Húzós mindenhol az ára!Fejvadasz írta:Itt nézd megbladehu2 írta:de, a szervíz. vagy az ebaygyula84 írta:Hali
Valaki nem tud n8 kamerát ?
http://www.skyphone.hu/
http://kepfeltoltes.hu/view/121104/came ... es.hu_.png
Húzós mindenhol az ára!Fejvadasz írta:Itt nézd megbladehu2 írta:de, a szervíz. vagy az ebaygyula84 írta:Hali
http://www.skyphone.hu/
Szia!beryary írta:Hi all.
Tapasztalta már vki, hogy Nokia Suite- módban nem akarja látni a PC a telót... csak Tároló ill. Médiaátvitel ???
Ha az USB-n összekötve újra indítom a telót akkor látja, de csak akkor !!!
HELP
Bocsi, hogy bele szólok,nekem pár napja ugyan ezt csinálta C7 l. Ekkor töröltem az illesztő programokat, Majd újra rádugtam a gépre, újra kereste az illesztőprogramokat és azóta hibátlanul működik a telefon minden. Ez csak egy tipp. talán összejön neked is.Damir írta:Szia!beryary írta:Hi all.
Tapasztalta már vki, hogy Nokia Suite- módban nem akarja látni a PC a telót... csak Tároló ill. Médiaátvitel ???
HELP
Próbáld ki másik gépen is. Ha csinálja, akkor a szoftot kéne újrahúzni.
Na közben megoldódott a dolog találtam egy német weboldalt ott volt, meg az ebayen, de nem volt kedvem Kínai csávótól rendelnigyula84 írta:Hali
és egy pc-ről látszik rendesen a tab? csak mert lehet hogy a tabon a filemegosztás az valójában valami média fájlok megosztása és nem rendes file megosztás. vagy esetleg próbáld meg ip címmel felvenni a myexplorerben nem névvel.zsolez írta:Felraktam a MyExplorer progit. A pc-t és a média lejátszómat látja rendesen wifin keresztüll.de a Galaxy tabomat nem. Hiába írom be a nevét nem látja sehogy!? A tabon a wifi és a file megosztás engedélyezve van. A média lejátszóm látja is a tabot de a teló nem! ötlet,tapasztalat? thx!
MűködöttBéla írta:Bocsi, hogy bele szólok,nekem pár napja ugyan ezt csinálta C7 l. Ekkor töröltem az illesztő programokat, Majd újra rádugtam a gépre, újra kereste az illesztőprogramokat és azóta hibátlanul működik a telefon minden. Ez csak egy tipp. talán összejön neked is.Damir írta:Szia!beryary írta:Hi all.
HELP
Próbáld ki másik gépen is. Ha csinálja, akkor a szoftot kéne újrahúzni.
pc-s progim nincs fent a gépen ami látná,de a tab látja a pc-t és a médialejátszót ,na meg az n8-at is! Tudnál ajánlani valami wifi filkezelő profit xp-re? Keresgettem én már de egyik sem volt az igazi. Thx!bladehu2 írta:és egy pc-ről látszik rendesen a tab? csak mert lehet hogy a tabon a filemegosztás az valójában valami média fájlok megosztása és nem rendes file megosztás. vagy esetleg próbáld meg ip címmel felvenni a myexplorerben nem névvel.zsolez írta:Felraktam a MyExplorer progit. A pc-t és a média lejátszómat látja rendesen wifin keresztüll.de a Galaxy tabomat nem. Hiába írom be a nevét nem látja sehogy!? A tabon a wifi és a file megosztás engedélyezve van. A média lejátszóm látja is a tabot de a teló nem! ötlet,tapasztalat? thx!