Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8-00
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N8-00
Sziasztok!
Lenne egy, két kérdésem.
1. Ha felrakom a Taylor Pro Edition V8 romot akkor ha érkezik gyári frissítés vagy egy új használható app akkor az fel telepíthető-e (remélem most nem kérdeztem nagy hülyeséget:)
2. Próbálta már valaki wifi usb stickes billentyűzet egér kombinációval párosítani az N8-at, csak azért hogy melyiket ismerné fel tutira, már mint USB OTG kábelen keresztül.
Egyébként boldog N8 tulaj vagy csak szeretném kihozni belőle a maximumot:)
Válaszotokat köszönöm.
Lenne egy, két kérdésem.
1. Ha felrakom a Taylor Pro Edition V8 romot akkor ha érkezik gyári frissítés vagy egy új használható app akkor az fel telepíthető-e (remélem most nem kérdeztem nagy hülyeséget:)
2. Próbálta már valaki wifi usb stickes billentyűzet egér kombinációval párosítani az N8-at, csak azért hogy melyiket ismerné fel tutira, már mint USB OTG kábelen keresztül.
Válaszotokat köszönöm.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Wolfin írta:Sziasztok!
Lenne egy, két kérdésem.
Válaszotokat köszönöm.
1. Igen
2. Billnek és egérnek mennie kell.
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
ugyan én C7-hez, de EZT használom. mert van benne egér. TV-hez is jó.Wolfin írta:2. Próbálta már valaki wifi usb stickes billentyűzet egér kombinációval párosítani az N8-at, csak azért hogy melyiket ismerné fel tutira, már mint USB OTG kábelen keresztül.
de minden usb-stickes billentyűzet és egérnek mennie kell. én bluetooth-os egérrel is próbáltam azzal is megy. egyedül a vezetékes billentyűzetek némelyike fogyaszt annyit hogy nem birja a telefon aksija.
azt tudd hogy a telefon kizárólag qwerty (angol) kiosztást ismer, qwertz (magyar)-t nem és ékezetek sincsenek vele. (az enyim magyar kiosztású, de angolnak hiszi)
-
- Újonc
Sziasztok!
Köszi a gyors választ.És elnézést hogyha fárasztóak a kérdések csak nem réglettem N8 tulaj a gyári gari most járt le és szeretném kihozni a legtöbbet az N8ból, eddig nagyon megvagyok vele elégedve.
Taylor romról csak azért érdeklődtem, mert nem rég láttam, hogy nokia 808 most kap majd frissítést és gondolom valamilyen szinten a többi nem olyan régi symbianos készülék is kmint az N8 is kap még valamilyen ránc felvarrást.
És félek hogy ha felrakom a romot és rá megy a gyári frissítés akkor behal a teló.
Valamint esetleg tudok-e valami könnyű heck-et ami által megmarad ugye a gyári frissíthetőség ugyan akkor signozás kikerülhető. Vagy akkor már érdemes Taylor mester romját felrakni.
A billentyűzet meg érdekes dolog.Mivel Belle refresh van a készüléken abból is Szovtver verzió 111.040.1511 van rajta és összekötöttem egy microsoft billentyűzettel hát nem nagyon akart működni a dolog. Értem ez alatt azt, hogy meg nyomtam az A gombot és teló meg írt ta az 5-ös számot, nyomtam egy E gombot és tett egy vesszőt, szóval nem vágom hogy miért.
Wifis usb stic egérrel már próbáltam valamilyen logitech típus volt azzal ment, bementem a Media Márkba végig próbálgatva egy párat az egeret mindenhol felismerte de a billentyűzeteket meg nem:( lehet hogy azért mert az elem amit adtak próbának gyenge volt, de akkor az egérben sem kellet volna működnie, feleslegesen meg nem akarok 9-10eret kidobni,hogy othon jöjjek rá hogy nem műkszik a dolog:(, illetve tök jó lenne ha működne mert akkor kanapéból tudnám nyomkodni:)
Válaszotokat ismételten köszönöm.
Köszi a gyors választ.És elnézést hogyha fárasztóak a kérdések csak nem réglettem N8 tulaj a gyári gari most járt le és szeretném kihozni a legtöbbet az N8ból, eddig nagyon megvagyok vele elégedve.
Taylor romról csak azért érdeklődtem, mert nem rég láttam, hogy nokia 808 most kap majd frissítést és gondolom valamilyen szinten a többi nem olyan régi symbianos készülék is kmint az N8 is kap még valamilyen ránc felvarrást.
És félek hogy ha felrakom a romot és rá megy a gyári frissítés akkor behal a teló.
Valamint esetleg tudok-e valami könnyű heck-et ami által megmarad ugye a gyári frissíthetőség ugyan akkor signozás kikerülhető. Vagy akkor már érdemes Taylor mester romját felrakni.
A billentyűzet meg érdekes dolog.Mivel Belle refresh van a készüléken abból is Szovtver verzió 111.040.1511 van rajta és összekötöttem egy microsoft billentyűzettel hát nem nagyon akart működni a dolog. Értem ez alatt azt, hogy meg nyomtam az A gombot és teló meg írt ta az 5-ös számot, nyomtam egy E gombot és tett egy vesszőt, szóval nem vágom hogy miért.

Wifis usb stic egérrel már próbáltam valamilyen logitech típus volt azzal ment, bementem a Media Márkba végig próbálgatva egy párat az egeret mindenhol felismerte de a billentyűzeteket meg nem:( lehet hogy azért mert az elem amit adtak próbának gyenge volt, de akkor az egérben sem kellet volna működnie, feleslegesen meg nem akarok 9-10eret kidobni,hogy othon jöjjek rá hogy nem műkszik a dolog:(, illetve tök jó lenne ha működne mert akkor kanapéból tudnám nyomkodni:)
Válaszotokat ismételten köszönöm.

