Nokia N9

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Streyker
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N9
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Nokia N9

Hozzászólás Szerző: Streyker »

fefe86 írta:
Streyker írta:Srácok be vam állítva az automatikus használat, s mégsem okés valami. Eddig tökéletesen ment, újraflasheltem és azóta nem okés, minden más jó, csak ez az egy nem. Érdekes miliőm! :)
nos, mostanában nekem is hasonlóakat produkál... de érdekes, mert egy full refresh vagy újraindítás után minden megy automatán... Streyker , nálad valami fejlemény ezzel kapcsolatban?
Nálam a full flash se oldotta meg, sajnos nem jó. Sőt le is kapcsolódik, ha úgy tartja kedve, pedig automata a háttér net!
Nem tom mi lehet a baj
fefe86
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
Has thanked: 23 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: fefe86 »

Streyker írta: Nálam a full flash se oldotta meg, sajnos nem jó. Sőt le is kapcsolódik, ha úgy tartja kedve, pedig automata a háttér net!
Nem tom mi lehet a baj
energiatakarékoson van? ma egymás mellett teszteltem az N9-esem és egy ZTE Blade 3 wifi jelfogását.... a ZTE csúnyán lenyomta a telóm.... Az enyém nem látta a másik wifi jelet, de a ZTE a sajátomon kívül még 2-t mutatott elérhetőnek....
Streyker
Újonc
Újonc

fefe86 írta:
Streyker írta: Nálam a full flash se oldotta meg, sajnos nem jó. Sőt le is kapcsolódik, ha úgy tartja kedve, pedig automata a háttér net!
Nem tom mi lehet a baj
energiatakarékoson van? ma egymás mellett teszteltem az N9-esem és egy ZTE Blade 3 wifi jelfogását.... a ZTE csúnyán lenyomta a telóm.... Az enyém nem látta a másik wifi jelet, de a ZTE a sajátomon kívül még 2-t mutatott elérhetőnek....
SE energiatakarékosság se semmi, simán feltöltve automata csatlakozás mind a wifi/3g és a háttérben is és elhagyom a wifi zónát nem áll át magától 3g re
fefe86
3. szint
3. szint

Streyker írta:
fefe86 írta:
Nem tom mi lehet a baj
SE energiatakarékosság se semmi, simán feltöltve automata csatlakozás mind a wifi/3g és a háttérben is és elhagyom a wifi zónát nem áll át magától 3g re
gari? mert ha lehet, én bevinném...
Streyker
Újonc
Újonc

energiatakarékoson van? ma egymás mellett teszteltem az N9-esem és egy ZTE Blade 3 wifi jelfogását.... a ZTE csúnyán lenyomta a telóm.... Az enyém nem látta a másik wifi jelet, de a ZTE a sajátomon kívül még 2-t mutatott elérhetőnek....[/quote]
SE energiatakarékosság se semmi, simán feltöltve automata csatlakozás mind a wifi/3g és a háttérben is és elhagyom a wifi zónát nem áll át magától 3g re[/quote]
gari? mert ha lehet, én bevinném...[/quote]
van, jövőhéten be is viszem, csak ugye a nokiában nem a legokosabbak vannak, tudod oh lumia :angry: nem N9! :)
meglátjuk
fefe86
3. szint
3. szint

tégla lett az N9-esem, de sikerült ismét flashelnem... :):) viszont még mindig nem értem, hogy hiába töltöm le a concent fájlt is, és flashelem rá, gyárira gyalulja a telót, nem állítja vissza a memkari tartalmát...ez már a 3. gép, amit így járok.... ötletek??? vagy valaki járt már így?
jim66
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: jim66 »

Sziasztok volt mar valakinek olyan problémája, hogy böngészés közben egyszer csak lepauzézódott a zene? Velem rendszeresen megtortenik. Tud valaki megoldást esetleg?
fefe86
3. szint
3. szint

jim66 írta:Sziasztok volt mar valakinek olyan problémája, hogy böngészés közben egyszer csak lepauzézódott a zene? Velem rendszeresen megtortenik. Tud valaki megoldást esetleg?
nem fut sok alkalmazás? esetleg nem tetted fel ezt??
jim66
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: jim66 »

fefe86 írta:
jim66 írta:Sziasztok volt mar valakinek olyan problémája, hogy böngészés közben egyszer csak lepauzézódott a zene? Velem rendszeresen megtortenik. Tud valaki megoldást esetleg?
nem fut sok alkalmazás? esetleg nem tetted fel ezt??
csak a zenelejátszó és a böngésző fut. próbáltam már kétféle zenelejászót kombinálni gyári böngészővel ill. firefoxal.
nem tettem föl azt a progit.

egyébként úgy néz ki hogy egy kibe kapcsolás megoldotta... legalább is a gyári böngészővel.
Aurem
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N9 Cyan

Hozzászólás Szerző: Aurem »

Üdv,
Használ valaki CP-553 bőrtokot az N9-hez? Mik a tapasztalatai?
(A tok hátulján lévő belső varrás nem "koptatja" a hátlapot?)
A warrior does not give up what he loves, he finds the love in what he does.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”