Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia N8-00
Nah sikerült törölnöm pár gyári t-s programot. Viszont az ozone postr és a startlapot nem tudom sehogyse. Origot is raktam fel de azokkal se jön le. Tud valaki segíteni hogy ez a pár nyamvadék, hogy jön le?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Nem: Nő
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Valakinek valami véleménye a Microsoft Apps 2.01 frissítésről?
Előre is köszi!
Üdv
Valakinek valami véleménye a Microsoft Apps 2.01 frissítésről?
Előre is köszi!
Üdv
- cseroxquad
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Grey
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Valaki mondjon már egy lejátszót ami viszi az avi videókat és hasonlókat.
Köszi!
Köszi!
- nse
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Samsung SonyEricsson
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Olvass vissza, nincsen rá.cseroxquad írta:Sziasztok!
Köszi!
- Fejvadasz
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 22 times
Sziasztok! Szerencsésen feltettem kíváncsiságból ezt a Microsoft Apps 2.01-et. Számomra egy semmitérő ami lenyelt a C meghajtóról 20 mb-ot. Természetesen törölni nem lehet csak a sallangokat, a keret a 20 Megájával maradt. Készítettem mérgemben egy Hard Reset-et *#7370# . Szépen meg is lett a 110 Mega. Rámentem a Softver frissítésre ami kiadta a listát ( benne a Microsoft Apps 2.01 is), de semmit nem telepítettem fel. Erre megint lekapta a Megákat (gondolom elkülönítette tartaléknak a helyet) Újra ott tartok ahol a part szakad. Mit lehet ez ellen tenni? Van valami 3 gombos formatálás is N8-ra ha jól emlékszem, de elfelejtettem a kombinációt ha valaki tudja és azt, hogy van e értelme és nem e veszélyes? A 3 gombosnál mit tesz vissza Anna vagy Belle? Most a hivatalos Belle fut T-Mobilos telon. Előre is köszönöm az infókat. Üdv Csaba
Udv. Fejvadasz
- nse
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Samsung SonyEricsson
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Üdv. ezt találtam: http://www.smartnews.hu/2010/10/hard-reset-nokia-n8-on/Fejvadasz írta:Sziasztok! Szerencsésen feltettem kíváncsiságból ezt a Microsoft Apps 2.01-et. Számomra egy semmitérő ami lenyelt a C meghajtóról 20 mb-ot. Természetesen törölni nem lehet csak a sallangokat, a keret a 20 Megájával maradt. Készítettem mérgemben egy Hard Reset-et *#7370# . Szépen meg is lett a 110 Mega. Rámentem a Softver frissítésre ami kiadta a listát ( benne a Microsoft Apps 2.01 is), de semmit nem telepítettem fel. Erre megint lekapta a Megákat (gondolom elkülönítette tartaléknak a helyet) Újra ott tartok ahol a part szakad. Mit lehet ez ellen tenni? Van valami 3 gombos formatálás is N8-ra ha jól emlékszem, de elfelejtettem a kombinációt ha valaki tudja és azt, hogy van e értelme és nem e veszélyes? A 3 gombosnál mit tesz vissza Anna vagy Belle? Most a hivatalos Belle fut T-Mobilos telon. Előre is köszönöm az infókat. Üdv Csaba
olvasd végig az oldalt!
- Rating: 2.63%
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Szia! Hard Reset: hangerő le / fényképező / menü gombok együttes nyomása közben bekapcsoló gombot nyomva tartod. Ha dátumot akar beállíttatni veled akkor jól nyomtálFejvadasz írta:Sziasztok! Szerencsésen feltettem kíváncsiságból ezt a Microsoft Apps 2.01-et. Számomra egy semmitérő ami lenyelt a C meghajtóról 20 mb-ot. Természetesen törölni nem lehet csak a sallangokat, a keret a 20 Megájával maradt. Készítettem mérgemben egy Hard Reset-et *#7370# . Szépen meg is lett a 110 Mega. Rámentem a Softver frissítésre ami kiadta a listát ( benne a Microsoft Apps 2.01 is), de semmit nem telepítettem fel. Erre megint lekapta a Megákat (gondolom elkülönítette tartaléknak a helyet) Újra ott tartok ahol a part szakad. Mit lehet ez ellen tenni? Van valami 3 gombos formatálás is N8-ra ha jól emlékszem, de elfelejtettem a kombinációt ha valaki tudja és azt, hogy van e értelme és nem e veszélyes? A 3 gombosnál mit tesz vissza Anna vagy Belle? Most a hivatalos Belle fut T-Mobilos telon. Előre is köszönöm az infókat. Üdv Csaba

Ennél azt az alap szoftvert kapod amit legutóbb "telepítettél".
