Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia N8-00
ismét a segitségeteket kérném
pár hete F-re biztonságimentettem pc-röl (fontos képeket kb 12G) most át tudtam rakni egy laptopra,utána a telót pc-re kötve (USB/tárolóhely uzemmódban) töröltem azt a 12G-t
azóta ugy belassult hogy használhatatlan
+ ha lezárom a kis kulcs megjelenik fent,a képernyö érzéketlen,de nem jön elö a beállitott nagy óra hanem marad minden ikon
kikapcsolás,hosszu kikapcsolás(3rezgésig) megvolt,semmi változás
rakjam ujra az egészet??
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Nem: Férfi
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Keres rá a letöltések között a compass szóra!kgpassat írta:Igen, megvagyok vele. Ha látja a jelet, akkor mutatja az irányt, bár nem tudom, mennyire pontos.
Igazából olyanra lett volna szükségem, ami egy progi, nem widget, mert azt úgy komolyabbnak gondolom. Tévedek?
Van ilyen irányú tapasztalatod?
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Nekem is fent van a compass lite 2.3 és jól működik,az egy program.De te már az elején nem jóval kezdted.Neked nem widget kell hanem appkgpassat írta:Igen, megvagyok vele. Ha látja a jelet, akkor mutatja az irányt, bár nem tudom, mennyire pontos.
Igazából olyanra lett volna szükségem, ami egy progi, nem widget, mert azt úgy komolyabbnak gondolom. Tévedek?
Van ilyen irányú tapasztalatod?
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 8 times
megjavult
attól hogy töröltem azt a mappát amiben a 12G volt
mostmár csak 2-3 másodperc mire megnyitja pl a "beállitások"-at(föképernyö ikonjáról)
mostmár csak 2-3 másodperc mire megnyitja pl a "beállitások"-at(föképernyö ikonjáról)
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Uhh az marha sok dő! Nekem kb fél másodperc (vagy kevesebb) ott még nem okés valamigss írta:megjavult
-
- 1. szint
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 5 times
Kábel volt a lúdas-vettem egyet,- kifogástalanul viszi át a jelet-jó minőségű hang és kép!
Jó dolog ez a HDMI
Jó dolog ez a HDMI
- Rating: 2.63%
- Arlekim
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 4 times
Sziasztok!
kb 1,5 éve vagyok közepesen boldog tulaja egy t-mobilos dark grey n8-00-nak.
Nagyjából használható volt a telefon, pár áruházas szoftver miatt néhányszor újra kellett telepíteni, amit mindíg a nokia suite-val csináltam.
Lejárt a garancia, és gondoltam rakok rá valami jóféle főzött romot. Elég kalandosan, de végül sikerült a BZS N8 v2.0b8 cfw -felrakni, végre a navigáció talál gpst, de kinézetileg meglehetősen visszabutult, és a belle után az anna nem igazán jön be. Leszedtem olyanokat, mint a B&P_Refresh_toggle_pack, és be is másoltam a telefon megfelelő mappájába, widgetből mégis az a nagyon kevés gyári van, az adatforgalmat kapcsoló gombot nem is találtam, ami a szűkös mobilnet mellé jó volna, sem pedig az androidhoz hasonló 3g watchdog prot-ami mérné az adatmennyiséget.
Most tovább kisérleteznék cfw-kkel, a navifirm plus 1,6-tal találok is garmadával, de nem tudom melyik jobb/újabb a számtalan verzió közül, mert ugye a downgrade miatt azt hiszem mármelyik RM-596 szoftwert felrakhatom, relase függetlenül. Főzött rom is érdekelne, de a fentinél újabbat nem találok.
Valaki valami tanács?
kb 1,5 éve vagyok közepesen boldog tulaja egy t-mobilos dark grey n8-00-nak.
Nagyjából használható volt a telefon, pár áruházas szoftver miatt néhányszor újra kellett telepíteni, amit mindíg a nokia suite-val csináltam.
Lejárt a garancia, és gondoltam rakok rá valami jóféle főzött romot. Elég kalandosan, de végül sikerült a BZS N8 v2.0b8 cfw -felrakni, végre a navigáció talál gpst, de kinézetileg meglehetősen visszabutult, és a belle után az anna nem igazán jön be. Leszedtem olyanokat, mint a B&P_Refresh_toggle_pack, és be is másoltam a telefon megfelelő mappájába, widgetből mégis az a nagyon kevés gyári van, az adatforgalmat kapcsoló gombot nem is találtam, ami a szűkös mobilnet mellé jó volna, sem pedig az androidhoz hasonló 3g watchdog prot-ami mérné az adatmennyiséget.
Most tovább kisérleteznék cfw-kkel, a navifirm plus 1,6-tal találok is garmadával, de nem tudom melyik jobb/újabb a számtalan verzió közül, mert ugye a downgrade miatt azt hiszem mármelyik RM-596 szoftwert felrakhatom, relase függetlenül. Főzött rom is érdekelne, de a fentinél újabbat nem találok.
Valaki valami tanács?
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Szia! Nézz körül, olvass ITTArlekim írta:Sziasztok!
- Rating: 5.26%
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
azt tanácsolom hogy a jövőben ne másold be minden topikba ugyanaztArlekim írta:Valaki valami tanács?
de már majdnem eltaláltad a jó topikot, úgyhogy fel ne add most így a célegyenesben. még egy pici agytorna és meg lesz az az n8 cfw topik
- Rating: 2.63%