Én azt javasoltam, hogy a phoenix-el tegyél fel gyári romot, nem főzöttet!Starrk írta:Köszönöm a választ, de nincs valami ilyesmi módszer?:"formázom a C-t és Nokia Suittal feltelepítem? Vagy ilyen megoldás nincs"? Vagy hasonló, mert nem szeretnék főzött romokat felrakni, maradnék az eredetinél csak ilyen megoldás vagy hasonló nem létezik amit NS-el meg lehetne-e oldani?golan7 írta:Szerintem phoenix-el tedd fel a telódhoz való gyári romot! Előtte formázd le a belső memóriát és a mem.kártyàt!(de minimum töröld a rendszer mappákat)Starrk írta:Sziasztok!
Nem tudjátok miért nem látja a teló a frissítéseket?
Múlthéten többször is volt hard reset és újratelepítés is teló hibák miatt, eddig észlelte még a microsoftos frissítéseket (office) meg volt valami képszerkesztő is, de már semmi csak a refresh és pukk =/ nem tjdtok mondani valamit miként hozhatom normálba a telóm? Úgy látszik a hardreset+újratelepítés már nem segít ezen, valami dúrvább megoldás létezik? Ilyen full eredeti állapotba szeretném hozni! (nem szeretnék ilyen V8as romokhoz nyúlni, még ha jobb is) eddig jó volt csak mobile cleaner után teljesen megzápult =/. Ha formáznám a C meghajtót akkor be sem kapcsolna a teló? Vagy utánna fel lehet rá húzni a Refresh-t Nokia Suiton keresztül? Előre is Köszönöm!
Nokia N8-00
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Nem: Férfi
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Re: Nokia N8-00
- Rating: 2.63%
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
Nekem ugyan a gyari SW van rajta, de NS-ben SW frissitesnel van olyan, hogy reinstall. Esetleg azet erdemes megprobalni.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 1 time
Szia, múlthéten 5x-6x csináltam hard resetet+reinstallt de semmi ez a gáz =/XGOD írta:Nekem ugyan a gyari SW van rajta, de NS-ben SW frissitesnel van olyan, hogy reinstall. Esetleg azet erdemes megprobalni.
az előbb röhögtem egyet, mert nem jelezte a microsoft-os frissítést, menüben sincsenek de a webeszközökben ott vannak o.o igaz..rájuk nyomok semmi..de nagy gubasz lehet a telóval =/
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Mondom: formázd a memóriákat és phoenix-el tedd fel a gyári rom-ot! Egy próbát megér!Starrk írta:Szia, múlthéten 5x-6x csináltam hard resetet+reinstallt de semmi ez a gáz =/XGOD írta:Nekem ugyan a gyari SW van rajta, de NS-ben SW frissitesnel van olyan, hogy reinstall. Esetleg azet erdemes megprobalni.
az előbb röhögtem egyet, mert nem jelezte a microsoft-os frissítést, menüben sincsenek de a webeszközökben ott vannak o.o igaz..rájuk nyomok semmi..de nagy gubasz lehet a telóval =/
A suite nem formázza a c-t, a phoenix igen!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Megosztásom
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Most nem értem mi a probléma. Majd ha telepíted a refresh-t azután újra fognak látszódni a M$ és hasonló frissítések.. de addig nem.Starrk írta:Nem tudjátok miért nem látja a teló a frissítéseket?
Múlthéten többször is volt hard reset és újratelepítés is teló hibák miatt, eddig észlelte még a microsoftos frissítéseket (office) meg volt valami képszerkesztő is, de már semmi csak a refresh és pukk =/ nem tjdtok mondani valamit miként hozhatom normálba a telóm? Úgy látszik a hardreset+újratelepítés már nem segít ezen, valami dúrvább megoldás létezik? Ilyen full eredeti állapotba szeretném hozni!
Múlt héten gondolom még nem jelent meg a telód PC-jára a hivatalos refresh, de azóta igen, ezért nem látod már azon frissítéseket. nem a telefonnal van gond..
