Érdekes dolgok ezek, mert nálam is egy olyan készülék van aminél elméletileg alaplapot cseréltek és a központi szervízből csak a készülék, töltő-adatkábel, és a headset jött, plussz egy igazolás arról, hogy alaplap csere történt és mi az új imei szám és ez a papír a "garanciajegy"!Damir írta:Azért érdemes lenne ennek utánajárni a Nokiánál.... Szerintem full dobozt szoktak cserélni, nem csak a készüléket magát.Pulse001 írta:Az majd érdekes vivás lesz... :/ de a csajszi azt mondta a t-mobileba h van rá gari.. remélem h majd nem kell ezen gondolkoznom. :/
Am a Nokia végleg eldobta a Meego fejlesztésés? :S nekem pl a wp nem tetszik... :S
Nokia N9
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Nokia N9
-
- 1. szint
- Készüléktípus: e71 + gs3
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 3 times
megtaláltam a 0.0.2-es verziót ..ez úgy néz ki, hogy műxik, csak befagy tőle a teló...még fogom tesztelni a torrential-tTodo írta:Én nem próbáltam, de Ez lehet, hogy jó!huppe írta:torrentezésre van valamilyen kliens?
torrential-t próbáltam, peereket talált, de aztán nem töltött semmit
edit:
szóval műxik ez a torrential is, csak minimumon volt a letöltési/feltöltési limit....viszont mikor felhúztam picit, ez is "szétesett" - állandóan azt írta ki, hogy az alk. nem válaszol...de legalább a telót nem fagyasztotta le. Úgy látszik nem tudják kezelni a sok kapcsolatot
Mindent a szemnek!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: e71 + gs3
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 3 times
megvan a CP-553 barna bőrtok. nem rossz, csak valahogy ki kellene nyújtani, mert nagyon szoroslac3k írta:Én ajánlom, hogy egy fóliát szerezz be. Igaz, karcálló de azért annyira mégsem. Én már szereztem rá 2 vonalkát és csak utána tettem fel. Nekem nem okoz gondot használat közben. A szilikon tok jó és remek de sajnos ez alá is bejut a kosz és elég érdekes foltok keletkeznek. Még keresem az én is melyik a legmegfelelőbb tok rá. Ha találsz jelezdhuppe írta:szeretném minél jobban óvniSalmi írta:Gratulálok hozzá, biztos meg leszel vele elégedve! A dobozában kellett kapj egy szilikon tokot, az nem tetszik?
a kijelző mennyire karcálló?
- Rating: 2.63%
Mindent a szemnek!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ki fog nyúlnihuppe írta:megvan a CP-553 barna bőrtok. nem rossz, csak valahogy ki kellene nyújtani, mert nagyon szoros
Nekem is az van, csak fekete, kb fél éves, 1-2 hónap után könnyebb kiszedni belőle a telót, de mégis fogja, és azóta ilyen, tovább nem nyúlt.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N900
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok! Tegnap vettem egy 64GB-os N9-et és már állnék is neki hackelni, de sajnos nem találok egy olyan átfogó, részletes GYIK-ot vagy leírást, mint az N900-nál. Sokáig használtam N900-at és szinte mindent megcsináltam vele amit csak meg lehet. Igazából az N900 utódját keresem az N9-ben. Hogy fogjak neki? Milyen érdekes hackek vannak az N9-hez? A fejlesztői módot bekapcsoltam, de egyelőre nem sok hasznát veszem.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!hito írta:Sziasztok! Tegnap vettem egy 64GB-os N9-et és már állnék is neki hackelni, de sajnos nem találok egy olyan átfogó, részletes GYIK-ot vagy leírást, mint az N900-nál. Sokáig használtam N900-at és szinte mindent megcsináltam vele amit csak meg lehet. Igazából az N900 utódját keresem az N9-ben. Hogy fogjak neki? Milyen érdekes hackek vannak az N9-hez? A fejlesztői módot bekapcsoltam, de egyelőre nem sok hasznát veszem.
Igazából meg kéne mondanod, hogy mit szeretnél, úgy könnyebb segíteni.
Gondolom a http://talk.maemo.org/ oldalt nem kell bemutatni neked, ott elég sok minden fent van
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Ezeket az oldalakat végigolvasva is sok hasznos információhoz juthatsz (magyarul)!hito írta:Sziasztok! Tegnap vettem egy 64GB-os N9-et és már állnék is neki hackelni, de sajnos nem találok egy olyan átfogó, részletes GYIK-ot vagy leírást, mint az N900-nál. Sokáig használtam N900-at és szinte mindent megcsináltam vele amit csak meg lehet. Igazából az N900 utódját keresem az N9-ben. Hogy fogjak neki? Milyen érdekes hackek vannak az N9-hez? A fejlesztői módot bekapcsoltam, de egyelőre nem sok hasznát veszem.
Én például itt tanultam meg, hogyan lehet a procit tuningolni, a statusbarban az óra mellé odatenni a dátumot, vagy éppen, hogy hogyan kell a szöveges üzenetek betűméretét megnővelni, stb.!
-
- 1. szint
Köszönöm! A két oldalt ismerem, a maemo nekem túl angol, a smartnews-t nyálazom szép lassan. Vannak N9-re repók úgy mint N900-ra? Az látom, hogy deb kiterjesztésűek a telepítő fájlok. Gondolom ettől függetlenül nem nagyon eszi meg az arm-re írt deb fájlokat, csak az N9-re írtakat. Telepítettem a flash playert, megy is vele a firefox, de max. 240p-ben játsza le a youtube videókat. Nincs valami megoldás legalább 360p-re?
Szerk.: A videólejátszó képpesége elég harmatosnak tűnik. Nem kívánom, hogy egy 720p videót lejátszon (bár ettől a hardvertől egyébként elvárható lenne), de hogy egy sima 700MB-os avi is akad rajta, az botrány.
Szerk.: A videólejátszó képpesége elég harmatosnak tűnik. Nem kívánom, hogy egy 720p videót lejátszon (bár ettől a hardvertől egyébként elvárható lenne), de hogy egy sima 700MB-os avi is akad rajta, az botrány.
- fefe86
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 47 times
Te vagy a második, aki írja a videóakadós problémát... nálatok lehet valami, mert bátran kijelenthetem, hogy több tucat N9-es fórumtársammal együtt nekünk semmi ilyesmi nem áll fent.....hito írta:Köszönöm! A két oldalt ismerem, a maemo nekem túl angol, a smartnews-t nyálazom szép lassan. Vannak N9-re repók úgy mint N900-ra? Az látom, hogy deb kiterjesztésűek a telepítő fájlok. Gondolom ettől függetlenül nem nagyon eszi meg az arm-re írt deb fájlokat, csak az N9-re írtakat. Telepítettem a flash playert, megy is vele a firefox, de max. 240p-ben játsza le a youtube videókat. Nincs valami megoldás legalább 360p-re?
-
- 1. szint
A két fő kérdés még mindig aktuális
"Azt látom, hogy deb kiterjesztésűek a telepítő fájlok. Gondolom ettől függetlenül nem nagyon eszi meg az arm-re írt deb fájlokat, csak az N9-re írtakat. Telepítettem a flash playert, megy is vele a firefox, de max. 240p-ben játsza le a youtube videókat. Nincs valami megoldás legalább 360p-re?"