Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Nem: Férfi
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: golan7 »

Starrk írta:
golan7 írta:
Starrk írta:Sziasztok!
Nem tudjátok miért nem látja a teló a frissítéseket?
Múlthéten többször is volt hard reset és újratelepítés is teló hibák miatt, eddig észlelte még a microsoftos frissítéseket (office) meg volt valami képszerkesztő is, de már semmi csak a refresh és pukk =/ nem tjdtok mondani valamit miként hozhatom normálba a telóm? Úgy látszik a hardreset+újratelepítés már nem segít ezen, valami dúrvább megoldás létezik? Ilyen full eredeti állapotba szeretném hozni! (nem szeretnék ilyen V8as romokhoz nyúlni, még ha jobb is) eddig jó volt csak mobile cleaner után teljesen megzápult =/. Ha formáznám a C meghajtót akkor be sem kapcsolna a teló? Vagy utánna fel lehet rá húzni a Refresh-t Nokia Suiton keresztül? Előre is Köszönöm!
Szerintem phoenix-el tedd fel a telódhoz való gyári romot! Előtte formázd le a belső memóriát és a mem.kártyàt!(de minimum töröld a rendszer mappákat)
Köszönöm a választ, de nincs valami ilyesmi módszer?:"formázom a C-t és Nokia Suittal feltelepítem? Vagy ilyen megoldás nincs"? Vagy hasonló, mert nem szeretnék főzött romokat felrakni, maradnék az eredetinél csak ilyen megoldás vagy hasonló nem létezik amit NS-el meg lehetne-e oldani?
Én azt javasoltam, hogy a phoenix-el tegyél fel gyári romot, nem főzöttet!
These users thanked the author golan7 for the post:
Starrk (2012-10-17 szer. 17:07:40)
Rating: 2.63%
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
XGOD
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: XGOD »

Nekem ugyan a gyari SW van rajta, de NS-ben SW frissitesnel van olyan, hogy reinstall. Esetleg azet erdemes megprobalni.
These users thanked the author XGOD for the post:
Starrk (2012-10-17 szer. 17:08:13)
Starrk
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 14 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Starrk »

XGOD írta:Nekem ugyan a gyari SW van rajta, de NS-ben SW frissitesnel van olyan, hogy reinstall. Esetleg azet erdemes megprobalni.
Szia, múlthéten 5x-6x csináltam hard resetet+reinstallt de semmi ez a gáz =/
az előbb röhögtem egyet, mert nem jelezte a microsoft-os frissítést, menüben sincsenek de a webeszközökben ott vannak o.o igaz..rájuk nyomok semmi..de nagy gubasz lehet a telóval =/
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

Starrk írta:
XGOD írta:Nekem ugyan a gyari SW van rajta, de NS-ben SW frissitesnel van olyan, hogy reinstall. Esetleg azet erdemes megprobalni.
Szia, múlthéten 5x-6x csináltam hard resetet+reinstallt de semmi ez a gáz =/
az előbb röhögtem egyet, mert nem jelezte a microsoft-os frissítést, menüben sincsenek de a webeszközökben ott vannak o.o igaz..rájuk nyomok semmi..de nagy gubasz lehet a telóval =/
Mondom: formázd a memóriákat és phoenix-el tedd fel a gyári rom-ot! Egy próbát megér!
A suite nem formázza a c-t, a phoenix igen!
These users thanked the author golan7 for the post:
Starrk (2012-10-17 szer. 17:21:22)
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Starrk írta:Nem tudjátok miért nem látja a teló a frissítéseket?
Múlthéten többször is volt hard reset és újratelepítés is teló hibák miatt, eddig észlelte még a microsoftos frissítéseket (office) meg volt valami képszerkesztő is, de már semmi csak a refresh és pukk =/ nem tjdtok mondani valamit miként hozhatom normálba a telóm? Úgy látszik a hardreset+újratelepítés már nem segít ezen, valami dúrvább megoldás létezik? Ilyen full eredeti állapotba szeretném hozni!
Most nem értem mi a probléma. Majd ha telepíted a refresh-t azután újra fognak látszódni a M$ és hasonló frissítések.. de addig nem.
Múlt héten gondolom még nem jelent meg a telód PC-jára a hivatalos refresh, de azóta igen, ezért nem látod már azon frissítéseket. nem a telefonnal van gond..
Starrk
Újonc
Újonc
Has thanked: 14 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Starrk »

