Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
skip2989
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: skip2989 »

nsee írta:
skip2989 írta:Hello,

ma azt játszotta a telefonom, hogy megörvendeztet egy üzenettel, hogy lemezhiba.... És ezt felhozta rengetegszer, végül már nem is látja a belső 16G-s lemezt! No meg rendkívül belassult! Az elmúlt hetekben volt egy frissítés, ami megváltoztatta a levelezőt is, azóta kb. naponta egyszer befagyott, pedig előtte tök stabil volt! Miért játssza ezt? Mit lehet tenni vele? Újraindítás után kb. 10 perc, mire feláll a rendszer!
Amit már sokszor mondok ilyen esetben: mentsd amíg még lehet - az sms, a névjegy, naptár (ha akarod ;) ) aztán full format !
Vagy amit legutóbb frissített töröld, ha ezek után sem jó akkor a a fentebb írásom szerint járnék el.
Ezek után is lemez hiba üzenet, akkor szerviz.
Valami rendszerfrissítés volt, nem tudom, hogy lehetne törölni...
Holnap viszem szervizbe!
nemeth75
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nemeth75 »

Sziasztok! Az oldalnak már régóta használója vagyok, sokmindent köszönhetek neki.
A fórum részt viszont most szeretném elkezdeni használni, mert az N8-am erre késztetett...
Próbáltam itt visszaolvasni, hogy lehetőség szerint ne kelljen kérdezni, de nemigazán találtam amit kerestem...
A probléma: az N8-ammal (Belle, legfrissebb szoftverral), pár napja a telefonmemória, elkezdett látványosan kevés lenni, és állandóan felvillan egy figyelmeztetés, hogy kevés a memória a C-n töröljek adatokat.
Amit akarok használni azt ettől függetlenül tudom, de eléggé zavaró kísérőjelenséggé vált...
Ha tudnék érdemi segítséget kapni, hogy mit tegyek azt nagyon szépen megköszönném!
Üdv: nemeth75.
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Has thanked: 48 times
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

apaszka írta:
feroooo írta:http://www.gyakorikerdesek.hu/elektroni ... s-jart-igy

Ezt valahogy nem hiszem el amit a kérdező állit!Ha tudtok adjatok neki tanácsot!
Ez sántít! Szerintem 2 SIM es N8 a van! :taps2:
Ha 2 SIM.es N8 akkor a 100 ezer nem stimmel.
Lehet, hogy egyszerűen az aksi ment tönkre, ha bekapcsolni sem sikerül.
Mindig a legegyszerűbbel érdemes kezdeni a hiba kiderítését.
Udv. Fejvadasz
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Szia!

Én null percesen megtettem ezt mert fáradt voltam. Csak én megoldottam kreatívan. Fogsz egy sim kártyát. Azt az élét amit bedugsz majd a telóba vékonyan bekened nagyon jó minőségű tuti jó pillanatragasztóval. Betolod, jó erősen rányomod a microsimre, vársz kb 10 másodpercet, majd határozottan kihúzod egy mozdulattal. Így a sim érintkező nem sérül. A módszer tuti, mert így csináltam, elsőre sikerült. Persze szerencse is kell hozzá. A módszer jogvédett! ;)

Toby888 írta:sziasztok srácok, ti jártatok már úgy hogy véletlen a memokarit betettétek a sim hejére ?? :) nekem sikerült :) kiszedésnél le is törtem 3 érintkezöt és mehet a telo szervizbe :) 70 euró :) szal ovatosan :)
Kép
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

nemeth75 írta:Sziasztok! Az oldalnak már régóta használója vagyok, sokmindent köszönhetek neki.
A fórum részt viszont most szeretném elkezdeni használni, mert az N8-am erre késztetett...
Próbáltam itt visszaolvasni, hogy lehetőség szerint ne kelljen kérdezni, de nemigazán találtam amit kerestem...
A probléma: az N8-ammal (Belle, legfrissebb szoftverral), pár napja a telefonmemória, elkezdett látványosan kevés lenni, és állandóan felvillan egy figyelmeztetés, hogy kevés a memória a C-n töröljek adatokat.
Amit akarok használni azt ettől függetlenül tudom, de eléggé zavaró kísérőjelenséggé vált...
Ha tudnék érdemi segítséget kapni, hogy mit tegyek azt nagyon szépen megköszönném!

