gelmar írta:Kapcsold ki az adatkapcsolatot ha nincs rá szükséged.
Ki van kapcsolva és úgy se tűnik el
Akkor pedig a kapcsolat ill hozzáférési pontokat nézd át mert valami nem jól van konfigurálva és lehet hogy valami folyamatosan kapcsolódni akar de nem tud.Bár ha kikapcsolod az adatkapcsolatot miért marad a jel kint
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
Freeman73400 írta:sziasztok..talált/tud valaki mostanság működő megoldást (taylor modon kívül) a gyári letörölhetetlen mtv webtv, postr, social, startlap tv lepusztítására? előre is köszönöm a válaszokat.
Pont ez a lényeg:gyári letörölhetetlen!!
Nem éri meg rá modot csinálni amikor a legegyszerűbb főzőtt romot rá tenni az lepusztítja.
nah akkor marad a taylor mod, bő fél múlva megkapja a telo, addig tart a gari.... köszi szépen a választ gelmar
gelmar írta:Akkor pedig a kapcsolat ill hozzáférési pontokat nézd át mert valami nem jól van konfigurálva és lehet hogy valami folyamatosan kapcsolódni akar de nem tud.Bár ha kikapcsolod az adatkapcsolatot miért marad a jel kint
Sikerült eltüntetnem a jelet
A kapcsolatok, rendszergazdai beállításoknál az adatkapcsolat menüben a "Ha rendelkezésre áll" volt beállítva és azt váltottam át a "Ha szükséges"-re
Azt nem tudod véletlenül,h miért nem tudja megnyitni az ovi áruházat? Mikor betölti a kezdőoldalát azt irja ki,h "Hiba történt az oldal megnyitásakor.A hibát az okozhatja,h megszakadt a kapcsolat vagy lassú a hálózat.Ellenőrizze a kapcsolatot vagy próbálkozzon újra."
Grat az "eltüntetéshez".Igy elsőre ha minden jól be van állítva /pl van működő adatkapcsolat wifi 3g/ és úgy se akkor újra fel kellene telepíteni az ovi installert és úgy próba.
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
Engem nem szoktak a 41 mp- ek, remegő kezű emberré tenni, ( csak csodálom őket ) de most kezdek szerelmes lenni. Igaz 18 mp de bacccca meg ott van a szeren. http://www.n8fanclub.com/2013/05/nokia- ... phone.html mindent tud ami nekem kell.
Nem tud véletlen valaki olyan sms továbbitó alkalmazást ami egy bizonyos helyről érkezö sms-t továbbít ? PL : jön a telefonomra az OTP számlainformáció ,és én ezt szeretném ,hogy automatikusan tovább küldje a telefonom a feleségem telefonjára .
Blauzoo: szerintem olyan program nincs. (de ha tévednék biztos kijavítanak)
Vagy te tudod manuálisan továbbítani vagy -ha tényleg bank- érdemes megadnod a feleséged számát is megadnod az ebankban.Akkor ketten kaptok sms-t.
Ez 100% működik,tapasztalat.
Én is kérdeznék.
Nem tudtok véletlenül egy jó flac lejátszót?Ami biztosan működik és nem foglal nagy helyet.
Megjelent az üzenetekhez a frissítés a szoftverfrissítés menüben! 312kb és újraindítást kér telepítés után.Én semmien változást nem tapasztaltam első ránézésre.
Jó lenne pedig ,ha lenne ilyen progi ,mert nem kéne még külön előfizetnem még egy értesítésre.
Amúgy az üzenetekre a javítás nem tudom ,hogy nem-e arra van ,hogy megnyitom az üzenetet ,és újraindul a vas .Nem sűrűn csinált ilyet ,átlagban havonta egyszer . Más nem tapasztalt ilyet ?- vagy csak nekem működik így .
A Nokia Közösségek alkalmazás csak nekem nem megy ? Be jön ez a szöveg ,karikázik egy kicsit és ki is lép ,gondolom ezért a facebook sem megy ,kint a widget ,de már vagy két hete semmi értesítést nem jelez . Gondoltam elindítom ,de ez sem megy.