Doky586 írta:
Starrk írta:Nem tudjátok miért nem látja a teló a frissítéseket?
Múlthéten többször is volt hard reset és újratelepítés is teló hibák miatt, eddig észlelte még a microsoftos frissítéseket (office) meg volt valami képszerkesztő is, de már semmi csak a refresh és pukk =/ nem tjdtok mondani valamit miként hozhatom normálba a telóm? Úgy látszik a hardreset+újratelepítés már nem segít ezen, valami dúrvább megoldás létezik? Ilyen full eredeti állapotba szeretném hozni!
Most nem értem mi a probléma. Majd ha telepíted a refresh-t azután újra fognak látszódni a M$ és hasonló frissítések.. de addig nem.
Múlt héten gondolom még nem jelent meg a telód PC-jára a hivatalos refresh, de azóta igen, ezért nem látod már azon frissítéseket. nem a telefonnal van gond..
Szia!Köszönöm a lenéző válaszod... A probléma ott van hogy kb 2hete kijött már a rendes refresh a telóra, utánna volt minden frissítés MStől kezdve a képszerkesztőig, aztán kipróbálta a mobile cleanert mert zavaró az a kevés hely..és azóta megbolondult a teló mint többször is írtam hard reset+reinstall sem segített rajta..
Kicsi_Bazsa
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Kicsi_Bazsa »

Sziasztok,

Feladom a S^4 Xeon magyarítását, beszéltem a DM-en azzal a sráccal aki a nyelvekkel foglalkozik, és ő is mondta, hogy ezt a ROMot nem lehet fordítani, maximum ha szerencsénk van akkor a billentyűzetet, de azzal sok minden hibás lesz a készüléken :S így maradom a Taylor V8-nál :) viszont abba tudnátok segíteni, ami a Xeon-ba tetszett az a rendezett főmenü, és a színes töltöttségi jelzés, magyarán, hogyan tudom azt megcsinálni mint a következő képen?

Kép

Előre is köszönöm a segítségetek.
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Starrk írta:Szia!Köszönöm a lenéző válaszod... A probléma ott van hogy kb 2hete kijött már a rendes refresh a telóra, utánna volt minden frissítés MStől kezdve a képszerkesztőig, aztán kipróbálta a mobile cleanert mert zavaró az a kevés hely..és azóta megbolondult a teló mint többször is írtam hard reset+reinstall sem segített rajta..
Semmi lenézés nem volt benne. Én nem értettem, és nem értem most se.
Ezen mit értesz? :"kb 2hete kijött már a rendes refresh a telóra"

Azt érted hogy akkoriban jelentették be az Euro3 telefonokhoz a Refresht, vagy azt hogy a saját telefonodra feltehetővé vált FOTA vagy Suite-al??, esetleg azt érted hogy fel is tetted a telefonodra??? az első kettő közt ég és föld a különbség! ezt akartam csak mondani.

a cleaner progikat - én személy szerint - nem sokra tartom, a PC-n a windows könytárban kiadott del /s *.* parancs is sok helyet szabadít fel, mégis szívás a végeredmény...
gelmar
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia M2
Has thanked: 57 times
Been thanked: 14 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gelmar »

Kicsi_Bazsa írta:Sziasztok,

Feladom a S^4 Xeon magyarítását, beszéltem a DM-en azzal a sráccal aki a nyelvekkel foglalkozik, és ő is mondta, hogy ezt a ROMot nem lehet fordítani, maximum ha szerencsénk van akkor a billentyűzetet, de azzal sok minden hibás lesz a készüléken :S így maradom a Taylor V8-nál :) viszont abba tudnátok segíteni, ami a Xeon-ba tetszett az a rendezett főmenü, és a színes töltöttségi jelzés, magyarán, hogyan tudom azt megcsinálni mint a következő képen?

Link:http://www.smartnews.hu/2012/05/belle-m ... ghajtorol/
Itt néz körül így lehet a felső értesítési sáv ikonjait szineit módosítani. Sok sikert. :)
These users thanked the author gelmar for the post:
Kicsi_Bazsa (2012-10-18 csüt. 20:17:25)
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
Kicsi_Bazsa
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Kicsi_Bazsa »

gelmar írta:
Kicsi_Bazsa írta:Sziasztok,

Link:http://www.smartnews.hu/2012/05/belle-m ... ghajtorol/
Itt néz körül így lehet a felső értesítési sáv ikonjait szineit módosítani. Sok sikert. :)
Köszönöm :) Utána nézek :)
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”