Szolgáltató letudja tiltani ,de személyesen kell intézni! A kisebbik fiamtól 2 telót loptak el már! Nem occsó típus volt egyik sem! De le lett tiltatva. Nem ingyenes a vodánál,de másikat nem ismerek! A kártyát hamar lelehet tilatani,de a készüléket kicsit macerásabb! Nem gáz azért!valentajn írta:Sajnos ezeket az appokat most ismertem meg, miután már megtörtént a baj.bobvosgy írta:Részvétemvalentajn írta:Sziasztok!
Ma sikeresen elhagytam a nokia n8-somat a buszon :S
A kérdés a következő: a sim kártya letiltásán kívül mit tudok még tenni? Úgyértem, hallottam olyanról, hogy a telefont esetleg letiltani távolról, úgy, hogy nem tudja használni.
A másik: hallottam olyan dologról, hogy a telefonban lévő GPS-t esetleg be lehet mérni, tud erről valaki valamit?![]()
Vannak olyan appok amiket rá lehetett volna telepíteni talán amikkel le lehet zárni a telót,és törölni mindent egy sms segítségével.Meg elméletileg el is küldené a gps kordinátákat.De szerintem ha phoenix-el ujra húzza akkor ezek mit sem érnek.Persze be lehet mérni egy telót de azt csak a rendőrség tudja megcsinálni,és nem olcsón és persze kellő indokkal,sajnosAz már nem lesz meg
Rendőrségi feljelentést tettem, az utolsó mencsváram az IEME szám.. Sokaknak sikerült..már csak reménykedni tudok
(