Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
semetka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 + Nokia 6120c
Has thanked: 2 times
Been thanked: 11 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: semetka »

sadboy írta:Hello aki teheti a győri Nokia minta boltba ne vigyen telefont szervizre, negyedszer küldtem vissza a lila kijelzős telefonomat a központi szervizbe, a győri Nokia mintaboltba úgy akartak meggyőzni a telefonom hibátlanságáról hogy egy olyan telefonhoz hasonlították a telefonomat, ami elmondásuk szerint gyengébb kijelző fényerőnél LILUL tehát ugyanolyan hibás mint az én készülékem. Véleményem szerint a kijelzőnek semmilyen körülmények között sem szabadna LILULNIA!! Így megkérdőjelezhető az ott dolgozók szakértelme. Szerintük minden N8-asnak lila a kijelzője csak a fényerőt kell állítgatni és akkor nem lila egyszer már vesztem össze az ottani szervizessel ezen. Meg arra hivatkoztak mivel az a telefon még nem volt szervizbe amihez hasonlították az enyémet biztos jó a kijelzője :duhos2: na ekkor már majdnem megkérdeztem hogy ti tényleg ilyen hülyék vagytok?
Ilyen hülyék, Szegeden is ezt csinálták.
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: janek69 »

semetka írta:
sadboy írta:Hello aki teheti a győri Nokia minta boltba ne vigyen telefont szervizre, negyedszer küldtem vissza a lila kijelzős telefonomat a központi szervizbe, a győri Nokia mintaboltba úgy akartak meggyőzni a telefonom hibátlanságáról hogy egy olyan telefonhoz hasonlították a telefonomat, ami elmondásuk szerint gyengébb kijelző fényerőnél LILUL tehát ugyanolyan hibás mint az én készülékem. Véleményem szerint a kijelzőnek semmilyen körülmények között sem szabadna LILULNIA!! Így megkérdőjelezhető az ott dolgozók szakértelme. Szerintük minden N8-asnak lila a kijelzője csak a fényerőt kell állítgatni és akkor nem lila egyszer már vesztem össze az ottani szervizessel ezen. Meg arra hivatkoztak mivel az a telefon még nem volt szervizbe amihez hasonlították az enyémet biztos jó a kijelzője :duhos2: na ekkor már majdnem megkérdeztem hogy ti tényleg ilyen hülyék vagytok?
Ilyen hülyék, Szegeden is ezt csinálták.
Hát Szegedre 1x vittem be én is annó az n95-ömet a headset nem működött rendesen,de amikor a csávó a csúszkát úgy nyitotta ki,hogy belenyomta a hüvely ujját a kijelzőbe és feltolta,akkor mondtam,hogy sajnos most nincs itt a gari jegy elvittem a telefont és soha többet nem vittem be oda.Kicseréltem inkább magam benne az elemet.Mikor Pesten voltam,akkor az Europarkban levő szervizbe leadtam és 2 óra múlva megvolt a csúszkacsere és még ők beszéltek rá,hogy kicserélik az pixelhibás front kamerát is,ami engem nem nagyon zavart.
Kicsi_Bazsa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Kicsi_Bazsa »

Hali,

Tudna nekem valaki abba segíteni, hogy feltettem a telóra ( N8 ) az Opera mini v7.0(30054) verziót, de ez valami orosz cuccolt valami, letöröltem és újra raktam ami előtte volt az Opera Mini v7.00(29974), na igen ám, de az összes beállítás elveszett, ezzel nincs baj, viszont mivel Vodafone-os vagyok és volt vagy 4-5 gyors hívó a Vodafone-tól, amik ugye valami hirdetésekhez kapcsolt vagyis akciókra vonta fel a figyelmet, a kérdés a következő (asszem legelőször is így volt) észre veszi az Opera mini, hogy Vodás vagyok és automatikusan kirakja a gyors hívókat, vagy azok hogy kerültek oda? esetleg valaki tudna e segíteni és a linkeket elküldeni?
Ezt előre is köszönöm :)

A másik, igaz azt az N8 topicba írtam, de sikerült Állványt találnom egész olcsón, habár rendelési minimum ár volt így rendeltem egy fix tripodot és telótartót, és hozzá egy flexibilis állványt, de az eredeti Nokia telótartóra igen csak fáj a fogam ( amilyen a 808-hoz is van ). A két állvány közül az egyik meg is jött egyenesen Hong Kongból, a feladás is csúszott 3-4 napot, így mára már várom a másik állvány érkezését is :)

Üdv mindenkinek :)

ui.: már Off topic-ba írtam,de választ ne kaptam,gondoltam felteszem a kérdést itt is :)
knorby98
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Sony XperiaT
Has thanked: 5 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: knorby98 »

Hali mindenki!

