Lenne egy gondom, nem tudom más is találkozott-e vele. Csak mostanság vettem észre, hogyha videó módba kapcsolok, olyan 2-3 mp-ként megfagy a felvétel, szóval kimerevedik a kép, majd folytatja. Megnéztem a visszajátszást, és ugyan ez a probléma. :-( Nem telepítettem semmit sem, egyedül csak a garmin van fent, de akkor még jól működött. Mi lehet az oka?
Lenne egy gondom, nem tudom más is találkozott-e vele. Csak mostanság vettem észre, hogyha videó módba kapcsolok, olyan 2-3 mp-ként megfagy a felvétel, szóval kimerevedik a kép, majd folytatja. Megnéztem a visszajátszást, és ugyan ez a probléma. :-( Nem telepítettem semmit sem, egyedül csak a garmin van fent, de akkor még jól működött. Mi lehet az oka?
SW hiba. Néha előjön sajnos. Nem nagyon lehet vele mit kezdeni.
1ik kolegánk azt írta, h megoldódott neki azzal a problem, h törölte az E/system mappát (persze csinált róla bizt. mentést) majd visszamásolta. Egy ismim uanezt tette és azóta nála sem jelentkezett a hiba. Nekem nincs ilyen bajom, de ha előjön bizti ezzel kezdem!
SW hiba. Néha előjön sajnos. Nem nagyon lehet vele mit kezdeni.
Robi95 írta:1ik kolegánk azt írta, h megoldódott neki azzal a problem, h törölte az E/system mappát (persze csinált róla bizt. mentést) majd visszamásolta. Egy ismim uanezt tette és azóta nála sem jelentkezett a hiba. Nekem nincs ilyen bajom, de ha előjön bizti ezzel kezdem!
Köszönöm a segítséget, megpróbálom. Biztonsági mentések garmada, majd próba csarasznye.....
medvecske írta:SW hiba. Néha előjön sajnos. Nem nagyon lehet vele mit kezdeni.
Robi95 írta:1ik kolegánk azt írta, h megoldódott neki azzal a problem, h törölte az E/system mappát (persze csinált róla bizt. mentést) majd visszamásolta. Egy ismim uanezt tette és azóta nála sem jelentkezett a hiba. Nekem nincs ilyen bajom, de ha előjön bizti ezzel kezdem!
Köszönöm a segítséget, megpróbálom. Biztonsági mentések garmada, majd próba csarasznye.....
Megvolt a próba.. A tapasztalat: 1 perc után kezdett szaggatni. Visszaállítottam egy régebbi biztonsági mentést, javul a valuta: 3 perc körül ked szaggatni. lehet format kéne neki?, majd garmin ujrapakol? nem tudom mi történhetett....
Keresek N95 8gb hátlápot! Mind1 végülis hogy milyen az állapota, bár ne legyen annyira karcos! Kissebb karcok nem számitanak! Ajánlatokat várom privátba!
Köszönöm szépen előre is!
Eddigi telefonjaim: Nokia 3310 - Nokia 8210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3650 - Nokia 6230 - Samsung D600 - Nokia N70 - Nokia N95 8GB - Nokia N96 - Nokia N8
Már nem az első alkalom volt amikor GEOCACHE közben az N95 8GB-os készülékem úgy lefagyott, hogy ki kellett vennem az aksit is.
(több progit futtatok)
Pénteken volt a legutolsó ilyen.
Azóta viszont furcsaságokat csinál. (legalábbis erre vezetem vissza)
Nokia maps esetén a jobb felső sarokba szürke kockába írja indulás kor, hogy mit csinál. (cellaazonosító lekérése, ugrás a pozícióra, cellapozíció kikapcsolása, stb.)
Tegnap észrevettem, hogy jegyzet esetén is a vágólap beillesztésénél is írja, hogy beillesztés.
Igaz mindezt angolul.
Azt is észrevettem, hogy a RAM Pach kilépésekor hibaüzenetet kapok, csakúgy mint amikor kihúzom az adatkábelt a készülékből (adatátviteli mód).
Mi lehet a hiba, illetve hogyan tudnám helyreállítani?
Remélem nem kell leformáznom....
Nekem is volt ilyen gondom,de nem segített a formázás se rajta .
Viszont újra raktam a szoftvert rá és láss csodát utána jó lett megint.
Nekem az aproblémám lenne,hogy hogyan tüntethetem el a telefonoból a vodafone logót.
Minden be és kikapcsolásnál ott van.Meg van egy live! ikon is azt sem sikerült eltávolítanom.