-
- Újonc
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 1 time
Szia!Köszönöm a lenéző válaszod... A probléma ott van hogy kb 2hete kijött már a rendes refresh a telóra, utánna volt minden frissítés MStől kezdve a képszerkesztőig, aztán kipróbálta a mobile cleanert mert zavaró az a kevés hely..és azóta megbolondult a teló mint többször is írtam hard reset+reinstall sem segített rajta..Doky586 írta:Most nem értem mi a probléma. Majd ha telepíted a refresh-t azután újra fognak látszódni a M$ és hasonló frissítések.. de addig nem.Starrk írta:Nem tudjátok miért nem látja a teló a frissítéseket?
Múlthéten többször is volt hard reset és újratelepítés is teló hibák miatt, eddig észlelte még a microsoftos frissítéseket (office) meg volt valami képszerkesztő is, de már semmi csak a refresh és pukk =/ nem tjdtok mondani valamit miként hozhatom normálba a telóm? Úgy látszik a hardreset+újratelepítés már nem segít ezen, valami dúrvább megoldás létezik? Ilyen full eredeti állapotba szeretném hozni!
Múlt héten gondolom még nem jelent meg a telód PC-jára a hivatalos refresh, de azóta igen, ezért nem látod már azon frissítéseket. nem a telefonnal van gond..
- Kicsi_Bazsa
- Újonc
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Sziasztok,
Feladom a S^4 Xeon magyarítását, beszéltem a DM-en azzal a sráccal aki a nyelvekkel foglalkozik, és ő is mondta, hogy ezt a ROMot nem lehet fordítani, maximum ha szerencsénk van akkor a billentyűzetet, de azzal sok minden hibás lesz a készüléken :S így maradom a Taylor V8-nál viszont abba tudnátok segíteni, ami a Xeon-ba tetszett az a rendezett főmenü, és a színes töltöttségi jelzés, magyarán, hogyan tudom azt megcsinálni mint a következő képen?
Előre is köszönöm a segítségetek.
Feladom a S^4 Xeon magyarítását, beszéltem a DM-en azzal a sráccal aki a nyelvekkel foglalkozik, és ő is mondta, hogy ezt a ROMot nem lehet fordítani, maximum ha szerencsénk van akkor a billentyűzetet, de azzal sok minden hibás lesz a készüléken :S így maradom a Taylor V8-nál viszont abba tudnátok segíteni, ami a Xeon-ba tetszett az a rendezett főmenü, és a színes töltöttségi jelzés, magyarán, hogyan tudom azt megcsinálni mint a következő képen?
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Semmi lenézés nem volt benne. Én nem értettem, és nem értem most se.Starrk írta:Szia!Köszönöm a lenéző válaszod... A probléma ott van hogy kb 2hete kijött már a rendes refresh a telóra, utánna volt minden frissítés MStől kezdve a képszerkesztőig, aztán kipróbálta a mobile cleanert mert zavaró az a kevés hely..és azóta megbolondult a teló mint többször is írtam hard reset+reinstall sem segített rajta..
Ezen mit értesz? :"kb 2hete kijött már a rendes refresh a telóra"
Azt érted hogy akkoriban jelentették be az Euro3 telefonokhoz a Refresht, vagy azt hogy a saját telefonodra feltehetővé vált FOTA vagy Suite-al??, esetleg azt érted hogy fel is tetted a telefonodra??? az első kettő közt ég és föld a különbség! ezt akartam csak mondani.
a cleaner progikat - én személy szerint - nem sokra tartom, a PC-n a windows könytárban kiadott del /s *.* parancs is sok helyet szabadít fel, mégis szívás a végeredmény...
- gelmar
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia M2
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 14 times
- Kapcsolat:
Link:http://www.smartnews.hu/2012/05/belle-m ... ghajtorol/Kicsi_Bazsa írta:Sziasztok,
Itt néz körül így lehet a felső értesítési sáv ikonjait szineit módosítani. Sok sikert.
- These users thanked the author gelmar for the post:
- Kicsi_Bazsa (2012-10-18 csüt. 20:17:25)
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
- Kicsi_Bazsa
- Újonc
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Köszönöm Utána nézekgelmar írta:Link:http://www.smartnews.hu/2012/05/belle-m ... ghajtorol/Kicsi_Bazsa írta:Sziasztok,
Itt néz körül így lehet a felső értesítési sáv ikonjait szineit módosítani. Sok sikert.