Nokia N97 mini
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97 mini
- Nem: Nő
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97 mini
Sziasztok!
Nagyon mérges lettem a telefonomra....Be akartam kapcsolni de nem tudtam...szalagkábel......van más módja hogy elinditsam a telefont?tölőre rakom akkor tölt...de meg nyomom a bekapcsoló gombot és nem reagál rá:S
Valaki légyszíves segitsen!!
Nagyon mérges lettem a telefonomra....Be akartam kapcsolni de nem tudtam...szalagkábel......van más módja hogy elinditsam a telefont?tölőre rakom akkor tölt...de meg nyomom a bekapcsoló gombot és nem reagál rá:S
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni !Napokban szereztem egy n97 minit de valami gondja lehet ahogy olvasgattam fórumokat valószínű hogy hardver hibás!
A készülék tökéletesen működik egészen addig még hívást nem kapok vagy hívást indítok,pár másodpercen belül kikapcsol!
Javítható?Mi lehet a tényleges hibája?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Segítséget szeretnék kérni !Napokban szereztem egy n97 minit de valami gondja lehet ahogy olvasgattam fórumokat valószínű hogy hardver hibás!
A készülék tökéletesen működik egészen addig még hívást nem kapok vagy hívást indítok,pár másodpercen belül kikapcsol!
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ezt látatlanban senki nem fogja tudni neked megmondani. Több oka is lehet neki.fejesjani írta:Sziasztok!
- Rating: 5.26%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ment pü.barca18 írta:Sziasztok!
- Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- 1. szint
- Has thanked: 0
Sziasztok
Tudnátok olyan segédprogramot ajánlani a mini-mre amivel időzíteni tudok bizonyos Üzemmódokat. PL hogy minden nap este 22h-07h ig néma aztán magától átváltson aktiv üzemmódra?
Mert alapba amit tud a gép, az csak annyi hogy megadom meddig éljen és kész. De nem lehet rendszeresíteni.
Köszönöm előre is tippeket.
Tudnátok olyan segédprogramot ajánlani a mini-mre amivel időzíteni tudok bizonyos Üzemmódokat. PL hogy minden nap este 22h-07h ig néma aztán magától átváltson aktiv üzemmódra?
Mert alapba amit tud a gép, az csak annyi hogy megadom meddig éljen és kész. De nem lehet rendszeresíteni.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Symbian és Java programok HELP Rendszerprogramok Egyéb: Automatikus profil váltóFulton írta:Sziasztok
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=46929Fulton írta:Sziasztok
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=41032
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=39337
-
- 1. szint
Köszönöm, még valami, QT progit honnan tudnék feltolni a telora mert az áruház nem hoz be semmit és itt sem találtam ide valót.?
Egyépbként ezek közzül melyk az ami háttérben fut, anélkül hogy az alkalmazásokban mutatná hogy futás alatt van a program. Arra gondolok mint pl a Nokia Notification, az is beépült a rendszerbe és vele párhuzamosan folyamatosan fut.
Ahol kéri a telo IME számát. namost ezt ha kiadom felhasználhatják ellenem?(signózás miatt kérdem)
Egyépbként ezek közzül melyk az ami háttérben fut, anélkül hogy az alkalmazásokban mutatná hogy futás alatt van a program. Arra gondolok mint pl a Nokia Notification, az is beépült a rendszerbe és vele párhuzamosan folyamatosan fut.
Ahol kéri a telo IME számát. namost ezt ha kiadom felhasználhatják ellenem?(signózás miatt kérdem)
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Fájlokat már nem fogsz kapni, csak kikerülni tudod a szignózást, hackel: http://www.smartnews.hu/2011/09/drweb-av-symbian-hack/Fulton írta:Köszönöm, még valami, QT progit honnan tudnék feltolni a telora mert az áruház nem hoz be semmit és itt sem találtam ide valót.?
Szignőt kér, az már régen is foglalkoztatott, hogy lehet szignózni? gondolom neten keresztül valami serial -al.?
Érdekes dolog, találtam erre vonatkozó oldalt, ahol kéri a telo IME számát. namost ezt ha kiadom felhasználhatják ellenem?
A Qt-re nekem van telepítőm otthon, ami tuti megy, mert apukám telefonja is N97 mini, és azon tökéletesen megy. Holnap este felé tudom azokat elküldeni neked, illetve megmondani, hogy a letöltések közül melyik kell.
-
- 1. szint
Az jó lenne köszönöm, ide is jöhet(qt pack):
normalize@freemail.hu
majd légyszives jelezd ha elküldted. Köszönöm
normalize@freemail.hu
majd légyszives jelezd ha elküldted. Köszönöm