- Doky586
- 3. szint
Ezen NE csodálkozz.. Ez a különbség az angol és magyar billentyűzetkiosztás közt... (ámbár a példabetűkre rosszul emlékszel*)Wolfin írta:A billentyűzet meg érdekes dolog.Mivel Belle refresh van a készüléken abból is Szovtver verzió 111.040.1511 van rajta és összekötöttem egy microsoft billentyűzettel hát nem nagyon akart működni a dolog. Értem ez alatt azt, hogy meg nyomtam az A gombot és teló meg írt ta az 5-ös számot, nyomtam egy E gombot és tett egy vesszőt, szóval nem vágom hogy miért. (...) tök jó lenne ha működne mert akkor kanapéból tudnám nyomkodni
nem fér el a kanapén a teló???
*: nem A-t nyomtál hanem 0-t és nem 5-öst kaptál hanem felsővesszőt..
nem E-t nyomtál hanem É-t és nem vesszőt kaptál hanem pontosvesszőt..
a számok csak 1-9 közt eggyeznek, az ékezet nélküli billentyűkben csak a Y-Z van felcserélve, többi azonos; jelek máshol vannak stb..
-
- Újonc
Szia.
Nem sajnos direkt megnéztem sima ékezet nélküli betűt nyomtam és úgy írt egy 5-ös számot. ha számot nyomtam a betűsor fölöttiekből akkor meg egy vesszőt írt. mondjuk ez 1 billentyűzet volt kábelen keresztül. De lehet hogy az is bajvolt hogy magyar nyelvű kiosztási billentyűzet volt.
Az USB stic után meg azért érdeklődöm mert habár elfér a telefon a kanapén:D de HDMI-vel van összekötve a tvhez, és habár jó test edzés felállni a kanapéról odamenni telóhoz scrollozni egyet. Kényelmesebb megoldásnak tartanám az USB-és wifis egeret és billentyűzetet:D meg ha csak facere akarok beírni valamit nem kell a nagy gépet bekapcsolni, egyszómint száz a vége lusta vagyok:D
Ezeket a cuccokat nézegettem nem tom, hogy ezekről van-e valakinek véleménye hogy műkszik-e a telefonnal.
http://www.edigital.hu/Vezetek_nelkuli_ ... 59936.html
http://www.edigital.hu/Vezetek_nelkuli_ ... 71133.html
http://www.edigital.hu/Vezetek_nelkuli_ ... 73989.html
Nem sajnos direkt megnéztem sima ékezet nélküli betűt nyomtam és úgy írt egy 5-ös számot. ha számot nyomtam a betűsor fölöttiekből akkor meg egy vesszőt írt. mondjuk ez 1 billentyűzet volt kábelen keresztül. De lehet hogy az is bajvolt hogy magyar nyelvű kiosztási billentyűzet volt.
Az USB stic után meg azért érdeklődöm mert habár elfér a telefon a kanapén:D de HDMI-vel van összekötve a tvhez, és habár jó test edzés felállni a kanapéról odamenni telóhoz scrollozni egyet. Kényelmesebb megoldásnak tartanám az USB-és wifis egeret és billentyűzetet:D meg ha csak facere akarok beírni valamit nem kell a nagy gépet bekapcsolni, egyszómint száz a vége lusta vagyok:D
Ezeket a cuccokat nézegettem nem tom, hogy ezekről van-e valakinek véleménye hogy műkszik-e a telefonnal.
http://www.edigital.hu/Vezetek_nelkuli_ ... 59936.html
http://www.edigital.hu/Vezetek_nelkuli_ ... 71133.html
http://www.edigital.hu/Vezetek_nelkuli_ ... 73989.html
- Doky586
- 3. szint
ezek íróasztalra való (TV-hez ormótlanul) nagyméretű billentyűzetek. mégis hol fogod huszkodni az egeret a kanapén?Wolfin írta:Ezeket a cuccokat nézegettem
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Hát nem akarlak elkeseríteni de (bár nem vagyok benne teljesen biztos)Wolfin írta:Szia.

Inkább ilyesmibe gondolkodj,itt van egy pár ami kimondottan okostelóhoz való,ha nem is pont ezekben de ilyen irányba gondolkodj,az áruk is hasonló

itt a link http://www.argep.hu/trend/BLUE/Bluetoot ... uezet.html

-
- Újonc
Szia.Doky586 írta:ezek íróasztalra való (TV-hez ormótlanul) nagyméretű billentyűzetek. mégis hol fogod huszkodni az egeret a kanapén?Wolfin írta:Ezeket a cuccokat nézegettem
A kérdésedre a válasz igen a tv és kanapé közt úgy 5m ter távolság lenne, egyébként a kényelmes szöveg bevitel miatt gondoltam a hagyományos USB Wifi stick egységekre, valamint az áruk kevesebb mint egy kisebb bluetooth-os egységé. Lehet hogy egy kicsi magasak az igényeim csak kiakarom hozni a legtöbbet a cuccból:)
- Doky586
- 3. szint
a kérdés az volt hol húzgálod az egeret, pl a hasadon, vagy a kanapé oldalán, vagy a barátnőd lábán, stb..Wolfin írta:A kérdésedre a válasz igen a tv és kanapé közt úgy 5m ter távolság lenne
én sem javasoltam Bluetooth-osat mert azokat 20-40eFt közt láttam. Én csak egyszerű USB-s vezeték nélkülit javasoltam...Wolfin írta:az áruk kevesebb mint egy kisebb bluetooth-os egységé.