. szint
próbáltál felrakni russian black-et? vagy centraleurope??
más: az milyen már, hogy az N9 nem hajlandó jelszóval védett PDF fájlokat megnyitni?? erre nincs valami megoldás? nálam fontos lenne.... NSR Reader Lite...
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 6 times
Már ezer éve kerestem kódos pdf-et is olvasó progit. Köszifefe86 írta:próbáltál felrakni russian black-et? vagy centraleurope??
más: az milyen már, hogy az N9 nem hajlandó jelszóval védett PDF fájlokat megnyitni?? erre nincs valami megoldás? nálam fontos lenne....NSR Reader Lite...
Egyébként továbbra is érdekel, hogy hogyan lehet új témát nyitni. Valaki?
6230->5310->N9