Azt hiszem csak egy letöltővel fog menni, illetve csak N9-re szánt deb telepíthető.hito írta:A két fő kérdés még mindig aktuális![]()
"Azt látom, hogy deb kiterjesztésűek a telepítő fájlok. Gondolom ettől függetlenül nem nagyon eszi meg az arm-re írt deb fájlokat, csak az N9-re írtakat. Telepítettem a flash playert, megy is vele a firefox, de max. 240p-ben játsza le a youtube videókat. Nincs valami megoldás legalább 360p-re?"
Nokia N9
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Nokia N9
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N900
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Natív youtube kliensre gondolsz?Damir írta:Azt hiszem csak egy letöltővel fog menni, illetve csak N9-re szánt deb telepíthető.hito írta:A két fő kérdés még mindig aktuális![]()
"Azt látom, hogy deb kiterjesztésűek a telepítő fájlok. Gondolom ettől függetlenül nem nagyon eszi meg az arm-re írt deb fájlokat, csak az N9-re írtakat. Telepítettem a flash playert, megy is vele a firefox, de max. 240p-ben játsza le a youtube videókat. Nincs valami megoldás legalább 360p-re?"
- Damir
- Kiemelt 6. szint
CuteTube, vagy valami hasonló a neve.hito írta:Natív youtube kliensre gondolsz?Damir írta:
Azt hiszem csak egy letöltővel fog menni, illetve csak N9-re szánt deb telepíthető.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N900
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Hogyan kell root jogot szerezni N9-et? N900 csak telepíteni kellett a rootsh-t és annyi. Itt nem valami inception-t kell megcsinálni? Ha igen, azt hogy?
SZERK: root jog megvan. Viszont az még mindig érdekel, hogy mi az az inception? Illetve még az érdekelne, hogy valakinek sikerült a gyári böngészőben átállítani a user agent-et mobilról asztalira? Csak mert én sehol nem találom.
SZERK: root jog megvan. Viszont az még mindig érdekel, hogy mi az az inception? Illetve még az érdekelne, hogy valakinek sikerült a gyári böngészőben átállítani a user agent-et mobilról asztalira? Csak mert én sehol nem találom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hito 2012-09-12 szer. 14:13:25-kor.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N9
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 10 times
Van valakinél még olyan, hogy kb 20% töltöttség után hirtelen 4% ra esik...
Nem lehet hogy nekem csak ezért bir max 12 órát?
Az akksi infónál azt irja h jó....
Én még soha nem láttam olyat az akksi infónál h tizen % ....
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 17 times
Egyszer nekem is csinált olyat,hogy kb 20%-rol leugrott hirtelen 4%-raSoltee írta:Van valakinél még olyan, hogy kb 20% töltöttség után hirtelen 4% ra esik...

De ugyveszem észreegyre kevesebbet bír az akku:(
- fefe86
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 47 times
ezt nem próbálta ki még senki nekem??fefe86 írta:használ valaki autós töltőt navi közben? tapasztalatok? azt vettem észre, hogy nappali színmódnál eléggé felmelegszik a cuccos, és kikapcsolja a töltést, kis idő után pedig vissza... lehetséges, hogy letilt a töltés-elektronika???? :

UP: éjszakai módnál is kikapcsolja a töltést, ha bemelegedett... elég necces így hosszabb úton navigálni..... illetve rájött már vlaki, hogy milyen szempont alapján tervezi az útvonalat? Legrövidebb idő? legrövidebb távolság?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Én mentem már így vele, de még sose kapcsolt ki.... Elég valószínű, hogy letilt.fefe86 írta:ezt nem próbálta ki még senki nekem??fefe86 írta:használ valaki autós töltőt navi közben? tapasztalatok? azt vettem észre, hogy nappali színmódnál eléggé felmelegszik a cuccos, és kikapcsolja a töltést, kis idő után pedig vissza... lehetséges, hogy letilt a töltés-elektronika???? :![]()
UP: éjszakai módnál is kikapcsolja a töltést, ha bemelegedett... elég necces így hosszabb úton navigálni..... illetve rájött már vlaki, hogy milyen szempont alapján tervezi az útvonalat? Legrövidebb idő? legrövidebb távolság?
Szerintem a leggyorsabb tervezés a szempont.
-
- 2. szint
Én már sokat mentem vele igy..
Az biztos hogy az összes teló közül ez birja a legjobban... Akksival kb 3 óra, ha ráteszem töltőre nagyon picit melegszik és nekem soha nem kapcsolt le a töltés...
Sőt elég hamar felnyomja...
Az androidos csúcsgépeknél azt nem szerettem hogy ha rajta volt a töltő, nem birta úgy tölteni, mint ahogy kell neki... Ez durva volt számomra...
Na és azok izzanak...
Az biztos hogy az összes teló közül ez birja a legjobban... Akksival kb 3 óra, ha ráteszem töltőre nagyon picit melegszik és nekem soha nem kapcsolt le a töltés...
Sőt elég hamar felnyomja...
Az androidos csúcsgépeknél azt nem szerettem hogy ha rajta volt a töltő, nem birta úgy tölteni, mint ahogy kell neki... Ez durva volt számomra...
Na és azok izzanak...
-
- 2. szint
Valami extra frankó akksit rendelt már valaki hozzá?
Én most gondolkodom rajta, mert ez a max 10-12 óra használat ez nagyon durván kevés....
3410-es módba meg nem szeretném használni.....
Én most gondolkodom rajta, mert ez a max 10-12 óra használat ez nagyon durván kevés....
3410-es módba meg nem szeretném használni.....