Érdemes lenne megkérdezni, hogy mit mondanának erre a szervizben.

Babss írta:Sziasztok!
Felteszem itt is a kérdésem hátha valaki találkozott már hasonlóval:
Elég sokat használok bluetooth headsetet, egy SonyEricsson mw600-as sztereót, meg egy szimpla egyszerű nokiát. Friss sw telepités után tökéletesen működik a telefon mind a 2, de néhány nap elteltével elkezd hülyéskedni, mégpedig úgy hogy ha telefonálnék, (vaygy én hivok vagy engem hívnak) néma a telefon és a headset is. Ezt is mind a 2 produkálja, és napról napra egyre gyakrabban. Utána már csak ugy lehet használni ha "átverem" a készüléket, már hívás közben kapcsolom be a headsetet. Ha fogom, megint újratelepítem az sw-t, ismét hibátlanul működik pár napig. alkamazás hibát kizárnák, ugyanis majdnem szűz telefonnal prodálkoztam, és nem is telepitettem semmit ami után jelentkezett a probléma. Ami még érdekes, hogy a sztereo headset eleinte kiirja a számcimeket ha zenét hallgatok, aztán már nem, és vezérelni sem tudom a lejátszást. Nem gondolnám hogy hardveres a probléma, mert akkor friss sw-nél is kellene produkálnia a hibát, viszont nem láttam hgoy bárkinek is hasonló gondja lett volna.. Jah gyári sw, v8-as sw, minegyikel ezt produkálja..
Ha valakinek van ötlete vagy hallott már hasonlót az ossza meg, mert igy még a szervizben sem tudnak segiteni hisz friss sw-vel nem jön elő a hiba..
Köszi
Balázs