Ez után mehet sw rá, ha másikat akarsz. Ja memkarit sem ártana formázni! Biztonsági mentés csak névjegy, naptár, üzenetek - semmi másról ne!
Közben látom írt "névrokon" vagy ki? Azért dobom ezt az írásomat a fórumba, hátha segít.
- Rating: 2.63%
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- Fejvadasz
- 2. szint
Köszi!nse írta:Üdv. ezt találtam: http://www.smartnews.hu/2010/10/hard-reset-nokia-n8-on/Fejvadasz írta:Sziasztok! Szerencsésen feltettem kíváncsiságból ezt a Microsoft Apps 2.01-et. Számomra egy semmitérő ami lenyelt a C meghajtóról 20 mb-ot. Természetesen törölni nem lehet csak a sallangokat, a keret a 20 Megájával maradt. Készítettem mérgemben egy Hard Reset-et *#7370# . Szépen meg is lett a 110 Mega. Rámentem a Softver frissítésre ami kiadta a listát ( benne a Microsoft Apps 2.01 is), de semmit nem telepítettem fel. Erre megint lekapta a Megákat (gondolom elkülönítette tartaléknak a helyet) Újra ott tartok ahol a part szakad. Mit lehet ez ellen tenni? Van valami 3 gombos formatálás is N8-ra ha jól emlékszem, de elfelejtettem a kombinációt ha valaki tudja és azt, hogy van e értelme és nem e veszélyes? A 3 gombosnál mit tesz vissza Anna vagy Belle? Most a hivatalos Belle fut T-Mobilos telon. Előre is köszönöm az infókat. Üdv Csaba
olvasd végig az oldalt!
Udv. Fejvadasz
- Fejvadasz
- 2. szint
Köszi! A 4. gombot elfelejtettem:-) hangerő le / fényképező / menü gombok együttes nyomása, ezt csináltam és vártam a csodát:-) Ez a 3 gombos a 4 gombos. Kikapcsolt állapotban vagy bekapcsolva? Köszi.nsee írta:Szia! Hard Reset: hangerő le / fényképező / menü gombok együttes nyomása közben bekapcsoló gombot nyomva tartod. Ha dátumot akar beállíttatni veled akkor jól nyomtál ;)Fejvadasz írta:Sziasztok! Szerencsésen feltettem kíváncsiságból ezt a Microsoft Apps 2.01-et. Számomra egy semmitérő ami lenyelt a C meghajtóról 20 mb-ot. Természetesen törölni nem lehet csak a sallangokat, a keret a 20 Megájával maradt. Készítettem mérgemben egy Hard Reset-et *#7370# . Szépen meg is lett a 110 Mega. Rámentem a Softver frissítésre ami kiadta a listát ( benne a Microsoft Apps 2.01 is), de semmit nem telepítettem fel. Erre megint lekapta a Megákat (gondolom elkülönítette tartaléknak a helyet) Újra ott tartok ahol a part szakad. Mit lehet ez ellen tenni? Van valami 3 gombos formatálás is N8-ra ha jól emlékszem, de elfelejtettem a kombinációt ha valaki tudja és azt, hogy van e értelme és nem e veszélyes? A 3 gombosnál mit tesz vissza Anna vagy Belle? Most a hivatalos Belle fut T-Mobilos telon. Előre is köszönöm az infókat. Üdv Csaba
Ennél azt az alap szoftvert kapod amit legutóbb "telepítettél".
Ez után mehet sw rá, ha másikat akarsz. Ja memkarit sem ártana formázni! Biztonsági mentés csak névjegy, naptár, üzenetek - semmi másról ne!
Közben látom írt "névrokon" vagy ki? Azért dobom ezt az írásomat a fórumba, hátha segít.
Udv. Fejvadasz