Nokia N82
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C5-00
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Re: Nokia N82
"Nagy kapacitás - Ingyen fedőlap" - undorító lesz a háta a telefonnak.ripa írta:Erről az akkumulátorról mit gondoltok?
http://www.batteryupgrade.hu/shopBrowse ... d/42983052
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Most szereztem egy ilyen telefont és az lenne a kérdésem, azt, hogy tudnám beállítani, hogy biztosan ne generáljon a telefon adatforgalmat. Mivel nincs net előfizetésem így max. wlan-ról neteznék és nem szeretném, hogy fölöslegesen számoljon fel plusz költségeket. Azt már beállítottam, hogy csak gsm hálózathoz csatlakozzon 3g-hez nem ezenkívül valamit még be tudnék állítani? Olyasmire gondolok mint az újabb okostelefonokon van olyan, hogy adatforgalom letiltása vagy ezen a telefonon magától nem fog leszedni adatokat pl. frissítések stb.?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Most szereztem egy ilyen telefont és az lenne a kérdésem, azt, hogy tudnám beállítani, hogy biztosan ne generáljon a telefon adatforgalmat. Mivel nincs net előfizetésem így max. wlan-ról neteznék és nem szeretném, hogy fölöslegesen számoljon fel plusz költségeket. Azt már beállítottam, hogy csak gsm hálózathoz csatlakozzon 3g-hez nem ezenkívül valamit még be tudnék állítani? Olyasmire gondolok mint az újabb okostelefonokon van olyan, hogy adatforgalom letiltása vagy ezen a telefonon magától nem fog leszedni adatokat pl. frissítések stb.?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!benneleszek írta:Sziasztok!
A beállításoknál kell lenni valami olyannak, hogy Célok, és ott töröld a mobilnet elérési pontjait, így tuti nem fog semmilyen mobilnetet használni.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N82
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Jó öreg N82 kicsit belassult, kapott egy szoftverfrissítést, most egyenlőre újra éledt. A probléma a navigációval van. Ugye az ő korában még fizetős volt a Nokia navigáció, de ma már ingyenes. Mit és honnan kell frissítenem, hogy ingyenesen navigáljon?
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Fp1-es nokiákra, így N82-re nincs hivatalosan ingyenes nokia maps.Csiga-biga írta:Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Jó öreg N82 kicsit belassult, kapott egy szoftverfrissítést, most egyenlőre újra éledt. A probléma a navigációval van. Ugye az ő korában még fizetős volt a Nokia navigáció, de ma már ingyenes. Mit és honnan kell frissítenem, hogy ingyenesen navigáljon?

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Viszont az aláírásomban van megoldás ráferret írta:Fp1-es nokiákra, így N82-re nincs hivatalosan ingyenes nokia maps.Csiga-biga írta:Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Jó öreg N82 kicsit belassult, kapott egy szoftverfrissítést, most egyenlőre újra éledt. A probléma a navigációval van. Ugye az ő korában még fizetős volt a Nokia navigáció, de ma már ingyenes. Mit és honnan kell frissítenem, hogy ingyenesen navigáljon?

-
- 1. szint
Köszi, már emlékszem is, hogy régebben is ezzel a módszerrel csináltamDamir írta:Viszont az aláírásomban van megoldás ráferret írta:Fp1-es nokiákra, így N82-re nincs hivatalosan ingyenes nokia maps.Csiga-biga írta:Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Jó öreg N82 kicsit belassult, kapott egy szoftverfrissítést, most egyenlőre újra éledt. A probléma a navigációval van. Ugye az ő korában még fizetős volt a Nokia navigáció, de ma már ingyenes. Mit és honnan kell frissítenem, hogy ingyenesen navigáljon?

-
- 1. szint
Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Sajnos "tönkre ment" a régóta szeretett N82-őm. Kb. 2 hete formáztam, majd aztán frissítettem is Nokia Suite programmal, már ráfért, mert nagyon lassú volt. Ezután egész jól használható lett a telefon, hamar betöltötte a térképeket is stb., az alábbi szoftver van most rajt:
31.0.0.16
09-12-08
RM313
A napokban jelentkezett a probléma, magától kikapcsolt. Vissza kapcsolom, ilyenkor érdekes módon a pin kód beírás után billentyű zárt állapotba kapcsol vissza a telefon. Kioldom, még nincs semmi gond, az akksi is tele van. Majd 1-2 perc után teljesen elsötétül a kijelző. Visszakapcsolva kezdődik minden elölről. Mi lehet a megoldás?

31.0.0.16
09-12-08
RM313
A napokban jelentkezett a probléma, magától kikapcsolt. Vissza kapcsolom, ilyenkor érdekes módon a pin kód beírás után billentyű zárt állapotba kapcsol vissza a telefon. Kioldom, még nincs semmi gond, az akksi is tele van. Majd 1-2 perc után teljesen elsötétül a kijelző. Visszakapcsolva kezdődik minden elölről. Mi lehet a megoldás?

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Próbálj ki még egy formázást.Csiga-biga írta:Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Sajnos "tönkre ment" a régóta szeretett N82-őm. Kb. 2 hete formáztam, majd aztán frissítettem is Nokia Suite programmal, már ráfért, mert nagyon lassú volt. Ezután egész jól használható lett a telefon, hamar betöltötte a térképeket is stb., az alábbi szoftver van most rajt:
31.0.0.16
09-12-08
RM313
A napokban jelentkezett a probléma, magától kikapcsolt. Vissza kapcsolom, ilyenkor érdekes módon a pin kód beírás után billentyű zárt állapotba kapcsol vissza a telefon. Kioldom, még nincs semmi gond, az akksi is tele van. Majd 1-2 perc után teljesen elsötétül a kijelző. Visszakapcsolva kezdődik minden elölről. Mi lehet a megoldás?![]()
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.