Szerintem phoenix-el tedd fel a telódhoz való gyári romot! Előtte formázd le a belső memóriát és a mem.kártyàt!(de minimum töröld a rendszer mappákat)Starrk írta:Sziasztok!
Nem tudjátok miért nem látja a teló a frissítéseket?
Múlthéten többször is volt hard reset és újratelepítés is teló hibák miatt, eddig észlelte még a microsoftos frissítéseket (office) meg volt valami képszerkesztő is, de már semmi csak a refresh és pukk =/ nem tjdtok mondani valamit miként hozhatom normálba a telóm? Úgy látszik a hardreset+újratelepítés már nem segít ezen, valami dúrvább megoldás létezik? Ilyen full eredeti állapotba szeretném hozni! (nem szeretnék ilyen V8as romokhoz nyúlni, még ha jobb is) eddig jó volt csak mobile cleaner után teljesen megzápult =/. Ha formáznám a C meghajtót akkor be sem kapcsolna a teló? Vagy utánna fel lehet rá húzni a Refresh-t Nokia Suiton keresztül? Előre is Köszönöm!
Nokia N8-00
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Nem: Férfi
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Re: Nokia N8-00
- Rating: 2.63%
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
- Szabi46
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2 GOATRIP 7.0 JB
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Valaki régebben írta, hogy ismeri vagy szintén a székesfehérvári Nokiába vitte az N8at a kijelzőcserére. El tudtam volna adni a telefont de meghátráltak, mert hogy ez is lilás ők meg nem akarnak mindjárt a vétel után szervizzel foglalkozni, így hát azon agyalok, hogy megcsináltatom amíg még le nem jár a garancia (2013.04).
Szóval nincs itt véletlenül egy Fehérvári illetékes? Csak, hogy ne hülye user-ként nézzenek majd rám, mint anno Pécsett...
Valaki régebben írta, hogy ismeri vagy szintén a székesfehérvári Nokiába vitte az N8at a kijelzőcserére. El tudtam volna adni a telefont de meghátráltak, mert hogy ez is lilás ők meg nem akarnak mindjárt a vétel után szervizzel foglalkozni, így hát azon agyalok, hogy megcsináltatom amíg még le nem jár a garancia (2013.04).
Szóval nincs itt véletlenül egy Fehérvári illetékes? Csak, hogy ne hülye user-ként nézzenek majd rám, mint anno Pécsett...
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Szabi46 írta:Sziasztok!
Nem akarok hülyeséget írni, de talán MrAngelo volt az, aki ezt írta.
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Nekem nagy nehezen de kicserélték komplett akkor lett jó! Fehérváron adtam le! A Haveré,meg már 4.szer van ott leadva! Nagyon köcsögök! Már rég békéltetőkhöz kellett volna leadni az infót neki is! Szórakoznak! Vissza küldték neki 2x ,hogy nem találják a hibát! A Srác meg azt mondta neki,hogy kifejezetten tetszik neki a lila szín! Tehát! Elsőre csak balhézás után cserélik,de ne Fehérváron balhézz,hanem a reklamációs osztályon, a központi szervizben! Sok sikert kívánok! Lényeg,hogy ne hagyd magad! http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/bekeltetes.html Nagyon korrektek,és gyorsak,és ami a lényeg sikeresek!Szabi46 írta:Sziasztok!
Nem vagyok rá büszke,hogy nagy fogyasztó vagyok,és elsőre mindig szar terméket kapok,de 3 nagy céget lefektettem velük! LG-Voda- Auchan!
- Rating: 2.63%
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
...egy ötvenessel lejjebb, Veszprémben cseréltettem, délután vttem be, másnapra kész volt. (kijelző + hangszóró csere)Damir írta: Nem akarok hülyeséget írni, de talán MrAngelo volt az, aki ezt írta.
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
Ja! Hallottam,hogy Győrött,és Veszprémben korrektek a szervizben,és nem akadékoskodnak! FehérváronMrAngelo írta:...egy ötvenessel lejjebb, Veszprémben cseréltettem, délután vttem be, másnapra kész volt. (kijelző + hangszóró csere)Damir írta: Nem akarok hülyeséget írni, de talán MrAngelo volt az, aki ezt írta.
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
Volt valakinek mostanaban olyan gondja, hogy nagyon gyorsan (1 nap) merul az aksija? Eloszor azt hittem az aksinak lett vege. 1.5 eves a telcsi. Vettem uj aksit, kicsereltem, es ugyan ugy 1 napot bir. Lehet valamelyik SW frissites miatt vagy nem tudom. Leszedtem mar minden progit ami folyamatos net kapcsolatot akart tartani, de semmi hatasa nem volt ...
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
Nekem minden nap kell tölteni! Igaz valamikor még majd félig mutat,de az már semmi! Ha egy hétig bírná az lenne a fura! """Igaz jó is!"""XGOD írta:Volt valakinek mostanaban olyan gondja, hogy nagyon gyorsan (1 nap) merul az aksija? Eloszor azt hittem az aksinak lett vege. 1.5 eves a telcsi. Vettem uj aksit, kicsereltem, es ugyan ugy 1 napot bir. Lehet valamelyik SW frissites miatt vagy nem tudom. Leszedtem mar minden progit ami folyamatos net kapcsolatot akart tartani, de semmi hatasa nem volt ...
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
Nekem atlagos hasznalat mellet siman birta a 2 napot ugy hogy meg sleeping screen, es ora is ment rajta folyamatosan. Most meg minimal hasznalat mellet ora nelkul merul le 1 nap alatt.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 1 time
Köszönöm a választ, de nincs valami ilyesmi módszer?:"formázom a C-t és Nokia Suittal feltelepítem? Vagy ilyen megoldás nincs"? Vagy hasonló, mert nem szeretnék főzött romokat felrakni, maradnék az eredetinél csak ilyen megoldás vagy hasonló nem létezik amit NS-el meg lehetne-e oldani?golan7 írta:Szerintem phoenix-el tedd fel a telódhoz való gyári romot! Előtte formázd le a belső memóriát és a mem.kártyàt!(de minimum töröld a rendszer mappákat)Starrk írta:Sziasztok!
Nem tudjátok miért nem látja a teló a frissítéseket?
Múlthéten többször is volt hard reset és újratelepítés is teló hibák miatt, eddig észlelte még a microsoftos frissítéseket (office) meg volt valami képszerkesztő is, de már semmi csak a refresh és pukk =/ nem tjdtok mondani valamit miként hozhatom normálba a telóm? Úgy látszik a hardreset+újratelepítés már nem segít ezen, valami dúrvább megoldás létezik? Ilyen full eredeti állapotba szeretném hozni! (nem szeretnék ilyen V8as romokhoz nyúlni, még ha jobb is) eddig jó volt csak mobile cleaner után teljesen megzápult =/. Ha formáznám a C meghajtót akkor be sem kapcsolna a teló? Vagy utánna fel lehet rá húzni a Refresh-t Nokia Suiton keresztül? Előre is Köszönöm!