Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

BLAUZOO írta:
Meg kérdem,de gondolom újra indítást csináltál :hmm2: ki-be ? Mert néha volt olyan nekem is hogy ha leszedtem valami videót a telóra a netről akkor nekem is ez volt,hang volt csak kép nem.De egy sima újraindítás után már simán elindult. Vagy még esetleg nagyon tele van a kártya és lassan tudja olvasni (ez csak tipp) ha pc-n jó akkor lehet valami ilyesmi is.
BLAUZOO
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 47 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: BLAUZOO »

bobvosgy írta:
BLAUZOO írta:
Meg kérdem,de gondolom újra indítást csináltál :hmm2: ki-be ? Mert néha volt olyan nekem is hogy ha leszedtem valami videót a telóra a netről akkor nekem is ez volt,hang volt csak kép nem.De egy sima újraindítás után már simán elindult. Vagy még esetleg nagyon tele van a kártya és lassan tudja olvasni (ez csak tipp) ha pc-n jó akkor lehet valami ilyesmi is.
Csináltam újraindítást ,de ugyan az ,kártyákon bőven van hely . + e mellett van az a hiba is ,hogy HDMI-n nem jelenít meg semmit .Mint ha rá se dugnám a TV-re .
NYPD
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: NYPD »

Ezek szerint nem létezik kézírás funkció. Kösöznöm a "sok" választ. Segítőkész brigád, mondhatom:)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

NYPD írta:Ezek szerint nem létezik kézírás funkció. Kösöznöm a "sok" választ. Segítőkész brigád, mondhatom:)
Hidd el, ha valaki tudta volna a választ, akkor írt volna. Én se tudtam, nem is írtam, mert hülyeséget nem akartam írni.
Elims
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8 N95 E60
Has thanked: 40 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Elims »

Toby: Ha avi lejátszó akkor core player.
Szerintem a legjobb,legmegbízhatóbb. Nincs neki lehetetlen -szinte-.Mindent lejátszik.Csak azt nem tudom,hogy létezik e teljesen n8 kompatibilis verzió.

Blauzoo: több mint valószínű,hogy semmit nem fog érni,de próbálj meg egy 8mp-es indítást.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

NYPD írta:Ezek szerint nem létezik kézírás funkció. Kösöznöm a "sok" választ. Segítőkész brigád, mondhatom:)
Nincs mit!

Ha nincs ,hát nincs kézírás funkció! De minek az neked? Nem kell meg " Kösöznöm+ .zni! :taps4: Bocs! le kellett ütöm !
BLAUZOO
1. szint
1. szint

Sziasztok .

Jó lett a video lejátszás !!!! :taps1: :taps2: :taps4:
Kínomban el kezdtem leszedegetni azokat a játékokat ,programokat amiket az utóbbi idöben felraktam.Szépen sorban ,játék le ,ki-be kapcs. MobileCleaner futtatása ,amit talál ,törlés ,aztán próba. Ugyan úgy szar maradt.Utána ugyan így a progikkal ,míg nem a (quickoffice_Pro_v7.1.18_S^3_Anna_Belle.sis
Verziószám: 7.1.18 Leírás: Quickoffice Pro Cracked verziója. Szignózott!) leszedése és a MobileCleaner futtatása után jó lett! Valami ennél a cracked verziónál kavart be .Visszaraktam amit leszedtem ,egy másik quicoffice-al ,és minden zsír.Csak azt nem értem ,hogy ezt a crackelt quickoffice-t még jóval az esküvő előtt raktam fel .

Köszönöm a segítségeteket.
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

BLAUZOO írta: Csináltam újraindítást ,de ugyan az ,kártyákon bőven van hely . + e mellett van az a hiba is ,hogy HDMI-n nem jelenít meg semmit .Mint ha rá se dugnám a TV-re .
Nekem se megy a HDMI,csak az AV-kábelen megy.Nem értem miért :hmm2:
BLAUZOO
1. szint
1. szint

bobvosgy írta:
BLAUZOO írta: Csináltam újraindítást ,de ugyan az ,kártyákon bőven van hely . + e mellett van az a hiba is ,hogy HDMI-n nem jelenít meg semmit .Mint ha rá se dugnám a TV-re .
A leg elején én is így jártam . Vettem a T gazdaságos helyett egy drágább Hama HDMI kábelt és azzal tökéletesen megy. Viszont érdekes ,hogy a beltéri box meg jól működik a T gazdaságossal.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

bobvosgy írta:
Ha jól emlékszem valakinek a Nokia big screen feltelepítése oldotta meg a problémát, lehet neked is meg kéne próbálni.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”