Nokia N95 8GB

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
medvecske
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N95 8GB

Hozzászólás Szerző: medvecske »

Tisztelet a mestereknek!

Lenne egy gondom, nem tudom más is találkozott-e vele. Csak mostanság vettem észre, hogyha videó módba kapcsolok, olyan 2-3 mp-ként megfagy a felvétel, szóval kimerevedik a kép, majd folytatja. Megnéztem a visszajátszást, és ugyan ez a probléma. :-( Nem telepítettem semmit sem, egyedül csak a garmin van fent, de akkor még jól működött. Mi lehet az oka? :hmm2:
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

medvecske írta:Tisztelet a mestereknek!

Lenne egy gondom, nem tudom más is találkozott-e vele. Csak mostanság vettem észre, hogyha videó módba kapcsolok, olyan 2-3 mp-ként megfagy a felvétel, szóval kimerevedik a kép, majd folytatja. Megnéztem a visszajátszást, és ugyan ez a probléma. :-( Nem telepítettem semmit sem, egyedül csak a garmin van fent, de akkor még jól működött. Mi lehet az oka? :hmm2:
SW hiba. Néha előjön sajnos. Nem nagyon lehet vele mit kezdeni.
Robi95
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N95 8GB

Hozzászólás Szerző: Robi95 »

1ik kolegánk azt írta, h megoldódott neki azzal a problem, h törölte az E/system mappát (persze csinált róla bizt. mentést) majd visszamásolta. Egy ismim uanezt tette és azóta nála sem jelentkezett a hiba. Nekem nincs ilyen bajom, de ha előjön bizti ezzel kezdem!
N95 8GB
V 31.0.015
Hacked
medvecske
Újonc
Újonc

SW hiba. Néha előjön sajnos. Nem nagyon lehet vele mit kezdeni.

Robi95 írta:1ik kolegánk azt írta, h megoldódott neki azzal a problem, h törölte az E/system mappát (persze csinált róla bizt. mentést) majd visszamásolta. Egy ismim uanezt tette és azóta nála sem jelentkezett a hiba. Nekem nincs ilyen bajom, de ha előjön bizti ezzel kezdem!

Köszönöm a segítséget, megpróbálom. Biztonsági mentések garmada, majd próba csarasznye..... :roll:
medvecske
Újonc
Újonc

medvecske írta:SW hiba. Néha előjön sajnos. Nem nagyon lehet vele mit kezdeni.

Robi95 írta:1ik kolegánk azt írta, h megoldódott neki azzal a problem, h törölte az E/system mappát (persze csinált róla bizt. mentést) majd visszamásolta. Egy ismim uanezt tette és azóta nála sem jelentkezett a hiba. Nekem nincs ilyen bajom, de ha előjön bizti ezzel kezdem!

Köszönöm a segítséget, megpróbálom. Biztonsági mentések garmada, majd próba csarasznye..... :roll:
Megvolt a próba.. A tapasztalat: 1 perc után kezdett szaggatni. Visszaállítottam egy régebbi biztonsági mentést, javul a valuta: 3 perc körül ked szaggatni. lehet format kéne neki?, majd garmin ujrapakol? nem tudom mi történhetett....
gta4sa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8

Hozzászólás Szerző: gta4sa »

Hello!

Keresek N95 8gb hátlápot! Mind1 végülis hogy milyen az állapota, bár ne legyen annyira karcos! Kissebb karcok nem számitanak! Ajánlatokat várom privátba!
Köszönöm szépen előre is! ;)
Eddigi telefonjaim: Nokia 3310 - Nokia 8210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3650 - Nokia 6230 - Samsung D600 - Nokia N70 - Nokia N95 8GB - Nokia N96 - Nokia N8
alfaw
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N95 8GB
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: alfaw »

Segítsetek!

Már nem az első alkalom volt amikor GEOCACHE közben az N95 8GB-os készülékem úgy lefagyott, hogy ki kellett vennem az aksit is.
(több progit futtatok)

Pénteken volt a legutolsó ilyen.
Azóta viszont furcsaságokat csinál. (legalábbis erre vezetem vissza)

Nokia maps esetén a jobb felső sarokba szürke kockába írja indulás kor, hogy mit csinál. (cellaazonosító lekérése, ugrás a pozícióra, cellapozíció kikapcsolása, stb.)
Tegnap észrevettem, hogy jegyzet esetén is a vágólap beillesztésénél is írja, hogy beillesztés.
Igaz mindezt angolul.

Azt is észrevettem, hogy a RAM Pach kilépésekor hibaüzenetet kapok, csakúgy mint amikor kihúzom az adatkábelt a készülékből (adatátviteli mód).

Mi lehet a hiba, illetve hogyan tudnám helyreállítani?
Remélem nem kell leformáznom....

Előre is köszi.
Zoli
beres1981
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95 8Gb

Hozzászólás Szerző: beres1981 »

Köszönöm a segítséget Segal !!!!
Meg oldódott a problémám. Formáztam a mem karit és most már jó.
beres1981
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95 8Gb

Hozzászólás Szerző: beres1981 »

medvecske írta:Tisztelet a mestereknek!

Nekem is volt ilyen gondom,de nem segített a formázás se rajta .
Viszont újra raktam a szoftvert rá és láss csodát utána jó lett megint.
Fecsa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8Gb

Hozzászólás Szerző: Fecsa »

Sziaasztok!

Nekem az aproblémám lenne,hogy hogyan tüntethetem el a telefonoból a vodafone logót.
Minden be és kikapcsolásnál ott van.Meg van egy live! ikon is azt sem sikerült eltávolítanom.

Előre is köszönöm!

Hali!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”