Csak az a baj, hogy mostanában nem nagyon lesz időm tesztelgetni.

Letöltöttem, de nem értem, hogy kell felrakni mert csak egy exe van. Arra is hibát ír ki.gelmar írta:Ma tettek fel egy installserver.exe-t a DM-re/Daily Mobile//100%-ig műxik, ezt irták/. Én még nem frissítettem úgyhogy nem tudom kipróbálni.cseroxquad írta:Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy használható és működő hacket?
Köszi!
Link:http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=79585.0
Ezzel azért kell egy kicsit ügyeskedni /sry/.
Bocs csak igyekeztem segíteni
cseroxquad írta:Letöltöttem, de nem értem, hogy kell felrakni mert csak egy exe van. Arra is hibát ír ki.gelmar írta:Ma tettek fel egy installserver.exe-t a DM-re/Daily Mobile//100%-ig műxik, ezt irták/. Én még nem frissítettem úgyhogy nem tudom kipróbálni.cseroxquad írta:Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy használható és működő hacket?
Köszi!
Link:http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=79585.0
Ezzel azért kell egy kicsit ügyeskedni /sry/.
Bocs csak igyekeztem segíteni
Szerintem Taylorét mert az ki van pucolva, nincs benne a sok gyári faszság. Így azt telepítesz amit akarsz.kuma írta:taylor v8-át érdemes feltenni vagy a "gyárit" amit kiadott a suite (111.040.1511)
köszönöm
Erre én is kíváncsi vagyokFejvadasz írta:Sziasztok. Ez az új Belle frissítés milyen típusú? Töröl mindent és újra indul a telefon mint amikor az Annaról frissítettünk Bellére vagy csak kiegészítő frissítés ami nem töröl mindent? Csak a mentés miatt érdekelne mielőtt mindent elvesztek. Várom a T-Mobilost. Előre is köszönöm!!
Én a V2 re engedtem rá! A hack elment belőle,de minden appom maradt! Ja a Nokia Suite val raktam fel! Viszont szerintem jobb egy tiszta telepítés,mert lett egy két nem tiszta dolog a telóval! Taylorét rakom fel amint lesz időm!gerisgeris1970 írta:Erre én is kíváncsi vagyokFejvadasz írta:Sziasztok. Ez az új Belle frissítés milyen típusú? Töröl mindent és újra indul a telefon mint amikor az Annaról frissítettünk Bellére vagy csak kiegészítő frissítés ami nem töröl mindent? Csak a mentés miatt érdekelne mielőtt mindent elvesztek. Várom a T-Mobilost. Előre is köszönöm!!