Meg kérdem,de gondolom újra indítást csináltálBLAUZOO írta:

Meg kérdem,de gondolom újra indítást csináltálBLAUZOO írta:
Csináltam újraindítást ,de ugyan az ,kártyákon bőven van hely . + e mellett van az a hiba is ,hogy HDMI-n nem jelenít meg semmit .Mint ha rá se dugnám a TV-re .bobvosgy írta:Meg kérdem,de gondolom újra indítást csináltálBLAUZOO írta:ki-be ? Mert néha volt olyan nekem is hogy ha leszedtem valami videót a telóra a netről akkor nekem is ez volt,hang volt csak kép nem.De egy sima újraindítás után már simán elindult. Vagy még esetleg nagyon tele van a kártya és lassan tudja olvasni (ez csak tipp) ha pc-n jó akkor lehet valami ilyesmi is.
Hidd el, ha valaki tudta volna a választ, akkor írt volna. Én se tudtam, nem is írtam, mert hülyeséget nem akartam írni.NYPD írta:Ezek szerint nem létezik kézírás funkció. Kösöznöm a "sok" választ. Segítőkész brigád, mondhatom:)
Nincs mit!NYPD írta:Ezek szerint nem létezik kézírás funkció. Kösöznöm a "sok" választ. Segítőkész brigád, mondhatom:)
Nekem se megy a HDMI,csak az AV-kábelen megy.Nem értem miértBLAUZOO írta: Csináltam újraindítást ,de ugyan az ,kártyákon bőven van hely . + e mellett van az a hiba is ,hogy HDMI-n nem jelenít meg semmit .Mint ha rá se dugnám a TV-re .
A leg elején én is így jártam . Vettem a T gazdaságos helyett egy drágább Hama HDMI kábelt és azzal tökéletesen megy. Viszont érdekes ,hogy a beltéri box meg jól működik a T gazdaságossal.bobvosgy írta:Nekem se megy a HDMI,csak az AV-kábelen megy.Nem értem miértBLAUZOO írta: Csináltam újraindítást ,de ugyan az ,kártyákon bőven van hely . + e mellett van az a hiba is ,hogy HDMI-n nem jelenít meg semmit .Mint ha rá se dugnám a TV-re .
Ha jól emlékszem valakinek a Nokia big screen feltelepítése oldotta meg a problémát, lehet neked is meg kéne próbálni.bobvosgy írta:Nekem se megy a HDMI,csak az AV-kábelen megy.Nem értem miértBLAUZOO írta: Csináltam újraindítást ,de ugyan az ,kártyákon bőven van hely . + e mellett van az a hiba is ,hogy HDMI-n nem jelenít meg semmit .Mint ha rá se dugnám a TV-re .