Nokia N900
-
- Újonc
- Készüléktípus: N900
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia N900
#(root):mount /home /and
Nokia-N900:~# cd /home/user/MyDocs
Nokia-N900:/home/user/MyDocs# dpkg -i nitdroid-kernel-2.6.28-07_7-rc7_armel.deb
ugyan azt a hibát kaptam
Nokia-N900:~# cd /home/user/MyDocs
Nokia-N900:/home/user/MyDocs# dpkg -i nitdroid-kernel-2.6.28-07_7-rc7_armel.deb
ugyan azt a hibát kaptam
- quailstorm
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95-2+N900+6822+SE W810
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 18 times
Akkor csak a /and-ot mountold. Vagy rakd újra az EGÉSZET az automata installerrel. És mikor lefutott, akkor nyomd a kernelt. Egyébként fogalmam nincs. A maemo5-ös leírás totál egyértelmű volt, és működött is számomra.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95 n900
- Has thanked: 0
Üdv mindenkinek, lenne egy kis gubanc a telómmal, az alábbi hibaüzenet után nincs hálózat csak a restart segít rajta. Ma 4 -edjére csinálja.
con_ni_sim_failure
Találkozott már valaki ilyennel? 21.2011.38-1 SSU van rajta.
Sim cseréltetve lett, nincs változás
con_ni_sim_failure
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC HD2 [WP7.8] + Nokia E90
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Kapcsolat:
Üdv!
Valaki meg tudja mondani, hogy lehet NORMÁLIS portrait módot varázsolni a telefonra?
Elvileg a legfrissebb szoft már tudja forgatni a menüt is meg mindent, gyakorlatilag nekem valamiért nem működik.
Feltettem a rotatedeamon nevű appot, ezzel pörög-forog minden irányba, viszont a kép fele "elvész" tehát az ikonokat nem pakolja át az álló módnak megfelelően.
Köszi a segítséget!
Valaki meg tudja mondani, hogy lehet NORMÁLIS portrait módot varázsolni a telefonra?
Elvileg a legfrissebb szoft már tudja forgatni a menüt is meg mindent, gyakorlatilag nekem valamiért nem működik.

Köszi a segítséget!
-
- 1. szint
- Kapcsolat:
Én kicsit megtisztogatnám a telóban a lábakat, amik a simmel érintkeznek és tolnék neki egy SW update-t... nekem ez segített.force írta:Üdv mindenkinek, lenne egy kis gubanc a telómmal, az alábbi hibaüzenet után nincs hálózat csak a restart segít rajta. Ma 4 -edjére csinálja.
con_ni_sim_failure
- quailstorm
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95-2+N900+6822+SE W810
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 18 times
CSSU, rotatedaemon-t meg uninstallálni. Ezek után be kell állítani a force rotate- és enable virtual keyboard opciókat a beállítások bevitel, és cssu tuner-ben.boba42 írta:Üdv!
Elvileg a legfrissebb szoft már tudja forgatni a menüt is meg mindent, gyakorlatilag nekem valamiért nem működik.Feltettem a rotatedeamon nevű appot, ezzel pörög-forog minden irányba, viszont a kép fele "elvész" tehát az ikonokat nem pakolja át az álló módnak megfelelően.
![]()
Köszi a segítséget!
http://wiki.maemo.org/Community_SSU
MicroB, testing-re mész, felrakod. Opcionálisan a Kernel power 51 is ajánlott, jó az energiagazdálkodása, batterypatch nélkül. Csak 2 irányod lesz, de legalább normális. Az értesítősávban meg kapcsolgatható, hogy forduljon, vagy fix legyen.
- These users thanked the author quailstorm for the post:
- boba42 (2012-09-25 kedd 14:17:11)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N 900
Sziasztok szeretnék segítséget kérni, szeretném feltelepíteni a Hexen 2-töt a gépre de nem tudom mit kell másolnom és hogy honnan. ha valaki lenne olyan kedves és leírná lépésről lépésre annak megköszönném!
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95 n900
Üdv, a dolog már ott tart, hogy kapott egy reflash-t, kapott tisztogatást, kapott a sim alá papír lapocskát. Eredmény: bekapcsoláskor hiba üzenet, katt -tal eltűnik és a gsm rész kivételével minden működik. Lett belőle egy drága és kicsi palmtopboba42 írta:Én kicsit megtisztogatnám a telóban a lábakat, amik a simmel érintkeznek és tolnék neki egy SW update-t... nekem ez segített.force írta:Üdv mindenkinek, lenne egy kis gubanc a telómmal, az alábbi hibaüzenet után nincs hálózat csak a restart segít rajta. Ma 4 -edjére csinálja.
con_ni_sim_failure

Ja és köszi a tippet
-
- 1. szint
- Kapcsolat:
Köszi a helpet!quailstorm írta:CSSU, rotatedaemon-t meg uninstallálni. Ezek után be kell állítani a force rotate- és enable virtual keyboard opciókat a beállítások bevitel, és cssu tuner-ben.boba42 írta:Üdv!
Elvileg a legfrissebb szoft már tudja forgatni a menüt is meg mindent, gyakorlatilag nekem valamiért nem működik.Feltettem a rotatedeamon nevű appot, ezzel pörög-forog minden irányba, viszont a kép fele "elvész" tehát az ikonokat nem pakolja át az álló módnak megfelelően.
![]()
Köszi a segítséget!
http://wiki.maemo.org/Community_SSU
MicroB, testing-re mész, felrakod. Opcionálisan a Kernel power 51 is ajánlott, jó az energiagazdálkodása, batterypatch nélkül. Csak 2 irányod lesz, de legalább normális. Az értesítősávban meg kapcsolgatható, hogy forduljon, vagy fix legyen.
Feltettem a CSSU-t, rotatedaemont leszedtem. Az opciók közt viszont nincs virtual keyboard, és azt írja ki a CSSU tuner, hogy
"WARNING: The Community SSU is not installed. Some features might not work correctly."
Ezután beenged, ahol be lehet állítani a dolgokat és működnek is, de csak a progin belül, ha háttérbe rakom, vagy bezárom, akkor semmi hatása.