Nekem is előjött most, hogy resetet kapott a telefonom. Viber nem megy fel, Áruházból majdnem semmi, még próbálkozok hacknél az állítgatással lehet kéne másik Installserver.exeStarrk írta:Megvolt a hard reset+ újra telepítettem Nokia Suittal, és már javult a helyzet odáig hogy csak a Vibernél írja ki ezt a hibaparancsot, valakinél volt már ilyen? Lehet valamit tenni ez ellen?Damir írta:Szia!Starrk írta:Sziasztok!
Tudtok segíteni? Nemrég jött ki a Belle Refresh frissítés a készülékemre, előtte volt hard reset meg ilyesmik (eddig nem volt probléma) felrakta az új frissítést, és azóta nem enged semmit sem feltelepíteni eddig csak az opera van fent amit engedett de a többihez azt írja hogy :"Rendszerhiba" (volt már újratelepítés is de semmi),eddig csak a "mobile cleaner"-t használtam rajta. Nem tudjátok mi lehet a gond?
Nyomj egy hardresetet, ha nem segít, akkor phoenix-el húzd újra a szoftvert.
Nokia N8-00
- nse
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Samsung SonyEricsson
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 1 time
Szia, tudtommal a viber az ingyenes(vagyis nem számít hogy szignózott-e vagy sem a fájl), ezért szerintem nem kellene hozzá hackelt teló, Ha hülyeséget írtam akkor bocsinse írta: Nekem is előjött most, hogy resetet kapott a telefonom. Viber nem megy fel, Áruházból majdnem semmi, még próbálkozok hacknél az állítgatással lehet kéne másik Installserver.exe
*új: Ha a " C " meghajtóra nyomok egy formázást, mi történik? Minden eltünik mint a gépeknél vagy olyan mintha hard resetet toltam volna?
- lucio05
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Green
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok.
a gyári felesleges alkalmazásokat mivel lehet törölni? (ozone tv2 startlap axn m1 stb) mobile cleanert futtattam többször is de maradt, telóm hackelt, de kezd kevés lenni a hely a C-n
Taylor féle romot meg nem merek nekiállni felrakni egyedül, sose csináltam még ilyet.
a gyári felesleges alkalmazásokat mivel lehet törölni? (ozone tv2 startlap axn m1 stb) mobile cleanert futtattam többször is de maradt, telóm hackelt, de kezd kevés lenni a hely a C-n
Taylor féle romot meg nem merek nekiállni felrakni egyedül, sose csináltam még ilyet.
- nse
- 1. szint
Pontosan nem számít de valamiért mégis nekem még mindig Belle van hardresetet kapott meg egyből hackeltem és feltettem a T-mobileos frissítést naptár és zenelejátszó azóta Áruházból alig megy fel valami nem tudok már tenni semmit de még játékokat nem Áruházosakat megpróbálok feltenni ha megy akkor nem érdekel az ÁruházStarrk írta:Szia, tudtommal a viber az ingyenes(vagyis nem számít hogy szignózott-e vagy sem a fájl), ezért szerintem nem kellene hozzá hackelt teló, Ha hülyeséget írtam akkor bocsinse írta: Nekem is előjött most, hogy resetet kapott a telefonom. Viber nem megy fel, Áruházból majdnem semmi, még próbálkozok hacknél az állítgatással lehet kéne másik Installserver.exe
*új: Ha a " C " meghajtóra nyomok egy formázást, mi történik? Minden eltünik mint a gépeknél vagy olyan mintha hard resetet toltam volna?
Majd még írok!
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Pedig az lesz a vége! Olvasd végig 2x,és menni fog! Én halott módban szoktam! 3 perc az egész! Csak az első tűnik nehéznek,aztán már nevetsz rajta tényleg,hogy miért féltél tőle!lucio05 írta:Sziasztok.
-
- 1. szint
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 5 times
Nincs valakinek valami frappáns megoldása arra,hogy hogyan vegyem ki a SIM-et?
Nekem már micro volt,és vettem hozzá egy átalakító adaptert,aztán betoltam a telóba igaz már akkor is nehezen ment bele.
Kivenném,de annyira szorul,és nem is férek hozzá semmivel.
Nem szeretném szétszedni a telefont első körben.
Valakinek nincs ötlete hogyan,
Kössz a válaszokat előre Urak!!
Nekem már micro volt,és vettem hozzá egy átalakító adaptert,aztán betoltam a telóba igaz már akkor is nehezen ment bele.
- nse
- 1. szint
Én úgy tudom kiszedni hogy beljebb nyomom kattan és kijjebb ugrik de ezek szerint neked szorul ha benyomod és úgy próbálod valami vékony dologgal kifelé segíteni úgy se megy???elam65 írta:Nincs valakinek valami frappáns megoldása arra,hogy hogyan vegyem ki a SIM-et?
Sajnos nem tudok más megoldást
Szerk Más dolog hogy újratelepítettem reset után így mindjárt csak 82MB hely volt előtte hackelve volt kivolt pucolva eléggé így reset után akkor 244MB hely volt De mint írtam tényleg semmi nem volt rajta a rendszeren kívül ment minden de a telepítések alig most megint kipróbálom de előtte nem hackelem amit lehet anélkül teszek fel majd csak utána mehet a hack most teljesen szűz
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 5 times
Sajnos nem megy bakker!
Nincs meg ez a mechanikus rugós betolós hatás egyáltalán:(
Szorul mint a franc,-és nem is tudom mit tegyek mellé,alá amivel segíthetném a kitolását!
Nincs meg ez a mechanikus rugós betolós hatás egyáltalán:(
Szorul mint a franc,-és nem is tudom mit tegyek mellé,alá amivel segíthetném a kitolását!
- gelmar
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia M2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 14 times
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Visszaraktam Annára, hogy a videolejátszást megnézzem de sajnos megnéztem a forma1 időmérőt /1,2 GB avi/ de akadozik. Azért voltam rá kiváncsi mert mindenki azt mondta hogy az anna videolejátszója jó volt. Nem tudom mi lehet a probléma.
Visszaraktam Annára, hogy a videolejátszást megnézzem de sajnos megnéztem a forma1 időmérőt /1,2 GB avi/ de akadozik. Azért voltam rá kiváncsi mert mindenki azt mondta hogy az anna videolejátszója jó volt. Nem tudom mi lehet a probléma.
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Vidd be szolgáltatói szervízbe, és kérjél ingyenes kártyacserét, mert ezzel a kártyával 'valami' gond van...elam65 írta:Nincs valakinek valami frappáns megoldása arra,hogy hogyan vegyem ki a SIM-et?
- Rating: 2.63%