Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

gjoco1958 írta: OFF!
Akkor most mi volt előbb a tojás,vagy a tyúk :pirul: :hmm2: :tomatoes:
Ugye!?

Szerintem a tojás. :mrgreen:
De az off és a vita elkerülése érdekében cukrász létemre azt tudom mondani, hogy a puding próbája az evés... ;)
Most magam ellen szólok, defragoltam a telóm 24%-ról de nem vettem észre változást. Arra sajnos már nem emlékszem, hogy az N82 idejében mennyi volt a töredezés...
Viszont azt nem értem hogy lehet, hogy a 4 éves PC-m 0%-os töredezettségű. :hmm2:
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

MrAngelo írta:
gjoco1958 írta: OFF!
Akkor most mi volt előbb a tojás,vagy a tyúk :pirul: :hmm2: :tomatoes:
Ugye!?

Szerintem a tojás. :mrgreen:
De az off és a vita elkerülése érdekében cukrász létemre azt tudom mondani, hogy a puding próbája az evés... ;)
Most magam ellen szólok, defragoltam a telóm 24%-ról de nem vettem észre változást. Arra sajnos már nem emlékszem, hogy az N82 idejében mennyi volt a töredezés...
Viszont azt nem értem hogy lehet, hogy a 4 éves PC-m 0%-os töredezettségű. :hmm2:
Igaz-igaz ezt egy másik Fórumon kellene kielemezni.
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
cseroxquad
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Grey
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cseroxquad »

Sziasztok!

Tudnátok adni olyan videó lejátszót ami viszi az ismertebb
formátumokat (gondolok itt avi, xvid, mkv, stb.) és nem kell szignóznom?

Köszi!
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

djzolko írta:
apaszka írta:Van arra lehetőség,hogy a gyári kamera progiban 100% ra rakjam a minőséget? A Pro ban ha átrakom 9 megás a kép ebben meg 3-4 ? A Pro tele van buggal,és ha hirtelen akarsz képet készíteni ,kicsi az esély,hogy jó lesz! Nem jön be! A gyári meg jó lenne,de lehetne jobb is! Belle ezt hozta,de vissza lehetne ezt csinálni? :bolond2: :szia:
Ha van is valamilyen hack erre, akkor is ugyanúgy 9 mega lesz a fájlméreted. A camera pro 100%-os jpg-je nem azért ekkora, mert a camera pro csinálja.
Miért? Nem jobb azt látom ,már mint a minősége! De a gyári sokkal barátibb felhasználófelülettel rendelkezik,és gyorsabb ! De talán lehetne javítani vele?! Rajta!??
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

apaszka írta:
djzolko írta:
apaszka írta:Van arra lehetőség,hogy a gyári kamera progiban 100% ra rakjam a minőséget? A Pro ban ha átrakom 9 megás a kép ebben meg 3-4 ? A Pro tele van buggal,és ha hirtelen akarsz képet készíteni ,kicsi az esély,hogy jó lesz! Nem jön be! A gyári meg jó lenne,de lehetne jobb is! Belle ezt hozta,de vissza lehetne ezt csinálni? :bolond2: :szia:
Ha van is valamilyen hack erre, akkor is ugyanúgy 9 mega lesz a fájlméreted. A camera pro 100%-os jpg-je nem azért ekkora, mert a camera pro csinálja.
Miért? Nem jobb azt látom ,már mint a minősége! De a gyári sokkal barátibb felhasználófelülettel rendelkezik,és gyorsabb ! De talán lehetne javítani vele?! Rajta!??
Arra céloztam, ha a nagy fájl méret a gond, akkor ettől nem szabadulsz sajnos, akármelyik app is tömöríti 100%-ra. :) Ha a nagy fájl méret nem zavar, csak kéne a gyári UI, sajna nem tudok segíteni, nem vagyok nagy hack-mókus, nem ismerem mik vannak. :(
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

cseroxquad írta:Sziasztok!

Tudnátok adni olyan videó lejátszót ami viszi az ismertebb
formátumokat (gondolok itt avi, xvid, mkv, stb.) és nem kell szignóznom?

Köszi!

Üdv

A gyárinál nincs jobb. Ha nem játssza le akkor sajnos konvertálni kell a filmet.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

van, de nem menüből. a 10282edc.txt fájlban vannak beállítva a tömörítések. xplore-al kimásolod z:\private\10202be9 alól az e:-re, onnan a pc-dre (fájl attribútum-nál kiveszed az írásvédettséget és nekiállsz szerkeszteni. a "CompressionQuality=..." soroknál átírod az ottlévő értéket 100-es és ennyi. a kész fájlt bemásolod a telón a c:\private\10202be9 mappába (ha az ez alatt lévő persists könyvtárban van 10282edc.cre akkor azt törlöd), teló kikapcs-bekapcs és meg is vagy. de a minőség nem lesz láthatóan jobb mint egy 96%-os tömörítettségű képé, viszont a fájlméret rendesen meg fog nőni, így a két kép készítése közti idő is mivel nagyobb fájlt tovább tart elmenteni.

szerk: persze lehet ilyen fájlokat készen is találni a fórumokban, csak azokban nem tudod ki/mit/miért/mire változtatott még a tömörítésen kívül :)
rapiddani
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920 white
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: rapiddani »

Hali,

jött egy "fontos frissítés" amit külön jelzett a telefon: Microsoft Apps 2.01

Kérdés: nektek ez feltelepül? És ha igen mennyi idő alatt?
Már másodszor próbálkozok vele, wifin töltöttem le, megy már vagy 10 perce de meg sem mozdul kb. a telepítést jelző sáv...

Üdv

Edit: sikerült... :D De a csík végig "nullán" állt.. egyszercsak kész lett. Omg
Nokia 3310 -> 3510i -> 6600 -> N80 -> E66 -> N8 -> Lumia 920 white
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

djzolko írta:

Arra céloztam, ha a nagy fájl méret a gond, akkor ettől nem szabadulsz sajnos, akármelyik app is tömöríti 100%-ra. :) Ha a nagy fájl méret nem zavar, csak kéne a gyári UI, sajna nem tudok segíteni, nem vagyok nagy hack-mókus, nem ismerem mik vannak. :(
Nem zavar a méret,de a minőség jól jönne,még ha 10 mega egy kép is! :bohoc:
imi128
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 7 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: imi128 »

Sziasztok, lenne egy kis problémám a kijelzővédő néha nem kapcsol be szoftver újraindítás után, tehát megvilágítva marad a kijelző a főképernyőt mutatva. Egyedüli megoldás ha addig indítgatom újra a telefont amíg magától meg nem javul, ami sokszor 5 vagy több újraindítás, amióta felraktam a Belle-t azóta jelentkezik a probléma! Már emiatt újratettem egyszer de semmi változás. Mit lehetne csinálni vele ????
És tudtok-e ajánlani valami jó progit amivel lehet facebook chat-elni, úgy hogy mindig elküldje az üzenetet, ugyanis eddig az f-mobilt használtam ami rendszeresen kihagy üzeneteket. Előre is köszönöm a segítséget !
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”