Üdv a fórumon!

Az a helyzet, hogy a gyári Bellén eleve nincs túl sok hely a C-n. Ráadásul a frissítések telepítésével (Microsoft, közösségi, stb.) Még kevesebb lesz. Aztán néhány programnak is kell hely használat közben.
Az előre telepített programok törlésével (pl. ozone) visszanyerhetsz néhány megát (ha jól emlékszem kb 20-at), ideig-óráig megoldást nyújt.
Ehhez hackelni kell a telefont, majd open4all patch bekapcsolása után lefuttatni a Mobile Cleanert. Ez után már törölhetőek a gyári alkalmazások.

Hosszabb távon jobban jársz ha felrakod Taylor ROM-ját, abban eleve 200+MB hely van a C-n.
These users thanked the author MrAngelo for the post:
nemeth75 (2012-10-08 hétf. 19:17:33)
Rating: 2.63%
nemeth75
Újonc
Újonc

Hali MrAngelo! Megmondom őszintén, hogy már azt sem igazán értettem amit írtál nekem, nemhogy megcsináljam... :D
Mégegyszer köszönöm szépen, de én ehhez olyan síkhülye vagyok, hogy inkább nem piszkálom telefont...
MrAngelo írta:
nemeth75 írta:Sziasztok! Az oldalnak már régóta használója vagyok, sokmindent köszönhetek neki.

Üdv a fórumon!

Az a helyzet, hogy a gyári Bellén eleve nincs túl sok hely a C-n. Ráadásul a frissítések telepítésével (Microsoft, közösségi, stb.) Még kevesebb lesz. Aztán néhány programnak is kell hely használat közben.
Az előre telepített programok törlésével (pl. ozone) visszanyerhetsz néhány megát (ha jól emlékszem kb 20-at), ideig-óráig megoldást nyújt.
Ehhez hackelni kell a telefont, majd open4all patch bekapcsolása után lefuttatni a Mobile Cleanert. Ez után már törölhetőek a gyári alkalmazások.

Hosszabb távon jobban jársz ha felrakod Taylor ROM-ját, abban eleve 200+MB hely van a C-n.
gelmar
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia M2
Has thanked: 57 times
Been thanked: 14 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gelmar »

Tud valaki valami okosságot ami nem szaggat videolejátszáskor amikor Full HD tv-n játszanám le a bigscreennel /avi/.
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

nemeth75 írta:Hali MrAngelo! Megmondom őszintén, hogy már azt sem igazán értettem amit írtál nekem, nemhogy megcsináljam... :D
Mégegyszer köszönöm szépen, de én ehhez olyan síkhülye vagyok, hogy inkább nem piszkálom telefont...
Ha gondolod, a smartphonepro.hu-n nézz körül, van teljes leírás lépésről lépésre az N8 v8 ROM telepítéséhez.
These users thanked the author MrAngelo for the post:
nemeth75 (2012-10-09 kedd 19:56:00)
Rating: 2.63%
Starrk
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 14 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Starrk »

Sziasztok!
Tudtok segíteni? Nemrég jött ki a Belle Refresh frissítés a készülékemre, előtte volt hard reset meg ilyesmik (eddig nem volt probléma) felrakta az új frissítést, és azóta nem enged semmit sem feltelepíteni eddig csak az opera van fent amit engedett de a többihez azt írja hogy :"Rendszerhiba" (volt már újratelepítés is de semmi),eddig csak a "mobile cleaner"-t használtam rajta. Nem tudjátok mi lehet a gond?
nemeth75
Újonc
Újonc

Köszönöm szépen, te egy Úr vagy Mr.Angelo! :up:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”