2012.06.17.-én én is úgy döntöttem hogy szervizbe viszem a kezdetektől lilulós telómat. Nosza másnap hétfőn fel is hívtam a Nokia szervizt Szombathelyen és mondtam a srácnak mi a gond. Meglepődtem mert nem is kérdezősködött,hanem egyszerre felajánlotta megrendeli a kijelzőt és ha meg jön akkor fáradjak be a készülékemmel a szervizbe. Szombaton (tegnap) reggel jött az sms mehetek a telóval a szervizbe mert megjött az alkatrrész. 10 óra körül bevittem. Lehet hogy csak azért mert nem tudtuk kipiszkálni a sim kártyát de háromnegyed 12 kor már a kezembe volt a lilulásmentes kijelzővel szerelt N8-om.
Amenyi negatív dolgot olvastam a kijelzőcserés telefonokkal kapcsolatba (ezért is vártam vele másfél évet), nem gondoltam volna hogy ilyen egyszerüen menni fog!
:taps2: Ajánlom mindenkinek a szombathelyi szervizeseket! :taps2:
Chelios07
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Chelios07 »

HELP ME! :D
Hella.
Hatalmas problem! Miután feltelepítem a JoikuSpot-ot, beállítom, elindítom és tökéletesen müxik minden, egész addig, amíg ki nem lépek belőle. Aztán újra elindítom a progit, betölt, de kb. 3 másodperc múlva, még mielőtt megosztanám a netet v bármi mást csinálnék vele, teljesen kilép a progiból. Lehet a vasam szaraxik? (JoikuSpot Premium v2.20.529) Esetleg ha valaki tudná, h ezt miért csinálja.. A eZspot nem használható N8-00-n :( Esetleg más megoldás?
Sorry ha rossz helyre írtam, de más topicokban azt sem tudják mi az az N8 :S :D
Thx
Chelios07
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Chelios07 »

Chelios07 írta:HELP ME! :D
Hella.
Hatalmas problem! Miután feltelepítem a JoikuSpot-ot, beállítom, elindítom és tökéletesen müxik minden, egész addig, amíg ki nem lépek belőle. Aztán újra elindítom a progit, betölt, de kb. 3 másodperc múlva, még mielőtt megosztanám a netet v bármi mást csinálnék vele, teljesen kilép a progiból. Lehet a vasam szaraxik? (JoikuSpot Premium v2.20.529) Esetleg ha valaki tudná, h ezt miért csinálja.. A eZspot nem használható N8-00-n :( Esetleg más megoldás?
Sorry ha rossz helyre írtam, de más topicokban azt sem tudják mi az az N8 :S :D
Thx
Köszönöm, megoldódott :)) A JoikuSpot3.2 kiválóan dolgozik :)
Elims
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8 N95 E60
Has thanked: 40 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Elims »

Köszönöm a segítséget!!

Egy témát keresnék ami mindenhol ezüst színű (ha már silver a telefon) és olyan ikonosat,ami a régi szoftverekbe volt.
Az egyszerű ikonos,nem kerekített belle..

Tudna vki ilyet ajánlani?
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

Elims írta:Köszönöm a segítséget!!

Egy témát keresnék ami mindenhol ezüst színű (ha már silver a telefon) és olyan ikonosat,ami a régi szoftverekbe volt.
Az egyszerű ikonos,nem kerekített belle..

Tudna vki ilyet ajánlani?
N8 Fan Club? :hmm2:
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Ezt csináljátok utánam! :D
Screen11.jpg
(80.53 KiB) Letöltve 82 alkalommal.
Screen12.jpg
(70.63 KiB) Letöltve 82 alkalommal.
Sőt! A galéria widget nem cserélgeti a képeket ha lapozok a főképernyőn, csak ha új képet csinálok. Akkor egyetlen egyszer átváltja őket aztán kész. :hmm2:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

MrAngelo írta:Ezt csináljátok utánam! :D

Sőt! A galéria widget nem cserélgeti a képeket ha lapozok a főképernyőn, csak ha új képet csinálok. Akkor egyetlen egyszer átváltja őket aztán kész. :hmm2:
Jól nyomod :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”